Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si VELKOU FOTOKNIHU z vašich fotek. Jedinečná nabídka

4,8 / 5 Bontia 1 040 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Vlaďka

Dobrý den, mám technický dotaz, jde z fotek vymazat datum, děkuji za odpověď.

Martin

Dobrý den, Vlaďko,

pokud Vám jde o datum, které se objevuje na jednotlivých snímcích, jedná se pravděpodobně o záležitost nastavení Vašeho fotoaparátu.
Prvky tohoto druhu lze samozřejmě také odmazat ve specializovaných grafických programech (například Photoshop). V Bontia Studiu k úpravě fotografií nedochází.

Přeji Vám příjemnou středu.

Petra Kešnerová

Dobrý den,

ráda bych se informovala na cenu dopravy a balného. Chtěla bych objednat 5 – 6 totožných knih (32 listů), jak by potom prosím vycházela doprava? Děkuji

Milan

Dopravné Vás bude stát 179 Kč.

Jitka Stejskalová

Dobrý den, když postupuji podle návodu tj dám www.bontia.cz/přihlásit, úíše mi to chybu. Pokud si chci rovnou stáhnout program, tak zase nemám dostatečná práva a mám se přihlásit jako administrátor. Můžete mi prosím poradit?

Milan

Pokud rozumím dotazu, tak byste se měla obrátit se na administrátora vaše počítače.

Monika Monika

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda chystáte také akci na Hardcover, Extra velká knihu, myslím, že jsou rozměry 31 na výšku. Děkuji,. Monika

Michal

Dobrý den, Moniko,
zde tento formát není v plánu. Neváhejte nás sledovat, aby Vám tento formát neunikl. Hezký den.

Livicz

Dobrý den,
platnost voucheru je do 5.11. Lze tento uplatnit i později např. do 20.12. jako tomu bylo v minulých letech? Mám od Bontia již 8 velkých fotoknih, ale protože na nich mohu pracovat vždy až v měsíci listopad je pro mě letošní termín nerálný a musel bych tedy změnit dodavatele. Děkuji za odpověď.

Michal

Hezký den,
platnost poukazu je striktní a je nutné se jí řídit jinak riskujete propadnutí poukazu. Dle toho, co píšete bude nejlepší počkat na další akci, která bude mít jistě delší platnost. Zároveň doporučuji neodkládat. Naše zkušenosti říkají, že i fotoknihy na Vánoce je ideální začít tvořit již nyní. Přeji pěkný den.

Eva

Dobrý den,
Kolik nejvíce fotografií můžu umístit na jednu stranu? Stáhla jsem Váš program a ten ukazuje ve výběru, že můžu dát jen dvě fotky na stranu což se mi zdá málo. Děkuji

Michal Mujgos

Dobrý den, Evo,
šablony, které Vám program nabízí jsou skutečně jen šablony. Tak jak je autor navrhl jsou sestavené. Do šablon si můžete sama zasahovat nebo vytvořit svou vlastní. Jinak řečeno, počet fotek je neomezený. Hezký den.

Petra

Dá se prosím v albumu zesvětlit fotka? Děkuji.

Michal

Dobrý den, Petro,
na zesvětlení prosím použijte specializované foto nástroje, které svou práci odvedou nejlépe. Pro tuto příležitost můžete využít například Zoner Studio (CZ) nebo http://www.pixlr.com (EN), který je online. Děkujeme a hezký den.

Jitka

Dobrý den, měla bych zájem spíše o extra velkou. Už nějakou dobu nebyla…Bude i ta v nabídce ? Děkuji.

Martin

Dobrý den, Jitko,

ano. V této souvislosti Vám doporučuji registrovat se na našich stránkách www.bontia.cz. Všem našim registrovaným zákazníkům zasíláme informativní e-maily o nových akcích.

Přeji Vám krásný den.

Vendula

Dobrý den,
zajímalo by mě, kolik by stála fotokniha s 96 stranami. Takhle velká fotokniha by mi vyhovovala nejvíc. Dál se chci zeptat, jestli je možné si knihu vyzvednout přímo u vás.
 Děkuji

Martin

Dobrý den, Vendulo,

pokud si zakoupíte poukaz na knihu o rozsahu 64 stran, další stránky si můžete dokoupit (cena za každých 8 stran je 50 Kč).
Pokud jde o způsob doručení knih, s ohledem na možnosti našeho expedičního oddělení objednávky expedujeme pouze standardním způsobem, tj. prostřednictvím dopravce. Obvyklá doba doručení je dva pracovní dny.

Přeji Vám pěkný nadcházející víkend.

Mirek

Dobrý den, nechápu zde uvedenou původní cenu za fotoknihu. Když se podívám na stránky Bontia.cz a zadám Hardcover fotokniha 21,6×27 cm s 48 stránkami, zobrazí se cena 549Kč.Děkuji za vysvětlení

Martin

Dobrý den, Mirku,

na našich stránkách v současné době také probíhá akce napříč celým naším sortimentem (informace o slevě a původní ceně je uvedena přímo v ceníku na našich stránkách). Standardní ceníková, tj. původní cena, je v pořádku.

Přeji Vám pěkný den.

Martin

Dobrý den, Mirku,

v každém případě je na Slevomatu garantovaná nejnižší cena, která se váže na celou dobu platnosti poukazu. Pokud tedy chcete skutečně ušetřit, pochopitelně Vám doporučuji využít nabídky Slevomatu.

Pěkný den.

Zuzana

Dobrý den,

mohu se zeptat, kolik fotek se zhruba vejde do fotoknihy s 64 stranami? Předpokládám, že se jedná o 128 listů. Znamená to tedy, že je možné použít přes 200 fotek (počítám-li průměrně 2 fotky na 1 list).

Dále by mě zajímalo, zda je v ceně i potisk obalu.

 Děkuji

Martin

Dobrý den, Zuzano,

množství fotek ve fotoknížce de facto není omezen. Doporučuji Vám ovšem věnovat prostor zejména velkým fotkám, aby lidskému oku neunikl žádný důležitý detail.:) V ceně poukazu je tisk celé knihy, tj. i obalu včetně našich designů.
Pokud jde o uvedený počet stran, jedná se o počet stran, nikoliv listů. Jeden list se tak rovná dvěma stranám.

Přeji Vám pěkný den.

Martina

Dobrý deň,
prosím vás, rozumie sa 32 strán ako 32 listov, alebo je to 16 listov x 2?
ďakujem MB

Aleš

Dobrý den, Martino,

jedná se opravdu o 32 stran, nikoliv listů.

Děkuji Vám za reakci a přeji Vám krásný den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru