Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exkurze do koncentračního tábora v Osvětimi s prohlídkou v ceně

CK2 Osvětim - Polsko (mapa) 261 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Mach Petr

musím kupovat dva poukazy pro jednu dospělou osobu a jedno dítě 5.třída(10let),nebo stačí jeden?

CK2

Dobrý den, Petře, poukazy je potřeba zakoupit pro každou osobu, která se chce zájezdu zúčastnit. Cena za osobu je jednotná, a to bez rozdílu věku. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Jana Paulusova

dobry den,v tehto zimnich mesicich bude vse tam k videni otevrene jako v letnich mesicich?

CK2

Dobrý den, ano, prohlídka je zcela totožná a vnitřní expozice je navíc vytápěna. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Eliška

Dobrý den, jak dlouho se jede z Prahy do Osvětimi, v kolik je odjezd a v kolik je předpokládaný příjezd prosím?

CK2

Dobrý den, Eliško, cesta z Prahy do Osvětimi trvá cca 6 hodin, a to včetně povinných zdravotních přestávek během cesty. Plánovaný odjezd z Prahy je mezi 5. a 6. hodinou a plánovaný příjezd je kolem půlnoci. Děkujeme a přejeme pěkný den.

pecka

Použití výrazu „Konečná cena“ u zájezdu do Osvětimi. To se Slevomatu povedl černej vtípek opravdu na výbornou.

RODVORZ1@seznam.cz

Dobrý den.Na termín 14.11.2015 je možno nastoupit v Jihlavě,nebo poblíž?

CK2

Dobrý den, v termínu 14. 11. 2015 nabízíme nástupní místo v Praze, ve Vystrkově u Humpolce, v Brně, Olomouci či Ostravě. Přejeme příjemný den.

Vladislava Dufková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ve kterém z nabízených termínů je odjezd z Prahy.
Děkuji Dufková

CK2

Dobrý den, Vladislavo, nástupní místo v Praze nabízíme u všech vypsaných termínů. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Eva

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda v listopadových termínech je možný nástup v Praze?
Předem děkuji za odpověď.

CK2

Dobrý den, Evo, nástupní místo v Praze u hotelu Diplomat je k dispozici také v listopadových termínech. Přejeme příjemný den.

Dana

Dobrý den není možný svoz z Plzně? Děkuji Dana

CK2

Dobrý den, Dano, nástupní místo v Plzni, bohužel, nenabízíme. Nejbližší nástupní místo pro Vás je v Praze u hotelu Diplomat. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Dominika

Dobrý den, je možné jet 7.11. z Hradce Králové? Popřípadě v kolik hodin je odjezd?

Děkuji za odpověď

CK2

Dobrý den, Dominiko, v termínu 7. 11. je možné nastupovat v Hradci Králové. Plánovaný odjezd je v 7:40 hod. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Eva

Dobry den odjezd 14.11. Je i z Olomouce? A v kolik hodin? Dekuji.

CK2

Dobrý den, Evo, ano, v termínu 14. 11. je možné nastoupit také v Olomouci. Plánovaný odjezd je v cca 9:10 hod. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Kristýna

Dobrý den, je v termínu 24.10. nástupní místo v Litomyšli?
 Děkuji

CK2

Dobrý den, Kristýno, ano v termínu 24. 10. nabízíme nástupní místo Litomyšl, avšak tento termín je již, bohužel, plně obsazen. Nástupní místo v Litomyšli je však k dispozici ještě v termínu 7. 11. 2015. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Andrea Hájíčková

Děkuji za odpověď, ptám se předem, protože se na nástupní místo potřebuji dostat z Českých Budějovic, což asi při tak brzkém odjezdu a pozdním příjezdu nebude bohužel reálne. Bohužel. Také přeji pěkný víkend.

CK2

Dobrý den, Andreo, Vaši situaci samozřejmě chápeme. Můžeme Vám nabídnout ještě nástupní místo Vystrkov u Humpolce v termínu 14. 11. 2015, ze kterého je plánovaný odjezd cca v 6:40 hod. a od Českých Budějovic je přibližně stejně vzdálen jako Praha. Je však třeba se na toto nástupní místo dopravit autem. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Andrea Hájíčková

Dobrý den, chtěla jsem se prosím pěkně zeptat v kolik je odjezd z Prahy a v kolik je návrat? Děkuji moc. s pozdravem Andrea H.

CK2

Dobrý den, Andreo, plánovaný čas odjezdu z Prahy je mezi 5. a 6. hodinou ranní, avšak přesný čas bychom Vám zaslali po přihlášení se na zájezd, protože časy odjezdů se mírně liší podle termínů zájezdu. Plánovaný návrat je okolo půlnoci. Děkujeme a přejeme pěkný víkend.

Jana Tesariková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat objednala jsem si dva vouchery vyplnila jsem potvrzovací údaje a jak jsem chtěla zadat ten druhý tak mi to píše ,že voucher už je objednaný. Tomu nerozumím děkuji Tesariková

Slevomat.cz

Dobrý den,

kontaktujte nás prosím na těchto kontaktech – recepce@ck2.cz či na tell. +420 737 527 178

Hezký den přejeme.

Zdeněk

Pri odjezdu z Brna 14.11. Se jedna o jaky cas odjezdu a misto. ? Dekuji.

CK2

Dobrý den, Zdeňku, v termínu 14. 11. 2015 je plánovaný odjezd z Brna v 8:10 hod. a plánovaný návrat je ve 20:10 hod. Nástupní místo je na rohu ulic Svatopetrské a Černovické (parkoviště za zastávkou MHD Mariánské náměstí). Děkujeme a přejeme pěkný den.

Martina

Dobrý den, zakoupila jsem vouchery na 17.10.2015 a nyní, když vyplňuji údaje pro dokončení objednávky, na mě vyskakuje doplacení dalších peněz – 244.-Kč za prohlídku…přitom při nákupu voucheru bylo uvedeno, že cena je konečná (maximálně příplatek 30,– za pojištění). Tak jsem se chtěla zeptat, co to má znamenat? A pokud je to chyba, tak by možná chtělo o tom dát vědět i zde na Slevomatu. Díky za odpověď M.L.

CK2

Dobrý den, Martino, cena za prohlídku koncentračních táborů je již zahrnuta v ceně 949,–/osobu. Během uplatňování voucherů se do formuláře tento poplatek přidává automaticky a po přihlášení na zájezd Vám bude z objednávky zájezdu odečten. Tuto informaci uvádíme na našich stránkách www.ck2.cz nad přihlašovacími formuláři. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Lukas

Je mozny odjezd z Brna termin 14.11.? Dekuji za odpoved.

CK2

Dobrý den, ano, v termínu 14. 11. 2015 nabízíme nástupní místo v Brně. Přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru