Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

500gramový tatarák

3,7 / 5 Martyho Frky Pub Praha  (mapa) 224 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Miroslav

Dobrý den, tatarák bych si u Vás rád dal. Jen by mne zajímalo, z jakého masa jej připravujete. Přesněji, odkud pochází. Děkuji za odpověď. M.

Martyho Frky Pub

Hovězí flank steak

Martyho Frky Pub

Dobry den, dětské jídlo jako takové nemáme, ale určíte není problém udělat poloviční porci dle naší nabídky v jídelní lístku. .např kuřecím miniřízéčky s bramborovou kaší, nebo nějaký salátem s kuřecím masem.
Pokud se rozhodnete pro koupi Voucheru, doporučujeme objednat rezervaci odpoledních hodinách. .16,00 –17,00 kdy je volněji.
Hezký večer

Martina Maryšková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte v jídelním lístku také nějaké dětské jídlo, s manželem bychom si dali tatarák a pro syna bychom chtěli něco jiného. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobry den, dětské jídlo jako takové nemáme, ale určíte není problém udělat poloviční porci dle naší nabídky v jídelní lístku. .např kuřecím miniřízéčky s bramborovou kaší, nebo nějaký salátem s kuřecím masem. Pokud se rozhodnete pro koupi Voucheru, doporučujeme objednat rezervaci odpoledních hodinách. .16,00 –17,00 kdy je volněji. Hezký večer

Daniel Čekan

A kdyby bylo mé přání si ho ochutit sám ? :)

Martyho Frky Pub

Ano, není problém, ale je lepší to zahlásit přímo při rezervaci.

Markéta

Chtěla bych se zeptat, zda je tatarák již ochucený, tak jak má být, nebo si ho musím ochutit sama. Raději bych aby z kuchyně přišel již ochucen.
Děkuji za odpověď

Martyho Frky Pub

Ano, tatarák je ochucený a namíchaný přímo naším kuchařem – není-li přání zákazníků jiné.

Vojta Navrátil

Dobrý den,

měl bych dotaz ohledně ochucení tataráku. V popisu je napsáno jemně ochucený kuchařem, co si pod tímto mohu představit? Byla by možnost si nechat namíchat tatarák přímo od kuchaře?

Děkuji za odpověď a přeji pěkný den.

Vojtěch Navrátil

Martyho Frky Pub

Ano, tatarák je ochucený a namíchaný přímo naším kuchařem – není-li přání zákazníků jiné. To „jemně“ znamená, že je zachována původní chuť masa, ale jinak je tatarák samozřejmě dochucen.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru