Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jedinečný zážitek – noc ve stanu na horské pláni

Dvorská Bouda Krkonoše (mapa) 538 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Dvorská bouda

Dobrý den
nejjednodušší spojení je autobusem – přímá linka z Prahy Černého mostu do Vrchlabí autobusové nádraží a následně z Vrchlabí místní spoj do Strážného náměstí. Odsud se již dá pěšky na stanoviště skůtrů a roleb dojít poměrně pohodlně – jedná se o zhruba 1.5 km po silnici – neustále z kopce – stanoviště Strážné lom. Eventuálně je možno se domluvit přímo ze správcem chaty na vyzvednutí přímo ve Strážném.

Monika F.

Dobrý den, jsem z Prahy a nemáme auto. Jak se k Vám dostaneme hromadnou dopravou? Kde je nejbližší zastávka vlaku, nebo autobusu? Děkuji :)

Dvorská bouda

Dobrý den nejjednodušší spojení je autobusem – přímá linka z Prahy Černého mostu do Vrchlabí autobusové nádraží a následně z Vrchlabí místní spoj do Strážného náměstí. Odsud se již dá pěšky na stanoviště skůtrů a roleb dojít poměrně pohodlně – jedná se o zhruba 1.5 km po silnici – neustále z kopce – stanoviště Strážné lom. Eventuálně je možno se domluvit přímo ze správcem chaty na vyzvednutí přímo ve Strážném.

Lenka J.

Dobrý den, jaké je k dispozici zázemí? Nebo opravdu vše mají ubytovaní ve stanu? Kolik stojí silvestrovské menu?

Dvorská bouda

Dobrý den
zázemí pro ubytované ve stanu je v boudě, je zde také samozřejmě možnost uložení věcí. Silvestrovské menu stojí 500,– Kč na osobu, která je počítána k ceně za ubytování navíc.

Andrea

Dobrý den,
dá se dostat k chatě pěšky z nejbližšího parkoviště? Myslím tím v období např. během ledna, kdy může být na cestě hodně sněhu. (Zda-li jsou nějaké turistické cesty prošlapané nebo podobně). Děkuji.

Dvorská bouda

Dobrý den
nejbližší parkoviště je Strážné lom, ze kterého vedou dvě trasy k chatě. Délka jsou 7 a 5 km a obě se v zimě používají jako běžkařské a pěší trasy, dají se tedy použít pro cestu nahoru. Pouze je nutno počítat s převýšením kolem 600 m během cesty.

Monika Jiřičková

Dobrý den, je možné na tento zážitek vzít sebou pejsky? Děkuji

Dvorská bouda

Dobrý den
v popisu produktu je uvedeno že zvířata nejsou dovolena, pokud se jedná o psy, ubytování ve stanu není dovoleno, ale mohou samozřejmě tak jak to dělá část klientů přespat před stany, tedy v blízkosti pána. V případě že se jedná o hodně malé psy (krysařík, apod.)dá se domluvit i varianta bezpečného přenocování ve stanu.

Eva Germanotta

Dobrý den, kolik stojí doprava k boudě skůtrem, případně rolbou? Děkuji :)

Dvorská bouda

Dobrý den
doprava k boudě z parkoviště Strážné lom v organizovaných časech (tedy v časech kdy jezdí většina klientů na ubytování – časy jsou 3× až 4 krát za den – orientačně to vychází zhruba na 11:00, 14:00, 18:00 a 20:00 – přesné časy se orientují dle klientů a je potřeba se na ně informovat při rezervaci pobytu) je 150,–Kč za osobu, děti bez nároku na místo zdarma, starší děti za 100,– Kč – rolba i skůtr stejně. V případě že se klient rozhodne jít pěšky, vývoz zavazadel je zdarma. V případě individuálního výjezdu na přání klienta je částka za skůtr 500,– Kč, rolba je účtována za 2000,–Kč.

Marie Zálešáková

Dobry den,chteli bychom jet 2 dospeli a dve deti (5 let a 7 mesicu). Mame si koupit 2 vouchery nebo jeden a deti doplatit na miste? A je vubec mozne tento zazitek absolvovat s detmi? Jsou trenovane a zvykle na stan i spani pod sirakem :)

Dvorská bouda

Dobrý den, přenocování ve stanu v zimě je možno absolvovat s většími dětmi (věková hranice 2. stupeň ZŠ). Bohužel nemáme k dispozici adekvátní spacáky určené pro menší děti. V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na tel. 725 972 169. S přá­ním hezkého dne personál Dvorské boudy

Martina Miková

Dobry den,v cem presne jsou tyto stany specialni,prosim Vas?Dekuji.

Dvorská bouda

Dobrý den, stany jsou vhodné do vysokohorských podmínek (odolné proti větru i dešti). Spacáky jsou vybaveny teplou vyměnitelnou hygienickou vložkou, karimatka je vyšší, poskytuje tak ideální tepelný komfort. S přáním hezkého dne personál Dvorské boudy

Vendula

Dobry den, je možné na voucher uplatnit 2 noci po sobě?
Děkuji.

Dvorská bouda

Dobrý den
v případě potvrzené rezervace – tedy jeli volno – tak je samozřejmě možné zakoupit dva vouchery a využít dva dny po sobě.
S přáním hezkého dne
personál Dvorské boudy

Lenka

dobrý den..máte nějak omezené dny..? nebo si můžem rezervovat termín kdykoli po dobu platnosti voucheru ?

Dvorská bouda

Dobrý den
termín je bez omezení a je možno ho rezervovat kdykoliv po celou dobu platnosti voucheru. Pouze u štědrého dne a silvestra je nutno k pobytu zakoupit vánoční nebo silvestrovské menu vzhledem k jednotné organizaci těchto dvou dnů.
S přáním hezkého dne personál Dvorské boudy.

Nikča Neumannová

Dobrý den,

jak daleko jsou stany od Dvorské boudy? Děkuji

Dvorská bouda

Dobrý den
stany jsou vzdáleny zhruba 10 metrů od Dvorské boudy.

Dvorská bouda

Dobrý den
v současné době je k dispozici 8 stanů, je tedy možné najednou ubytovat 16 lidí. S přáním hezkého dne personál Dvorské boudy

Petra C.

Dobrý den.
Uvažujeme o tomto dobrodružství ve větší skupině lidí. Kolik stanů je možné přes noc na místě pronajmout?
Děkuji.

Dvorská bouda

Dobrý den v současné době je k dispozici 8 stanů, je tedy možné najednou ubytovat 16 lidí. S přáním hezkého dne personál Dvorské boudy

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru