Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dobroty z Ježkova statku – vyberte si, na čem si smlsnete

4,9 / 5 Ježkův statek Kamenice nad Lipou  (mapa) 358 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Marcela

Dobrý den, tuto nabídku nelze poslat přes uloženku, tak jako nabídku s rakytníkem? Děkuji

Ježkův statek

Dobrý den, momentálně bohužel ne, ale dopravné je 60,– Kč a při objednávce nad 500,– zdarma!

Jana

Dobrý den,
dají se koupit 2 vouchery za 249 CZK a využít oba při jedné objednávce? Ráda bych využila větší objednávky a tudíž platila jedno poštovné (jinak bych to musela rozdělit do dvou objednávek a platit za dopravu dvakrát). pozn. vouchery za 575 CZK už došly. Děkuji za odpověď.

Ježkův statek

Na závěr objednávky se dá uplatnit více kódů, postupně je zadáte a každý se Vám objeví jako odpovídající sleva z objednávky.

Petra Jurníková

Děkuji, již jsem Vám napsala na uvedený email. Bohužel nevím, kde se mohla stát chyba, i zde mám voucher stále aktuální s poznámkou že objednávka zboží nebyla dokončena.

Petra Jurníková

Dobrý den,
dnes jsem chtěla objednat zboží. Kód, který jsem obdržela jsem zadala do pole slevový kupon, objevilo se mi však chybné hlášení, že je zadaný kupon neplatný.
Můžete mi, prosím, poradit, kde se stala chyba?

Ježkův statek

Dobrý den, pošlete mi prosím na david@jezkuv-statek.cz číslo Vašeho slevového kódu a jméno a příjmení, pod kterým jste objednávku zadávala. Děkuji.

Lucie

Dobrý den,mohu zakoupit i paštiky? Ne jenom sladké varianty?

Ježkův statek

Dobrý den, voucher platí na kompletní sortiment z obchodu na www.jezkuv-statek.cz. Tedy i na paštiky nebo na musli míchané podle přání zákazníků.

Martina Ježková

Dobrý den,
také se mi stala chyba s načtením poštovného, ale nechce se mi v objednávce zaškrtnou osobní odběr. Mohli byste mi prosím poradit, tak problém vyřešit?
Děkuji.

Ježkův statek

Dobrý den, díky za objednávku. Objednávku i vzkaz jsme v pořádku obdrželi. Zásilku odesíláme 22.10 prostřed­nictvím přepravní společnosti Geis.

Jitka

Dobry den, mohu si zakoupit vice voucheru nebo jen jeden?

Ježkův statek

Dobrý den, ano můžete, počet není omezen.

Pavla

Dobrý den, ráda bych se zeptala, na jakých místech je umožněn osobní odběr. Jedná se o stejná místa, která jsou uvedena na Vašich stránkách jako místa výdejní (Praha 1, Vodičkova 28 apod.)? Děkuji za odpověď.

Ježkův statek

Dobrý den, ano, jedná se o tato odběrná místa. Na Slevomatu zakoupíte „slevový kód“, ten uplatníte během standardní objednávky na našem e-obchodu na www.jezkuv-statek.cz

Renáta

Dobrý deň,
ako je to s platením poštovného pri objednaní voucheru druhej varianty tj. nákup za 575 Kč, ale skutočná cena po uplatnení zľavy 399 Kč?

Ježkův statek

Dobrý den, dopravné by bylo v tom případě zdarma. Bohužel už se 2× stalo, že program chybně přičetl dopravné. Na odstranění chyby pracujeme. Pokud by se Vám to stalo, vyberte odběr na odběrném místě (ten je vždy zdarma) a do poznámky mi napište, kam zásilku poslat.

Kristyna

Jaká je trvanlivost produktů? Děkuji.

Ježkův statek

Musli 6 měsíců, konzervované (džemy, zelenina, paštiky) nejméně 1 rok, medy 1 rok.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru