Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2hodinová ochutnávka potápění v nejhlubší potápěčské věži ČR

4,9 / 5 SNAKESUB Liberec  (mapa) 96 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Sabina Horáková

Dobrý den paní Andreo,
voucher lze koupit přes Slevomat, pokud akce stále běží, jinak u nás na Snakesubu celoročně. Datum platnosti voucheru je do 30.04.2016. Po zakoupení voucheru se domluvíme na termínu. Ochutnávky potápění provádíme každý čtvrtek s tím, že tento rok je poslední ochutnávka potápění 17.12.2015 a první ochutnávka v roce 2016 je 7.1.2016.

andrea

Dobrý den.
Lze ještě tento voucher koupit? Můžete mě upozornit na ti, když někomu propadne rezervace? A kdy to bude? Mám vážný zájem. Děkuji

Sabina Horáková

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o ochutnávku a zakoupení voucheru. Podmínky o potápění jsou pro všechny stejné, bohužel Vám nemůžeme vyhotovit dárkový poukaz k zakoupeným voucherům v rámci této akce přes Slevomat.
V případě dalších dotazů, nás kontaktujte telefonicky. Číslo je 603 493 584.
Děkujeme za pochopení.

Anna Vejmelková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lze na základě koupení dvou voucherů prodloužit dobu potápění a zda po objednání je možno obdržet dárková voucher – dárek pod stromeček.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o ochutnávku a zakoupení voucheru. Podmínky o potápění jsou pro všechny stejné, bohužel Vám nemůžeme vyhotovit dárkový poukaz k zakoupeným voucherům v rámci této akce přes Slevomat. V případě dalších dotazů, nás kontaktujte telefonicky. Číslo je 603 493 584. Dě­kujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru