Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ruční mytí auta – na výběr 4 varianty

4,5 / 5 Auto Wellness Ostrava s.r.o. (2 pobočky) Ostrava  (mapa) 184 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Dagmar

Dobrý den, mytí oken v tom není?

Pavel

Dobrý den,

u voucheru, které jsou ještě k prodeji, což je program STANDARD mytí oken není. U programu AVANTGARDE mytí oken je. Ostatní programy, kde mytí oken bylo jsou vyprodány.. Bližší informace naleznete v našem ceníku zde http://www.auto-wellness.cz/cenik-mycich-programu/

Petr

Dobrý den, předpokládám, že příplatek za luxování je pouze v případě „(pokud je vůz nadměrně znečištěn od písku, hlíny, srsti od zvířat, atd.)“, jak uvádíte ve své nabídce na slevomatu, protože luxování standartně je uvedeno v ceně dané varianty. To, co jste totiž napsal výše pane Pavle „Dobrý den, v rámci akce slevomat účtujeme příplatky u vozů SUV,MPV a VAN příplatek za luxování 1× 190,– Kč u programu Standard, Comfort a Avantgarde. U programu Exclusive je to 2× 190,– Kč, které bude potřeba uhradit na pobočce“ ve Vaší nabídce nikde uvedeno není a bylo by to jednoznačné klamání zákazníka :-(

Pavel

Vážený pane Petře, přiznám se, vina je na naší straně, protože jsme nezavedli na slevomat programy zvlášť pro majitelé vozů MPV, SUV a VAN. Standardně za tyto vozy účtujeme příplatky 10 a 20% navíc dle našeho ceníku. Proto jen v rámci této akce bereme příplatky za luxování i když nejsou nadměrně znečištěny, protože jsme to jinak nenacenili. Naše chyba. Je mi líto, ale opravdu tyto vozy zaberou více času na vyčištění. Doufal jsem, tak nějak v samotnou soudnost majitelů těchto velkých vozů. Rozhodně jsme nechtěli vyvolat myšlenku, že klameme zákazníky. Za to se omlouvám. Pokud půjdeme někdy příště na slevomat, programy pro tyto vozy rozhodně zavedeme s vyšší cenou.
Abych to uzavřel, prosím všechny zákazníky s velkými vozy, kteří si koupili voucher, že to vyřešíme osobně na pobočce k Vaší spokojenosti. Jde o to, že jsou vozy udržované a některé neviděly vodu a vysavač měsíce, a to zabere dost času, aby byl dobrý výsledek. Ještě jednou se omlouvám za nejasnost v nabídce. Naše poučení pro příště…

Veronika Jehlářová

Dobrý den,

mohu přijed i s dodávkou Opel Vivaro? Je šestimístná. Děkuji

Pavel

Dobrý den, ano můžete. Ale u vozů těchto velikostí účtujeme příplatek za luxování. Viz. výše.

Michal Knapek

Dobrý den, varianta comfort již nebude? Potřeboval bych umýt i okna ale už je vyprodáno :( Díky

martin

Dobry den, za VW Transporter je jaky priplatek? Diky

Pavel

Dobrý den, v rámci akce slevomat účtujeme příplatky u vozů SUV,MPV a VAN příplatek za luxování 1× 190,– Kč u programu Standard, Comfort a Avantgarde. U programu Exclusive je to 2× 190,– Kč, které bude potřeba uhradit na pobočce.

Kamil

Děkuji, právě jsem si zakoupil dva vouchery v navýšené variantě Comfort :-) Hezký den.

Slevomat.cz

Také děkujeme za Váš nákup :) hezký den a pěkný víkend.

Kamil

Pavle, děkuji za odpověď, ale jak vidím, varianta Comfort je již vyprodána, tak snad příště… Hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, navýšili jsme počet voucherů varianty comfort. Pokud zájem o službu stále trvá, můžete si tedy voucher koupit :)

Kamil

Dobrý den, dovolím si nesouhlasit, že Nissan Qashqai je bezesporu vozem, vyráběným jako SUV, neboť se jedná o crossover, ale Nissan ho prezentuje jako běžný osobní vůz nižší střední třídy, který je jedním z nástupců modelu Almera. Takto se k tomu stavěli i v jiných myčkách. Vůbec nechápu, proč by mělo v podbězích zůstávat více nečistot a taky tvrzení, že vyvýšený podvozek ztěžuje umytí??? Není naopak pravdou, že vyvýšený podvozek usnadňuje umytí podběhu a nemusíte „lézt“ po čtyřech? :-) Jaký by tedy byl doplatek, pokud svůj názor nepřehodnotíte? Myslím konkrétně u programu Comfort?

Pavel

Dobrý den, nerad bych tady rozvíjel nějakou debatu. Jen po zadání Qashqai do google na mě svítil první řádek… Ale můžu Vám slíbit, že v rámci této akce na Slevomatu, Vám nebude účtován příplatek za SUV u vozu Nissan Qashqai.

Michal

Dobrý den , chtěl bych se zeptat u verze exclusive se jedna o kompletní umytí motoru nebo jenom nějaké přeleštění?

Pavel

Dobrý den, provede se postřik chemií celého motorového prostoru a následuje oplach vapkou. Potom se vysuší plasty a ošetří. Motor myjeme pouze na přání zákazníka a nepřebíráme odpovědnost za případné problémy, které může voda způsobit v motoru nebo el. instalaci. Zatím se nic takového nestalo, ale nějaké riziko vždy je.

Kamil

Dobrý den, je z Vaší strany považováno vozidlo Nissan Qashqai za SUV a požadujete doplatek ve výši 10%, když se jedná o vůz určitě menší než například Octavia Combi? Děkuji za odpověď.

Pavel

Dobrý den, bohužel všechny vozy vyráběné jako SUV, což Qashqai bezesporu je, bereme s příplatkem. Jde o velikost, ale také o vyvýšený podvozek, který kvalitní umytí stěžuje a v podbězích je mnohem více nečistot, než např. u zmiňované Octavie…

Anna

Dobrý den, můžu zajet k vám do garáží, i když mám LPG? Děkuji

Pavel

Dobrý den, pouze s úplně prázdnou nádrží LPG..

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru