Nabídku Striptýzová show sexy hochů z California Dreams mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Striptýz od California Dreams v ostravském kulturáku

4,8 / 5 California Dreams Ostrava  (mapa) 443 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
J.Žák

Dobrý den, Váš problém a Vaše chyba! Příště se starejte o své. Máte zájem o naší akci? Nemáte? Tak co řešíte naše interní věci. Proč plýtváte svým drahým časem? Asi jste nikdy nepila dobrou Tequilu, vaše chyba!

Toňa Restlová

Dobrý den,nechápu proč máte pocit,že něco řeším-jen jsem informovala,že vstupenky jsou v prodeji-asi velká chyba,podle Vaších komentářů.
P.S. Tequilu nesnáším.

Jaroslav Žák

Dobrý den, ano v K-Triu byl na začátku kampaně požadavek na omezený počet vstupenek, jelikož ne každý nakupuje přes web, reagovali jsme na tento požadavek kladně a dali omezené množství k předprodeji za zvýhodněnou cenu 300,–
Nejsem zaměstnanec K-Tria, proto nemohu vědět zda v konkrétní datum 5.11. šel, nebo nešel koupit ještě nějaký lístek. V každém případě jsem před 9 dny zjišťoval situaci a na pátek již lístky nebyly z důvodu vyprodání a na sobotu, v tuto dobu, již také lístky nejsou k dispozici, neboť podle posledních informací z K-Tria je již vyprodáno i v sobotu.
Opravdu ale nevím co pořád řešíte, my jako organizátoři se můžeme rozhodnout nakládat se vstupenkami jakkoliv a pokud bychom je rozdávali zadarmo není to Vaše věc.
PS: Kdy zajdeme do Venuše na tequillu?

Toňa Restlová

Dobrý den. O co jde? V pondělí 5.10. byly lístky v K-Triu zakoupeny za 300,– Kč,takže Vaše informace před 9 dny je nepravdivá!!

Jaroslav Žák

O co Vám paní Restlová jde? V první řadě dobrý den, v druhé řadě nemohou být vstupenky v K-Triu v prodeji protože ten omezený počet, který tam byl je již vyprodán! Jinde než na Slevomatu není možné koupit vstupenku za 300,– a v tuto chvíli jde pouze o posledních 34 ks na sobotu, protože pátek je VYPRODANÝ
Na našem webu prodej za 600,– končí v pátek http://californiadreams.cz/event/magic-mike-revue-ostrava/
Pokud máte paní Restlová ještě nějaký problém s naší spol. CALIMEN s.r.o. můžete mě přímo kontaktovat na tel. 773 885 377!!!

Toňa Restlová

Vstupenky za 300,– kč v K-triu jsou stále v prodeji a za tuto cenu jsou i na jiných portálech!!!

Slevomat.cz

O co Vám paní Restlová jde? V první řadě dobrý den, v druhé řadě nemohou být vstupenky v K-Triu v prodeji protože ten omezený počet, který tam byl je již vyprodán! Jinde než na Slevomatu není možné koupit vstupenku za 300,– a v tuto chvíli jde pouze o posledních 34 ks na sobotu, protože pátek je VYPRODANÝ Na našem webu prodej za 600,– končí v pátek http://californiadreams.cz/event/magic-mike-revue-ostrava/ Pokud máte paní Restlová ještě nějaký problém s naší spol. CALIMEN s.r.o. můžete mě přímo kontaktovat na tel. 773 885 377!!!

Jaroslav Žak CALIMEN s.r.o.

Dobrý den, tyto vstupenky prodávalo přímo K-Trio v omezeném množství v předprodeji a již tam nejsou k dispozici, protože jsou VYPRODANÉ
Jinak se prodávají na našem portále www.californiadreams.cz za cenu 600,–
ovšem i zde již je omezené množství.
Davide, měl by jste si s koupí pospíšit!
V opačném případě nechápu co řešíte.
UPOZORNĚNÍ vstup pouze pro ženy starší 18 let!

David M.

Dobrý den,jákapak sleva?Přímo v KD K-trio se dá vstupenka také koupit za 300 Kč…prosím o vysvětlení.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, tyto vstupenky prodávalo přímo K-Trio v omezeném množství v předprodeji a již tam nejsou k dispozici, protože jsou VYPRODANÉ Jinak se prodávají na našem portále www.californiadreams.cz za cenu 600,– ovšem i zde již je omezené množství. Davide, měl by jste si s koupí pospíšit! V opačném případě nechápu co řešíte. UPOZORNĚNÍ vstup pouze pro ženy starší 18 let!

J.Žák

Dobrý den, půjde o dvouapůlhodinový program v době od 20:00 do 22:30.
Hezký den :)

Petra

Dobry den, chtela bych se zeptat jak dlouho bude show trvat? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, půjde o dvouapůlhodinový program v době od 20:00 do 22:30. Hezký den :)

Arnie

Dobrý den, pochopitelně, že ano… půjde přeci o uzavřenou akci 18+ a v obchodním centru toto není možné! Také zde bude minimálně pět kluků a to přímo ti, kteří jsou v nabídce. Doporučuji zažít si tu pravou atmosféru.

Kateřina

Dobrý den. Chci se zeptat jestli se chlapci vyslečou úplně, nebo jako v Karolině jen do slipů?
 Děkuji

J.Žák

Dobrý den, určitě to není problém
Pošlete nám na tento email čísla voucherů: californiadreams@email.cz
 Děkuji

Veronika

Dobrý den, omylem jsem objednala 3 lístky na pátek a už jsem včera zaslala úhradu z účtu a chtěli jsme je na sobotu. Je možné to vyměnit?

Děkuji V.

Slevomat.cz

Dobrý den, určitě to není problém Pošlete nám na tento email čísla voucherů: californiadreams@email.cz Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru