Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2× pizza za skvělou cenu v restauraci U Templářů II

4,5 / 5 Restaurace U Templářů Vítězná Praha - Malá Strana  (mapa) 1 633 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
U templařu

Najdřiv musite do opravdu koupit a pak dostanete takovy kod kteri mužete ten voucher využit s pozdravem

Vlád'a Neliba

Dobrý den, chci se zeptat jak to funguje s zakoupeným voucherem. Jestli povím čisníkovi, že sem si zakoupil voucher nebo co. Díky za radu

U templařu

Děkujeme se srdečnim pozdravem

Marie

Na pizze jsme byli v sobotu,bez rezervace,res­taurace byla plna,lec jsme si sedli. Byli jsme upozorneni,ze budeme na pizzu cekat,coz jsme cekali,skoro hodinu,cisnici otraveni,prostredi nic moc,venku 15 stupnu,dvere do restaurace dokoran,tudiz i vevnitr 15 stupnu. Pizza mala,chutove ok. Ale asi bych si tam voucher nikdy vic nekoupila,teda ne ASI,ale urcite ne:-)
Dat akci na 2 pizzy (neni to pizzerie,takze logicky nestihaji pizzy delat) a mit k tomu elektrickou troubu,ktera vyhazuje pojistky je fakt troufalost. Obed jsme si s usmevem a pohledem na zmatene a line cisniky uzili:-) Jako kulturni vlozku doporucuji!

u templařu

Děkujeme tim restaurace u templařu

Olga

Nedá mi, po udělení hodnocení, napsat i sem. Byli jsme u Templářů tento týden už dvakrát, jednou sami a podruhé v sobotu s dcerou a vnukem. Milá obsluha nás upozornila, že vzhledem k tomu, že jsme neprovedli rezervaci, tak budeme asi chvíli čekat. Pizza byla ovšem hotová za chvíli, vůbec jsme nečekali. Vnuk byl nadšený milkshakem a i když jsme měli jednu pizzu lehce přismahlou, tak jsme si zase pochutnali. Nechápu, jak si někdo může stěžovat na tenké těsto u pizzy, pokud mu to nevyhovuje, neměl by chodit do pizzerie, ale měl by si dát knedlík :))). Pokud půjdem okolo, zajdem na pizzu i bez Slevomatu.

Martina a Roman

Problem – prisli jsme do plne restaurace a cekali jsme 36 minut bylo prijemne venku tak jsme si popovidali. Pote jsem si sel postezovat co se to deje a kolik minut cekame! Jaka byla jejich reakce? Prisel se nam omluvit vedouci a prinesl nam 2 becherovky jako omluvu, kterou jsme si vybrali. Chyby se stavaji meli zrovna 10 zakazniku a zapomneli na nas… Nic nas ale neodradi zakoupit si Templare II. zase. Nikdy nam nebylo spatne a mame to tam radi a nepospichame !! Vsechno se da vysvetlit a jsou komunikativni. Templari II. Tesime se znova a i kdyz si sem tam spletete pizzu to se stava – omluvili jste se a nic se nestalo. Meli byste se naucit a pochopit jedno ceske prislovi: kdyz chces psa bit palici si vzdy najdes. Takze klidek – kritici budou vzdy.

u templaru

Ano jsou s pozdravem

Monika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jsou volná místa na sobotu 26. 9.? Děkuji.

Slevomat.cz

Ano jsou s pozdravem

Lucie Horáčková

Dobrý den,
my byli U Templářů o minulé akci a spokojenost na 100%, že jsme je navštívili i bez Slevomatu a zase 100% jak pizza tak obsluha. Dokonce i když nevedou cigarety tak manželovi došli přes ulici do trafiky . Za nás můžu opravdu doporučit a my určitě zase vyrazíme na jednu z nejlepších pizz v Praze.

tým U TEMPLÁŘŮ

Dobrý den Lucie, jsme moc rádi, že se k nám vracíte a jste spokojeni ;) Těšíme se na Vaši příští návštěvu!

Eva Zímová

Dobrý den, tuto pizzerii jsme navštívili několikrát a opravdu nás příjemně překvapila. Pizzy jsou moc dobré, vždy čerstvé, neměli jsme žádnou připálenou a obloha není šizená. Obsluha je milá, nevtíravá a to že kolem nás neběhá co 5 min jestli si něco ještě dáme nám rozhodně nevadí!Kdykoliv jsme cokoliv chtěli byla u nás v mžiku a ochotně nám ve všem vyhověla. Za nás tedy doporučujeme a určitě pizzerii opět navštívíme.

tým U TEMPLÁŘŮ

Dobrý den Evo, moc nás těší Vaše přízeň a spokojenost a těšíme se na Vaši další návštěvu!

Jarka

Staci se podivat na minule akce a diskuse (pokud jsou jeste otevreny). Opravdu to neni tak, ze by kritika byla ojedinela :/ Ostatne staci se podivat na tripadvisor a hodnoceni od ceskych klientu.....

Katka Vávrová

Dobrý den, chci se zeptat, zda jsou volná místa (stůl) pro 4 osoby o svátku 28.9. mezi 12. – 14. hodinou? Potřebovala bych to jen tento den, a nechci proto kupovat vouchery zbytečně. Děkuji

Tým U TEMPLÁŘŮ

Dobrý den Katko,
zatím volné místo ještě máme, ale doporučuji provést rezervaci co nejdříve ;)
Přejeme pěkný víkend
Tým U TEMPLÁŘŮ

Klára

J8 osobně bych u pizzy nekoupila. Byli jsme jednou a byly tak tenké, že ani do ruky pořádně vzít nešli aby se nepotrhali. Ovšem co U Templářů s přítelem oceňujeme je voucher na 2× 800g vepřová kolínka :-). Ty jsou fakt boží a furt hlídám kdy to tu zase podnik dá, doufám že brzy :-). Budu se těšit.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro. Určitě se vás pokusíme překvapit. Ona tenká pizza je kolikrát lepší než ta méně tenká. Hodnocení od jiných zákazníků je více než výborné, tak věříme, že se jedná pouze o věc názoru a hlavně, že vy se dočkáte brzy kolínka a to si užijete :-)

Eva

Dobrý den, při minulé akci jsem zakoupila 2 vouchery s platností do 31.8.2015. Vouchery jsem darovala svým přátelům v Praze a zároveň jsem jim na své jméno dne 31.8. na 17 hodinu udělala rezervaci (pracovník restaurace byl do telefonu velmi příjemný). Jaké bylo překvapení, když se mí přátelé dozvěděli, že tam žádná rezervace na mé jméno není! Pizza se tedy nekonala.Volala jsem ještě téhož dne do Slevomatu,jak mám věc řešit, když mi následující den vouchery něčí vinou propadnou.Pracovník Slevomatu zavolal do restaurace,kde mu řekli, že rezervace na mé jméno byla již uplatněna.Na toto jsem mu sdělila, že je to není možné,neboť mí přátelé byli odmítnuti a tudíž vouchery nebyly využity ani restaurací odepsány a následující den mi propadnou.Nevěřil mi. Bohužel se tak stalo! Zbyly mi 2 propadnuté vouchery a ostuda před mými přáteli, kteří cestovali přes půl Prahy zbytečně!

Slevomat.cz

Dobrý den Evo,

toto nás velice mrzí a celou situaci ještě prověříme přímo s restaurací a určitě něco vymyslíme :)

Napsal jsem vám email pro zjištění podrobností.

Budu se těšit na odpověď a přeji hezký den.

u templařu

Děkujeme se srdečnim pozdravem

Milada

Dobrý den,nemohu nereagovat na uvedené komentáře.Byli jsme koncem srpna s manželem a vnučkou na pizze, v době 40st veder a nemohu
si akci vynachválit!Obsluha i všechny 4 pizzy
vynikající.Ku­puji znovu.

Irena

Zaráží mne – ze srpna samá chvála a teď hned 2 negativní hodnocení za sebou. Co k tomu restaurace? Berou na vědomí bez vyjádření?

Tým U templářu

Meli jsme už mnoho krát akci na SLEVOMATU a pokaždé máme 92% pozitivných komentařu, jsme přesvedčení že pořad připravujeme stejné kvalitní pokrmy od stejného kuchaře z čerstvých surovin, muže se stát že zakaznik má alergii a my to neodhadneme. Mrzí nás že se to stálo

u templařu

Děkujeme s pozdravem restaurace u templařu

Marek

Dobrý den. Byli jsme v daném podniku se synem při minulé akci. Pizza sice byla celkem chutná, avšak odpoledne mě po ní bolelo tak neskutečně břicho, že se to nedá ani popsat. Cestou autobusem domů to skončilo tak, že se to zde nehodí ani rozebírat. Každému ale asi dojde, co tím míním. Zajímalo by mě tedy, co vše se asi tak může v daném podniku do pizzy dávat.? Osobně si tedy dovolím daný podnik nedoporučit …

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku. Hodnocení nás mrzí, určitě využijte i hodnocení přímo nabídky, věříme, že se jedná o ojedinělou situaci, která mohla nastat i z jiných důvodů. Celkové hodnocení je více než dobré a proto jsme se rozhodli udělat zákazníkům radost a nabídku zopakovat. Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den.

Jarka

Never more!

tým U TEMPLÁŘŮ

Dobrý den Jarko,
Vzhledem k tomu, že jste neuvedla, v čem vidíte problém se bohužel nemůžeme ani bránit, pokud dáte takový komentář, bylo by fér uvést svůj názor a důvod.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru