Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zubní implantát Dentis – extra odolný

2,2 / 5 Dental & Esthetic Clinic Praha - Nové Město  (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka Braham

Dobrý den, děkuji za odpověď. Ještě se zeptám, co když po aplikaci implantátu se zjistí, že mám na tento druh kovu alergii, jelikož jsem alergická na kovy a nevím přesně, jaké druhy. Myslím, ale že alergiků na různé kovy je v dnešní době spoustu a že snad na tento druh kovu implantátu nejsou alergické reakce. Také ještě další dotaz, lze si připlatit celokeramickou korunku a kolik bych na ní doplácela? Sice jsem už voucher zakoupila, ale i přesto se ptám? Přeji pěkný den. S pozdravem. Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den , na implant a korunku by Vám doporučila čelo keramikou doplatek 4000 Kč
S pozdravem

Lenka Braham

Dobrý den, můžete napsat jména lékařů, kteří zhotovují implantáty na této klinice? Nestačí pouze název kliniky a na jejich stranách též nejsou uvedena žádná jména odborníků, což je důležité. Je rozdíl v tom, když zub implantuje lékař s mnoha letou zkušeností a ten, který implantuje stovky implantátů ročně mezi tím, který má zkušenost např pět let a implantuje deset zubů za rok. Zkrátka záleží hodně na zkušenostech lékaře,jeho odbornosti a považuji za důležité vědět zkušenosti takového lékaře před zakoupením voucheru. Děkuji za odpověď. Přeji pěkný den

Slevomat.cz

Dobrý den,

zákrok provádí Mudr. Světlana Křepelková. Jeden z naších pracovníků je také její pacient a má výborné zkušenosti. Akce, které by nebyly odzkoušené, či nekvalitní, bychom na Slevomat.cz neuveřejnili.

Věříme, že pozitivní zkušenost budete mít i Vy.

Jiří V.

Dobrý den,
potřeboval bych koupit dva implantáty. Vypadly mi dva mléčné zuby a druhé už nenarostly. Mám strach, že koupím dva vouchery a po první konzultaci s lékařem mi zákrok nedoporučí provést. Byly by mi v tomto případě peníze vráceny zpět?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

pokud zakoupíte voucher a přijedete do ordinace na zákrok, kde ale následně zjistíte, že není možné zákrok provést, tak Vám peníze samozřejmě budou vráceny. V tomto připadě kontaktujte naší zakaznickou podporu a rádi Vám pomůžeme.

Doufáme, nebudete mezi 3% , u kterých zákrok možný neni a bude vše v pořádku a k Vaši spokojenosti :)

Slevomat team

Dana

Dobrý den,je možné, že implantát tělo nepřijme?Jaký je potom postup ?Děkuji Dana K.

Slevomat.cz

Dobrý den,

Obecně je riziko odmítnutí implantátu tělem mizivé, pouze okolo 3 %. Proto se při dodržení všech pokynů vašeho lékaře můžete s téměř stoprocentní jistotou těšit na funkční zubní náhradu, která vám vrátí do života všechny vlastnosti kvalitního a estetického chrupu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru