Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 italské pizzy o průměru 32 cm v originální pizzerii v centru Plzně

4,6 / 5 Pizza Paganini Plzeň  (mapa) 1 598 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jan

A mohu tedy vedet cenu pizzy Quattro Formaggi original a jeji slozeni, kterou z vami pochopitelnych duvodu nenabizite? Navic na vasem webu jsou ingredience na pizzu pouze parmezan a niva a nikde tam neni ta zminovana gorgonzola. Navíc dále pisete , ze se mužů o slozeni informovat na webu ale u vsech pizz je pouze pojem „sýr“ nebo 4 druhy syra. Tak ja to pořád nemůžu pochopit kde mate na mysli to podrobne slozeni. Syru je moc siroky pojem. Zajimave je, ze u podobnych nabidek v Praze takove problemy se syry, pojmy a omluvami a vymluvami nejsou. Tam maji na tvrdo vsude uvedene slozeni a ne ze zakaznik musi byt detektiv a patrat po tom co pisete Vy a co pak dostane na miste v restauraci.

Michal Špaček

Dobrý den. Platnost voucheru je tedy až od 2. ledna? Mezi svátky jej nelze využít? Děkuji.

Pizzeria Paganini

Platnost voucheru je od 2.1.2016–8.4.2016

Kartel Kos

Dobrý den, proč zde není uvedeno kolik voucherů je k dispozici, jak tomu vždy bívá? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

u nabídky to již uvedeno je.

Hezký den přejeme.

Iva

Když odpovídá přímo pan majitel, nedá mi to, abych se též nezeptala, zda po úspěšné 20ti leté historii restaurace konečně zrenovoval sociální zařízení, na jehož žalostný stav si stěžuje i polovina reneczujících zde na Slevomatu.
Musím se navíc přidat k panu Janovi: též nám byla v pizze Calzone, kde měla být dle jídelníčku niva, naservírován zcela jiný sýr, přesto jsme pizzu snědli a „neprudili“.
Ale pravděpodobně po roce voucher zakoupíme, abychom se přesdvědčili na vlastní žaludek, jak se pizzerce daří. Přeju hezký den všem.

Pizzeria Paganini

Dobrý den,
na sociálním zázemí budou v nejbližší době probíhat opravy a kompletní rekonstrukce je plánována na druhé čtvrtletí příštího roku
Hezký den.

Jan

Dobry den. Chtel jsem vedet v cem se restaurace od minula zlepsila (doba inzerovani na slevomatu) a kam se posunula. Jake veci jsou k lepsimu pro zakaznika. Zda stoji za to prijit nebo stav je porad stejny? Uz se zmenily syry u Quattro Formaggi? Myslim, zda je tam porad eidam a uzeny syr jako minule? Nebo italsky dodavatel uz dodava lepsi a kvalitnejsi syry na italskou pizzu. Dekuji za pravdivou odpoved , protoze minule se trochu lisila odpoved a nasledna realita v restauraci.

Pizzeria Paganini

Omlouvám se za prodlevu při odpovídání na Váš dotaz – chvilku mi trvalo, než jsem v historii vyhledal na co narážíte. V první řadě se musím omluvit za to, že jsme Vás při minulé akci nesprávně informovali o složení pizzy Quattro Formaggi. V té totiž době probíhala ještě jedna akce („Gurmánský víkend s Paganinim“) a popis který jsme Vám uvedli se týkal pizzy Quattro formaggi, která se nabízela v jejím rámci – nikoliv tedy v rámci slevové akce na portálu Slevomat. Ještě jednou: přijměte prosím naši omluvu. Zmíněnou pizzu ve slevě z pochopitelných důvodů nenabízíme, rádi Vám ji však připravíme, stačí si u obsluhy objednat „Quattro formaggi original“. Ještě bych rád uvedl na pravou míru Vaše tvrzení o Eidamu. Na pizzu dáváme jako základní sýr mozzarellu (dodavatel „Cortellazzi“)., Složení je u každé pizzy podrobně vypsané v jídelním lístku a to jak v restauraci, tak na našich stránkách, takže v případě zájmu je možné si před zakoupením voucheru zjistit, zda-li naplňuje Vaše očekávání a podle toho se rozhodnout. A abych odpověděl na Vaši otázku: Ano myslím si, že stojí za to k nám přijít. V tomto přesvědčení mně utvrzuje nejen 94% kladných hodnocení, ale také naše bezmála 20 letá historie a tisíce spokojených zákazníků. Přeji Vám pěkný den. R.Keresteš – majitel.

Karel Kos

Respektujte pravidla nabídky, vše je jasně napsáno v popisu slevy. Děkuji.

Helena

Taky mám dotaz, mohu si jednu sníst a druhou odnést?

Slevomat.cz

Dobrý den Heleno,

je nám líto, ale jak je u nabídky uvedeno, tak jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.

Hezký den přejeme.

Martin Kubicek

dobrý den, mohu 1 pizzu s sebou? 2 nesníme naposezení.....

Slevomat.cz

Dobrý den Martine,

je nám líto, ale jak je u nabídky uvedeno, tak jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.

Hezký den přejeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru