Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Limitovaná edice Dortu od Krtka + porce Medovníku original

Dort Medovník originál Praha - Chodov  (mapa) 295 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Vizard, s.r.o.

Dobrý den paní Jano, jestliže si dort vyzvednete v pondělí 16.11. ( 14.11. je sobota, prodejna je uzavřena, voucher bude tedy platný do pondělí), bude trvanlivost dortu do 06.12.

S pozdravem

Shakira

Dobrý den,
když si Dort od Krtka objednám na nejzazší termín, tj. s vyzvednutím 14. 11., do kdy bude trvanlivost?
Děkuji
Jana Hrubá

Vizard, s.r.o.

Dobrý den paní Králová, nabídku určitě nezkazíte, protože „dort od Krtka“ je aktuálně k dispozici v hypermarketech Albert, kde žádná akční nabídka po dobu platnosti voucheru není a stejně tak je k dostání ve vybraných prodejnách Billa, kde letáková akce skončila dne 15.9. (viz. http://akce.najdislevu.cz/579765-dort-od-krtka.html)

S pozdravem

Kralova

Dobry den,bohuzel v nabidce Slevomatu nevidim slevu,za stejnou cenu ho ma Billa atd. Tim Vam nechci kazit nabidku

Vizard, s.r.o.

Dobrý večer paní Lenko, „dort od Krtka“ opravdu žádné oříšky neobsahuje, ale je vyráběn v provozovně „Medovník originál“, kde se ořechy používají, což bohužel znamená, že v tomto produktu se může vyskytovat stopové množství ořechů ( skořápkových plodů)

S pozdravem

Lenka Burminovová

Dobrý den,
v rodině je alergie na oříšky.
Chci se jen ujistit zda v krtkovi oříšky nejsou.
Četla jsem vaše složení dortu .
Ale jistota je jistota.
Moc děkuji za odpověď.

Vizard, s.r.o.

Dobrý den, já ještě jednou zopakuji, že v případě „dortu od Krtka“ se ztužený tuk používá pouze pro pečení korpusů a dále ho ve výše popsané míře obsahuje rostlinná šlehačka, která je součástí čokoládového krému (to kvůli té trvanlivosti).

S pozdravem

dali

Diky za odpoved. S tou trvanlivosti souhlasim, argument s cenou nechapu. Kupuji napr. dorty od Hajek&Hajkova, jsou z masla a slehacky, stoji scie 400–500Kc, ale vazi 1600g. Vas dort i s medovnikem vazi 1100g a je pred slevou za 317Kc (tedy cena/vaha cca stejna). Proc Hajek umi udelat 1600g dort za 500Kc z masla, ale vy musite 1100g delat z tuku, protoze „pri pouziti masla bychom se bavili o zcela jiném výrobku s výrazně vyšší cenou“? No nic, chapu, ze nekomu se hodi trvanlivejsi vyrobek i kdyz neni z masla a slehacky a odbyt si asi najdete, ale ja asi zustanu u netrvanlive dobre slehacky.

Slevomat.cz

Dobrý den,

mrzí nás, že vás tato nabídka neoslovila.

Hezký den přejeme.

Jitka Krejčí

Alespoň za mě by byl lepší dort z opravdého másla a šlehačky, ale jak vidíte, tak se najde pořád ještě spousta lidí, kterým to nevadí, že na nich výrobce šetří :)

Vizard, s.r.o.

Dobrý den Jitko, souhlasím s vámi, že dort z opravdového másla a živočišné šlehačky je opravdu to nejlepší, rozhodně však nesouhlasím s tím, že bychom na použitých surovinách jakkoliv šetřili…Použití rostlinných tuků přeci neznamená, že výrobek není kvalitní.
Ochutnejte a posuďte :-)

S pozdravem

dali

Diky za odpoved na dotaz o slozeni, puvodne mne dort zaujal. I kdyz 1. chlap v diskuzi, stejne mne docela zarazi „rostlinna slechacka, ztuzene rostlinne tuky, rady Ecek (+obecny nazev aromata, barvivo, anthokyany), ..“ – nebyl by lepsi dort z masla a opravdove slehacky ?

Vizard, s.r.o.

Dobrý den, v tom případě bychom se bavili o zcela jiném výrobku s trvanlivostí max. 48 hodin s výrazně vyšší cenou. My vám nabízíme produkt s velmi kvalitními vstupními surovinami, bez dalších přidaných konzervačních látek.
Ochutnejte a posuďte :-)

S pozdravem

Jitka Krejčí

Dobrý den, píšete, že dort je vyroben z výhradně kvalitních surovin. Platí to i o částečně ztužených tucích ? Proč nepoužíváte raději máslo ? Platí i pro medovník.

Vizard, s.r.o.

Dobrý den Jitko, „medovník originál“ je vyráběn ze Zlaté Hané, která výrobku dodává originální chuť, máslo je pro tento typ dortu nevhodné.
Pro „dort od Krtka“ používáme velmi kvalitní ztužený tuk značky Senna na pečení korpusů, čokoládový krém se pak skládá z čokolády (45 %) a rostlinné šlehačky s 25 % rostlinného tuku ( z důvodu trvanlivosti).

S pozdravem

Marta Svobodová

Prosím pro upřesnění složení: rostlinné tuky-jaké?
 Děkuji

Vizard, s.r.o.

Dobrý den Marto, používáme rostlinný tuk a šlehačku značky Senna (kokos, řepka, palma) v proměnném podílu.

S pozdravem

Pavlína Prokůpková

Bylo by možné zaslat poštou? Děkuji, Prokůpková

Vizard, s.r.o.

Dobrý den paní Pavlíno, zaslání poštou bohužel není možné, neboť produkt je nutné uchovat v chlazeném režimu 01 – 06°C.

S pozdravem

Sixtová

dobrý den, bylo by kompletní složení? díky

Vizard, s.r.o.

Dobrý den paní Sixtová, kompletní složení samozřejmě přikládáme : Dort od Krtka
Cukrářský výrobek s náplní čokoládovou (54%)
Složení: náplň 54%” /Rostlinná šlehačka (voda, rostlinný tuk min.25%, cukr, mléčné bílkoviny, stabilizátory: E420ii, E463, emulgátory: E475e, E435, E322, jedlá sůl, aroma, barvivo: beta-karoten), čokoláda 20% (kakao min.58%, kakaový prášek, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecithin, aroma: vanilka)/, vejce, cukr moučka, pšeničná mouka, margarin jedlý (částečně ztužené rostlinné tuky, rostlinné oleje, voda, emulgátory: E475, E471, sůl, antioxidant: kyselina citrónová, konzervační látka: sorban draselný, aroma); višně (bez lepku), kypřicí látka E500, cukr, višně, glukozový sirup, voda, višňová šťáva, kyselina citrónová, aromata, barvivo, anthokyany výtažky z rostlin

S pozdravem

Iva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, celý vnitřek dortu je krém? Děkuji.

Vizard, s.r.o.

Dobrý den Ivo, dort se skládá ze 4 plátů, promazaných čokoládovým krémem. Má průměr 18 cm a výšku 6,5 cm. S pozdravem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru