Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kvalitní kosmetika BC Bione Cosmetics

5,0 / 5 Drogerie Teta Praha  (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Petra

Měla bych na Vás dva dotazy. 1) Na šamponu je uvedeno „bez parabenů“. Tento šampon mám doma a na něm je už „bez parabenů a silikonu“. Šampon v nabídce je také bez silikonu? 2) Neuvažujete o nabídce, kde by si každý mohl vybrat konkrétní přípravek? Jinak souhlasím, že Vámi nabízená cena je výhodná (pochopitelně hlavně pro pražské zájemce). Na stránkách Drogerexu jsou sice ceny o něco nižší, ale osobní odběr nabízí jenom v Ivančicích, jinak se za dopravu připlácí.

Zuzka

Dobrý den,bydlím ve Vršovicích,do prodejny chodím pravidelně nakupovat a mají velký sortiment Bione kosmetiky. Sleva je dobrá

Zdeňka Šteifová

Dobrý den, souhlasím s pani Katkou,že sleva je zanedbatelná. Kosmetiku Bione mam moc ráda , už dlouho ji používám, ale když ji koupím v Drogerii Jasmín, vyjde mi to stejně jak na Slevomatu. Bohužel. Ale těším se na jiné, výhodnější akce.

Slevomat.cz

Dobrý den Zdeňko,

mrzí nás, že vás tato nabídka neoslovila.

Věřím, že najdete jinou nabídku, která vám udělá radost :)

Hezký den.

Katka

Pokud čtu dobře, je u vás pouze osobní odběr, tudíž bych nezapočítávala poštovné, cenu tímto zkreslujete!! protože i v Drogerexu je možnost osobního odběru a cena je stále nižší, než jakou dáváte vy – tudíž jen na svou marži.

Slevomat.cz

Dobrý den Katko,

mrzí nás, že vás tato nabídka neoslovila.

Věřím, že najdete jinou nabídku, která vám udělá radost :)

Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru