Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jazykové kurzy Confucius – 1 nebo 2 trimestry

4,1 / 5 Confucius jazyková škola Praha - Vinohrady  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Eliška Brychtová

Dobrý den, koukala jsem na Vaše internetové stránky, ale moc moudrá z nich nejsem. Měla bych zájem o hodiny angličtiny v ranních hodinách, tedy od 7, jak zde uvádíte. Na stránkach jsem je ale nenašla. Máte kurzy v tento čas i pro začátečníky? A intenzita kurzy je tedy 1× týdně 1,5hodiny? Děkuji za odpověď.

Confucius jazyková škola

Dobrý den, Eliško, děkujeme za Váš dotaz. Pro začátečníky otevíráme kurz na začátku listopadu, a to ve středu v čase 7.00 – 8.30. Kurzy probíhají 1 x týdně po 90 minutách. Kdybyste měla jakékoli další dotazy, neváhejte se na nás obrátit na e-mailové adrese: kurzy@confucius.cz.

Šárka

Dobrý den, moc děkuji za rychlou odpověď a i za telefonický kontakt od paní, která se mě hned kontaktovala za a výstižné odpovědi. Můžu Vás ted poprosit o zarezervování jednoho místa na anglický kurz ve středu – B2 – GEN203/1, dnes si kurz objednám a večer přes banku zaplatím. Moc Vám děkuji. S pozdravem Šárka

Šárka

Dobrý den, chtěla jsem se zepat na anglický kurz ve středu, jelikož mi jediný časově vyhovuje. Dělala jsem si test na Vašich stránkách a vyšla mi úroveň B1/B2. Můžu se přihlásit na úroveň B2?Bylo by tam ještě volné místo? Dle Vašich stránek je v kurzu 3–6 posluchačů, je to tak opravdu? Dle jaké učebnice by se výuka prováděla? A lze si ji u Vás půjčit nebo zakoupit? Snažím se dovolat na uvedený mobil, ale jeden je vypnutý a druhý nikdo nevzedá, proto jsem musela zvolit písemný dotaz. Moc děkuji za odpověď. Šárka

Confucius jazyková škola

Dobrý den, Šárko, omlouváme se za nedostupnost, již jsme problém odstranili. Zavoláme Vám a domluvíme podrobnosti. Děkujeme.

Lenka

Dobrý den. Kolik hodin sklada jeden trimestr výuky francouzského jazyků pro začátečníky?Děkuji

Confucius jazyková škola

Dobrý den, Lenko, děkujeme za Váš dotaz. 1 trimestr francouzštiny má 12 týdnů, 2 trimestry pak tedy 24 týdnů.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru