Řád Templářů prý podle pověstí znal a skrýval mnohá tajemství. Jedno je opravdu jisté. Co U Templáře opravdu vědí, je jak udělat nejlepší pizzu v širokém okolí.
Její základ tvoří dobré domácí těsto potřené rozdrcenými a ochucenými tomaty nebo smetanou a pokladené mozzarellou.
Další příchuti – čerstvá zelenina a vybrané maso, uzeniny, houby a sýry – odpovídají jednotlivým typům pizzy. Pečená je v kamenné peci, která je zárukou křupavého těsta a skvělé chuti.
Z jakých druhů můžete vybírat?
- Margharita s tomaty a mozzarellou
- Ammuffito s tomaty, mozzarellou, salámem, nivou a olivami
- Capricciosa s žampióny a šunkou
- Del Maestro se šunkou, cibulí a hermelínem
- Gourmet s tomaty, mozzarellou, kuřecím masem, nivou a kukuřicí
- Puzzolente se smetanou, mozzarellou, šunkou, tvarůžky a cibulí
- Messicana se salámem, chilli, cibulí a kukuřicí
- Hawai se šunkou a ananasem
- Cardinale se šunkou
- Calzone (plněná kapsa) se smetanou, mozzarellou, hermelínem, salámem a kukuřicí
- Romana se slaninou a žampiony
- Templare s tomaty, mozzarellou, slaninou, klobásou a cibulí
- Quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů
- Adriatica se smetanou, šunkou, tuňákem a cibulí
- Grosseto s kuřecími prsíčky a nivou
- Peperonni se slaninou, paprikou, parmazánem, česnekem a chilli
- Vesuvio se salámem, žampiony a vejcem
- Alto adige se smetanou, mozzarellou, slaninou a sušenými rajčaty
- Trento se slaninou a nivou
- Vegetariana s kukuřicí a brokolicí
- Spinaci se slaninou, listovým špenátem a česnekem
|
Restaurace U Templáře se skládá ze 3 částí – pivnice, nekuřáckého Modrého salonu a V.I.P. salonu pro soukromé oslavy a akce. V odděleném VIP salónku je vám k dispozici sedací souprava, TV a satelit a případně i pípa na samovýčep piva.
Vinný lístek nabízí širokou škálu různých odrůd Templářských vín a vybírat můžete z řady točených piv. Specialitou podniku je originální medové templářské pivo, objednat si ale můžete i Plzeň, Gambrinus, Radegast, Master, Stellu Artois a Radegast Birrel.