Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Mňam pizza s sebou – pizza, na které si pochutnáte

4,3 / 5 Pizza Mňam Praha  (mapa) 1 257 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Monika V.

Také spíše připomínka – ochutnala jsem malou 7 a velkou 12. Velká je opravdu velká :) a pizzám není, co vytknout – bohatá, vyvážené obloha, vše dle obrázků, milá obsluha, dodržený čas vyzvednutí, na to, že jsem celkem kritik, musím jen doporučit! Mám další dva vouchery, a kdyby byla delší doba uplatnění, neváhám a zakoupím další

Vladimír Kún

Proč Slevomat cenzuruje negativní hodnocení?
Ještě dnes odpoledne byla součástí této nabídky – jako u ostatních nabídek – rubrika HODNOCENÍ. Obsahovala cca jednu pochvalu (pisateli se líbila nízká cena) a dvě negativní kritiky, včetně mé. Už v první den nabídky jsem totiž zakoupil tři vouchery na větší pizzy (45 cm), a druhý den před polednem jsem je vyzvedl. Doma nás čekalo nemilé překvapení. V dnešním hodnocení jsem pak po pravdě napsal, že byly ošizené, téměř bez ingrediencí a silně se lišící od pizz, uveřejněných na fotografiích k této nabídce. Dětem ani dospělým nechutnaly a proto jsem u Slevomatu ihned uplatnil Garanci spojenosti a u třetího voucheru jsem odstoupil od kupní smlouvy.
Bohužel uvedené hodnocení, jež mj. mělo být upozorněním i pro další kupující, aby trvali na dodání kvalitních a neošizených pizz odpovídajících popisům a fotografiím v nabídce, však Slevomat s celou rubrikou HONOCENÍ už po několika hodinách svévolně smazal.
Pamatujme si to.

Slevomat.cz

Dobrý den Vladimíre,

v rámci změny vzhledu našich stránek a určitých úprav se nyní přímo u nabídky zobrazuje hodnocení až při 30 a více hodnocení.

Není však pravdou, že by Slevomat snad něco mazal či cenzuroval – vaše hodnocení a veškeré další naleznete na profilu podniku – https://www.slevomat.cz/podnik/101239-pizza-mnam

Přejeme vám klidný den.

Tom Ronymaniak

Dobry den , opravdu si musim vzdy zavolat a objednat pizzu ? Kdyz bych sel nahodou kolem a zeptal bych se ze si treba i 30 min pockam tak by to neslo ??

Slevomat.cz

Dobrý den, Tome,

pokud Vám nevadí, že budete muset třeba chvíli čekat, pak pizzu objednávat nemusíte.

Mějte hezký den.

Monika

Spíše připomínka, než-li dotaz…V nabídce jsou velikost pizzy 32 a 45 cm, na jídelním lístku jsou ovšem 35 a 42. Předpokládám tedy, že správně je 35 a 42.

Simona

Dd, lze udělat pizzu každá půlka jiná? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono,

v nabídce jsou pizzy dle výběru – vždy však celá stejná.

Přejeme příjemný den.

Jarka

Smes eidamu a mozarelly? To me desi… Muzete prosim specifikovat, kolik mozarelly se na pizzu dostane? Abychom pak mohli odhadnout, zda-li jde o ceskou napodobeninu pizzy a rozhodnout se o koupi.

Pizza mňam

Dobrý den,
pokud máte ráda výhradně jen pizzu s mozzarellou, nemůžem koupi tohoto voucheru doporučit, protože používáme směs sýrů, jak bylo uvedeno výše.

Pokud k nám přesto zavítáte, mohu zaručit, že vám naše pizza bude chutnat stejně jako mnoha ostatním spokojeným zákazníkům. Na přání vám dokážeme upéct i klasickou italskou Margheritu s kolečky mozzarelly, nebo nějaké její variace, kterou také umíme, ale nespecializujeme se na ni a nelze na ni bohužel uplatnit voucher.

X

Hm, díky za veleochotu… Bývala bych si tu pizzu ráda koupila, ale teď teda fakt ne-e. S lidmi, kteří takhle komunikují za svůj podnik fakt nerada obchoduju. Obvykle pak je všechno špatně i u samotného produktu.

X

Odpoví mi někdo na můj dotaz??

y

Je to možné v ten samý den

Marek

Dobrý den. Je možné si, prosím, na místě někde sednout a v klidu si pizzu sníst?

Pizza mňam

Dobrý den, máme posezení pro 2 osoby, venku i uvnitř

Jarka

Mohu se zeptat, jaky syr na bezne pizzy davate?

Pizza mňam

Dobrý den, běžně používáme směs mozarelly a eidamu.

X

S jak velkým předstihem je nutné pizzu objednat? Je možné ten den nebo je nutné několik dní předem?

Milada

v nabídce je psáno krabice v ceně

Jaroslava Zelenková

Dobrý den, v ceně je i krabice na pizzu nebo jak je pizza zabalená?

Pizza Mňam

Dobrý den,
krabice na pizzu je již zahrnuta v ceně voucheru.

Děkujeme za dotaz

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo,

ano, krabice na pizzu je v ceně.

Hezký den.

Lucie Krausová

Dobry den,
Nemuzu se k vam vubec dovolat..jak mam objednat pizzu??

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie,

zkuste, prosím, znovu. Spojení už by mělo být v pořádku.

Přejeme dobrou chuť.

Monika

Dobrý den,

nabídka vypadá moc hezky, ale mohla bych výjimečně poprosit při objednávce o změnu podkladu z tomatového na smetanový, jsem alergická na rajčata a moc se mí líbí č. 7, ale se smetanou :(

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko,

změna tomatového základu za smetanový je možná. Domluvte si tuto změnu při objednání.

Mějte se hezky.

Irena Vychopeňová

Dobrý den. Mohu se zeptat, kde je konkrétně adresa k vyzvednutí? Jičínská 10 je jinde než odkaz uvedený na mapě (po rozkliknutí) a je to rovněž jinde než OC Flora. Kde konkrétně si budu moci pizzu vyzvednout?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ireno,

omlouváme se za chybu, správně je vestibul metra Flora – při východu z metra do ulice Jičínská. Adresa Jičínská 10, viz odkaz na mapě.

Přejeme hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru