Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Perla přání v opravdové perlorodce se stříbrným náhrdelníkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Martin Šerý

Dobrý den
Je přívěšek totožný jak ve variantě 1 a 2 ?
V případě objednání 24.12. dojde mi do 28.12. ?
Děkuji za odpověď

z-ráj

Dobrý den. U každé varianty je jiný přívěsek , tak jak je vyobrazené na fotografiích. Když objednáte nyní budeme expedovat 28.12. a posta bude doručovat 29.12. Přeji vám krásné a pohodové svátky vánoční.

Jana

Dobrý den .
Když si objednám perly nyní, zvládnete mě je doručit ještě do vánoc???

z-ráj

Dobrý den Jano, v klidu objednejte . Perly odesíláme do 22.12.!!!! Přeji Příjemné a pohodové svátky:-)

Jakub Hladiš

Není potřeba řešit, zase tak strašně krabička nabouraná není, přecijenom je důležitější obsah, přítelkyně bude mít určitě radost i tak :-). Shodou okolností koupil perlu i můj táta jako dárek mámě, jemu přišla zísilka nabouraná o něco méně, ale jako bonus v obálce co byla rozlepená, moc teda nedržela, nicméně zase dodání rychle a v zásilce bylo vše, takže se rozlepila nejspíš samovolně.
Každopádně děkuji za vstřícnou nabídku řešení.

Ivča Horová

Dobrý den,
když si objednám perlu v perlorodce, jakou bude mít prosím barvu? Vzhledem k tomu, že jde o dárek, potřebovala bych to vědět dopředu.
Moc díky:)

z-ráj

Dobrý den paní Horová.
Barva perly je právě to překvapení, které vám dopředu nedokáži sdělit. Jedinou jistotou je, že tam perla na 100% je :-). Věřte, že obdarovaná bude mít vždy radost. Přeji krásný den.

Jakub Hladiš

Dobrý den, dotaz ani tak nemám, perlu jsem objednal, a mám spíš poznámku k balíčku, vše proběhlo jak mělo, přišlo co jsem si objednal a velice rychle, bohužel krabička byla vložena do papírové bublinkové obálky a po vytažení (balíček na mě čekal doma, nebyl jsem u přebírání od pošty) je krabička se samotnou perlou prostě nabouraná, vím že za to může pošta, ale chtělo by to asi lépe balit nebo připlatit za křehké… Mám to jako dárek a přecijenom nabouraná krabička nepotěší…

z-ráj

Dobrý den pane Hladiš.
Jak vidíte pro včasné doručení jsme se snažili udělat maximum. Mrzí mě, že nezodpovědný pracovník pošty poté tuto snahu pokazí . Mám pocit, že ani plechový
obal by ho před ním neochránil. Bublinkové obálky jsou ve většině případů bezproblémové. Prosím spojte se s námi, určitě to vyřešíme k vaší spokojenosti. Přeji krásný den

David Švejda

Dobry den,stribrna varianta je opravdu cela stribrna,nebo jen postribrena?De­kuji David

z-ráj

Dobrý den pane Švejda,
stříbrná varianta je celostříbrná.
Děkuji a přeji krásný den

Honza

Je mozne si vybrat typ prstynku jaky chceme? Ten co mate na Vasich strankach je totiz moc hezky a vkusny, vypada i docela kvalitni (viz. http://www.zahradniraj.cz/produkt/59-zrperly1-perla-prani-v-perlorodce--klasik.aspx).
Ten co je videt (popravde, zde moc videt neni), zde na obrazku na slevomatu se mi moc nelibi, predevsim ty siroke „okvetni listky“ (?)
Dekuji za odpoved a preji hezky den

z-ráj

Dobrý den Honzo,
prstýnek je jen v jedné možné variantě a to takový jaký je vyobrazený na fotografii produktu. Byl vylepšen na přání našich zákazníků.
Přeji krásný den

Lucka

Dobrý den, jako dárek je to určitě pěkné, ale má to chybu, po čase to zrezne a vypadá to bohužel škaredě. škoda že to výrobci nedělají trochu kvalitněji. jinak je to dobrý nápad.
 :)

z-ráj

Dobrý den Lucko,
na trhu se vyskytuje mnoho podobných produktů, které však zdaleka neodpovídají naší kvalitě. Záměrně si produkt necháváme povrchově upravit rhodiovou vrstvou. Ta zamezuje černání a reznutí !!! V případě, že by jste chtěla ještě větší kvalitu, navrhuji zakoupit naši stříbrnou variantu Perly přání. Přeji krásný den.

z-ráj

Dobrý den Lucko,
na trhu se vyskytuje mnoho podobných produktů, které však zdaleka neodpovídají naší kvalitě. Záměrně si produkt necháváme povrchově upravit rhodiovou vrstvou. Ta zamezuje černání a reznutí !!! V případě, že by jste chtěla ještě větší kvalitu, navrhuji zakoupit naši stříbrnou variantu Perly přání. Přeji krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru