Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pilotování amerického letounu Cessna 172

Sky Office JTN Česká Lípa  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Ondra

Dobrý den,

chtěl bych letět někam nad Dubou a Mšeno, jaký čas by byl potřeba? Je to možné řešit zakoupením více voucherů? Děkuji

SKY OFFICE JTN

Dobrý den. Pokud chcete zaletět až nad Mšeno (doba letu 30–40min), doporučujeme koupit vouchery dva, případně rozdíl doplatit na místě po letu.

Ruda

Rozumím tomu dobře, že po zakoupení voucheru mohu využít let kdykoliv v průběhu jednoho roku, tedy třeba až do konce roku 2016?

SKY OFFICE JTN

Dobrý den. Ano, po uplatnění voucheru Vám vystavíme letenku s platností jeden rok. Pouze připomínáme, že prakticky se dá létat dle počasí obvykle od března do října.

Renata

Dobrý den, je možné zakoupit pilotování pro přítele Holanďana? Hovoří anglicky, německy a trochu česky. Přípravu i let bych absolvovala s ním.

SKY OFFICE JTN

Dobrý den. Ano, naši piloti hovoří anglicky. Většina z nich jsou profesionální piloti dopravních letadel. Při rezervaci letu nám pouze připomeňte, že se bude jednat o výklad v Aj. Děkujeme.

Tera

Dobrý den,jak se platí,když poletí jeden pilotující-tedy ten,co si to zkusí a dva jako doprovod. Musím koupit tři vouchery,nebo stačí jeden pro všechny ? A může si pilotování zkusit alespoň si na to chvilinku sahnout kluk věk 11,nebo je to pouze pro starší 18-ti let ? Děkuji.

SKY OFFICE JTN

Dobrý den. Dvě doprovázející osoby (spolucestující na zadních sedačkách) jsou v ceně. Stačí tedy jeden voucher. Pokud se ovšem má za řízením vystřídat více osob, je nutné mezipřistání. Za letu se střídat nelze. V tom případě doporučujeme voucher pro každého, kdo bude pilotovat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru