Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

699 Kč za kurz přípravy sushi. Naučte se nigiri, maki, temaki, gunkan i california roll! Originální suroviny a zážitek pro váš mlsný jazýček se slevou 50 %.

4,6 / 5 Hotel Sheraton - Relax Days Brno - Královo Pole  (mapa) 106 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
LB

Taky me zajimaji volne terminy. Zvazuji jeste na posledni chvilku, ze si koupim voucher, ale dubnovy termin uz je docela pozde.

LevneSushi.cz

Dobrý večer, březnové jsou ještě volnější, v únorových taky určitě ještě něco najdeme. Někteří je mají jen předem zarezervované, ale číslo voucheru ještě neposlali. Pokud tak neučiní do konce týdne, pár míst se uvolní. Určitě se Vám pokusím vyjít vstříc, aby Vám voucher nepropadl.

LevneSushi.cz

Dobrý večer paní Ireno,
termíny v únoru už jsou hodně zaplněné. Na 11.2. by tam místo ještě bylo. Ve výběru termínu dávám přednost lidem, co mi pošlou obratem číslo voucheru. Určitě mi zítra zavolejte na 775221146, něco vymyslíme. Vzhledem k velkému zájmu zřejmě zrealizuji i další termín v dubnu.

Irena

Dobrý den, máte ještě volno na únorové termíny? Jindy nemohu, abych věděla, zda si kurz zakoupit. Děkuji.

Marie

Dobrý den, je kurz vhodný i pro 12-ti leté dítě?

LevneSushi.cz

Dobrý den, ano na kurz může přijít i 12leté dítě. V tomto věku už ledasco zvládně. Mimochodem jsem učitelka a mám zkušenosti i s menšími dětmi. Zkoušela jsem s přípravou sushi seznámit i děti od 6 do 10 let a také to bylo bylo úžasné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru