Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

400 kreditů na LidskáSíla.cz jen za 1 Kč!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Oldřich Navrátil

Dobrý den. Mám Voucher, ale na Vašem webu jsem zjistil, že Za Prahu nejezdíte. Bydlíme v RD v Poříčí nad Sázavou. MHD končí v obci vzdálené cca 10 km.
Přijedete v případě objednávky. Dámu na úklid lze vyzvednout na stanici MHD příměstské dopravy.
Také pokoje v kalkulátoru neodpovídají skutečnosti v m2. Máme celkem 6 pokojů, ale z toho 4 místnosti v patře jsou menší. Jak započítáváte kuchyni?
Sdělte prosím.

Hanka Zelenková

Dobry den, chapu Vasi nabidku dobre tak, ze pri nakupu tohoto kreditu za 1Kc, mam narok na 1 hodinu uklidu, pricemz musim ale v hotovosti doplatit dalsi 2 hodiny ( celkem 348 Kc) , jelikoz uklid je vzdy minimalne na 3 hodiny, jinak uklid neprovedete?
Dale by me zajimalo jak je to s cisticimi prostredky, zda mate vlastni, nebo pouzivate zakaznika.Dekuji

Vilma Kovaříková

Dobrý den,moc mě mrzí,že nelze tady zaplatit jinak než kartou,zakoupila jsem voucher,ale nemohu použít.Sice mě byla slíbená zaálohová faktura ,kterou bych předem zaplatila,ale telofonem mě bylo oznámeno,že to nejde.Nevím v čem je problém.Plno lidí kartu nemá a nebo jako já přes PC nepoužívá.No nic musím si nechat uklidit od jiných.škoda.

Slevomat.cz

Dobrý den Vilmo,

je nám líto, ale tato nabídka lze hradit pouze pomocí platební karty z důvodu, aby se přesně vědělo, kolik je voucherů prodaných.

Platby platební kartou na internetu se bát nemusíte. Platba je naprosto bezpečná a na Slevomatu ji využívá stále více zákazníků.

Přejeme hezký den.

Pavla

Ano, uz to funguje, uz mam koupeno :-)

Pavla

Dobry den, web nefunguje.

Tato webová stránka není dostupná.
ERR_SSL_VERSI­ON_OR_CIPHER_MIS­MATCH

Robert

Dobrý den, ted už by to mělo jít. Mám pravdu?

Sixtová

Monika a ostatní co chtějí kupovat více voucherů – ne, NELZE koupit více voucherů – je jen jeden na osobu a nelze je sčítat! Nikdo vám nebude uklízet celý den byt třeba za tři koruny!
Kupon je sleva na vyzkoušení první služby – co na tom není jasné?
Pro ty méně chápavé – minimální doba úklidu je tři hodiny – cena (při jednorázovém úklidu) je 169 za hodinu – to znamená minimální cena jednoho jednorázového úklidu je 507 kč. Taky máte možnost mít na to 400 kč slevu (tedy ještě minus 1 kč voucher) – tříhodinový úkůlid vás tedy vyjde – na 108 kč. Pokud se to někomu zdá moc, ať si uklidí sám – bude to mít zadarmo. Ale představa některých lidí, že si nechají uklidit celý byt třeba za tři koruny mě opravdu udivuje.

Kateřina

Dobrý den, nemohu najít info, ve kterých lokalitách uklízíte? Prosím tedy o tuto informaci. Děkuji

Robert

Dobrý den Katerino, zatím jen po cele Praze :)

Monika

Pro pana Roberta, který nepochopil mou poznámku o zakoupení 2–3 voucherů – myšleno tak, že mile ráda zakoupím 2, příp. 3 vouchery, kterými pokryji jak základní úklid, tak plus umytí oken a vydrhnutí dlaždiček

Lenka Kopejsková

Omlouvám se, nevím proc, ale dotaz se mi odeslal. Bylo by možné paní vyzvednout u MHD a po úklidu ji zavést zase na zastávku? Děkuji za odpověď.

Robert

Dobrý den Lenko, naše dámy jezdí i za Prahu. Ale čas úklidu se počítá od poslední zastávky MHD:(

Lenka Kopejsková

Dobrý den, bydlíme na vesnici v okolí Kostelce nad Labem. Bylo by možné paní vyzv

Jana Kormanová-Deáková

Dobrý deň, máme byt veľký cca 50 m štvorcových, 2+kk s 1 kúpeľňou. Keď vyberiem podľa veľkosti plochy, čas upratovania je 3 hodiny, ale keď zadám do kalkulátora 2 miestnosti plus kúpeľňu, tak už mi to ukazuje 4 hodiny. Ktorý údaj teda platí? Vopred ďakujem za odpoveď.

Robert

Obojí je odhad a odhad dle metru čtverečních je ten přesnější :) takže 3 hodiny.

Karel Janoušek

Jak to dopadne, pokud se nestačí voucher uplatnit do 30.9?
Stačí to do té doby mít aspoň objednané na později?

R.

Přesně tak:) Můžete objednat i na později.

JK

To je tedy skvele, že jim platíte 110 Kč na hodinu a 3h jsou ,,kvuli dámam", aby si vydělaly… Chtel bych to zkusit jednorazove a v tu chvíli, budu trestaný větší cenou, která pujde pouze a jenom vám – 169×3 – 110×3? To podporovat nechci…

Robert

Budete „trestaný“ cenou za tréninkové centrum, školení, profesionální přístup, garanci spokojenosti, kvalitní podporu zákazníků, pojištěni, kvalitní dámy co jsou 2× více placené než je standard:).

Marie

Dnes jsem se na Vašich stránkách na chatu ptala, zda lze objednat pouze mytí oken. „Zuzana“ mi na moji otázku odpověděla: "ano, ale musíte si to objednat jako klasický úklid, min. na 3 h. a do poznámky napíšete, že se jedná pouze o mytí oken:-) Mám i prinscreen této komunikace. Co tedy platí? Lze si u Vás objednat pouze mytí oken či nikoli?

Robert

Občas to umožňujeme jako vyjímku pravidelným zákazníkům, ale na tuto akci se to bohužel nevztahuje:) Ale pokud vám to už Zuzka slíbíla tak to dodržíme.

Milan

Všeobecné obchodní podmínky Lidská Síla

Podmínky využití našich Služeb článek 12.

LidskáSíla provádí namátkové kontroly a dohled nad poskytováním Služeb Zájemcům. Zájemci i Profesionálové jsou povinni strpět tyto kontroly, přičemž o rozsahu a délce kontroly rozhoduje vždy LidskáSíla dle svého uvážení.

To je tedy opravdu SÍLA !!! Jak může někdo ze „zájemců“ na toto přistoupit ???

Robert

Nemusíte se bát. Kontroly v terénu provádí zároveň trenér dam, kterého mají všichni rádi:)

Zákaznici i dámy si tyto návštevy velmi pochvalují. Drží to naší kvalitu velmi vysoko.

Robert

Ano lze. Jen pozor, na čištění trouby je dobré mít přípravek specialně tomu přizpůsobený :)

Např. https://www.rohlik.cz/hledat/trouba?productPopup=1297069-mefisto-odmastovac-na-trouby-grily-a-sporaky

Denisa

Je možné jednorázový úklid použít na čištění trouby a úklid vnitřek skříněk v kuchyni?

Robert

Ano lze. Jen pozor, na čištění trouby je dobré mít přípravek specialně tomu přizpůsobený :)

Např. https://www.rohlik.cz/hledat/trouba?productPopup=1297069-mefisto-odmastovac-na-trouby-grily-a-sporaky

Lucie

Lze vůbec nabídku využít na jednorázový úklid?

R.

Kredit lze využít na všechny služby v nabídce.

Jana Novotná

Dobrý den, co zahrnuje generální úklid?

Robert

Generální úklid je hlavně na zaschlou špínu, či na úklid po stavbě a podobné.

Pokud průběžně uklízíte, nebo uklízíte alespoň jednou za měsíc není třeba objednávat generální úklid.

Pokud chcete nějaký specialní příplatek, který není v nabídce, napište to do poznámky a pokud to není něco nebezpečného tak vám vyhovíme.

PETR KOSTKA

Dobrý den jak je řešen úklid pokud se zadá špatný počet oken? Protože pokud tam někdo napíše blbost v kalkulátoru u počtu oken vyjde poté částka 1Kč tak aby toho někdo nezneužil. A prosím opravte si formulář na odesílání zpráv, nefunguje korektně. Některé klávesy je nutné zmáčknout 2× aby se znak objevil ( a ne nejedná se o problém v mém PC). Děkuji

R

Pokud je něco zadané „špatně“ tak vás určitě kontaktuje naše zákaznická podpora a vše vyřeší:)

Díky za odhalení:)

Blanka

Dobrý den, je možný úklid v lokalitě Praha-východ?

Děkuji.

Robert

Pokud tam jezdí MHD, tak nikdy neni problém :)

Ivča

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, v jakých časech uklízíte (zda i v sobotu a neděli)? A zda je možné v době platnosti viucheru službu objednati na pozdější termín třeba v říjnu, nebo všechny úklidy zvládnete objednat na září?
 Děkuji

Robert

Dobrý den, uklízíme každý den od 6:00 do 24:00 :)

Službu je možné objednat i na budoucí datum.

Monika

Tak v tom případě děkuji, ale běžný úklid mám v 2+1 hotový dřív jak za 3 hodiny, služba by byla zajímavá, kdyby mi pomohla s těžším úklidem, právě jako jsou mytí oken a drhnutí dlaždiček. Anebo v případě možnosti zakoupení 2–3 voucherů.

Robert

Rádi vám s těžším úklidem pomůžeme. Děláme i generální úklidy po stavbách, stěhování a podobné. Jediné co teď neděláme jsou okna samostatně :)

Nechapu zakoupení 2–3 voucherů?

Samozřejmě když vyberete na webu LidskáSila.cz služby za více peněz tak je můžete doplatit.

Markéta

Dobrý den, přečetla jsem si i ostatní odpovědi a není mi úplně jasné toto – když to bude první a jednorázový úklid a bude trvat podle odpovědi 4 hodiny, tak si koupím dva vouchery a bude mi to stačit?

Robert

Dobrý den, voucher platí jen na váš první úklid s LidskáSíla.cz.

Tz voucher se nedá kombinovat ani spojovat.

Markéta

Váš odkaz na kalkulátor je mi k ničemu, jelikož mi Vaše sránky padají a neotevírá se vše – mám XP a explorer. Můžete mi odpovědět, zda mi ty tři hodiny u Vás stačí na umytí oken a kachliček na WC a v koupelně včetně toalety a vany s umyvadlem – panelákový 3+kk ( mám ZTP, tak si to nechávám dělat a když mi to dělají různé firmy, tak jsou obvykle hotovi za 2,5 hodiny a dva vouchery na mytí oken ).

Robert

Bohužel starší verze explorer nepodporujeme:(

3+kk je u nás většinou za 4 hodiny. Ale záleží na metráži.

Kristina

Dobrý den,

také bych se ráda zeptala, kolik by stál úklid jednoho pokoje (max 20m2). Potřebovala bych uklidit věci co jsou poházené po pokoji – srovnat je do skříněk a poliček (například složit oblečení, uklidit ostatních poházené věcí, utřít v pokoji prach, vyluxovat, vytřít)? Bohužel tyto možnosti v kalkulačce nejsou k dispozici.

A ještě by mě zajímalo jestli je možné koupit více voucherů za 1 Kč a pak je při placení poskládat? Tzn, že si koupím za 3 Kč 1200 kreditů a pak budu mít jistotu, že nebudu nic doplácet.

Robert

Vouchry se nedaji kombinovat a platí jen na první úklid v LidskáSíla.cz.

Z toho co píšete budou 3 hodiny stačit:)

Bakulka

Tak to je tedy opravdu síla – nabídka mi přišla zajímavá jen do té doby, než jsem zadala do kalkulátoru výpočet ceny pro jeden pokoj a dvě koupelny a podle něj by úklid trval 4 hodiny!!! A to v koupelně podle rozpisu nemyjí obklady, jen WC, umyvadlo a sprchu … Navíc nelze objednat jen hodinu nebo dvě, ale minimálně tři! Jsem zvědavá na odpověď pro LS … Zřejmě to bude podobná nabídka jako minule, kdy si úklidoví pracovníci šetřili práci na co nejdéle, aby se muselo co nejvíce doplácet. Proč Markétě neodpoví konkrétní sumu, ale odkazují ji na kalkulátor?

Robert

Pokud stanovíte svá očekávání na začátku. Tak vám vydrhnou i dlaždičky.

Minimálmí čas úklidu je stanoven kvůli dámám na úklid. Jsme k nim fér, platíme jim 110 kč na hodinu a chceme aby byl jejich čas plně využit. Není možné cestovat po dvou či hodinových úklidech. Nejsme klasická úklidová agentura s pracovníky, kterým platí 65 kč na hod. Nemusíte vybírat podle kalkulačky, která je méně přesná. Můžete vybrat klidně přesně podle metráže.

Monika

Dobrý den,

mám podobný dotaz – a prosím neodkazujte mne na kalkulačku, protože ta není přesná – nechci celkový úklid bytu, ale umytí dvou panelákových oken vč. dveří od balkónu a vydrhnout koupelnu (dlaždičky, vana a toaleta). Budou mi stačit ty 3 hodiny?

Děkuji.

Robert

Dobrý den, soustředíme se na klasický úklid domácností a samostatně služby navíc (okna) neděláme. Je třeba je propojit s klasickým úklidem:)

Hradil Josef

Je možno tuto službu objednat i ve Zlíně?

Robert

Bohužel, služba je zatím jen v Praze.

Iva

Dobrý den, je možné objednat úklid i na adrese Praha – západ v dosahu PID, nebo se nabídka vztahuje pouze na Prahu?

Robert

V Praze západ uklízíme :)

LS

Dobrý den,
není mi jasné – chtěla bych během těch 3 hodin jen umývat okna. Přece netrvá malé okno 30minut? Jak se to tedy bere? To mi prostě umyjete pouze 6 oken, nebo budete umývat tak dlouho, než vyprší 3 hodiny? Děkuji

Robert

Dobrý den, soustředíme se na klasický úklid domácností a samostatně služby navíc (okna) neděláme.

Každé okno trvá jinak, staré domy mají dvojtá okna. Některé novostavby mají zase okna obrovská. Odhadujeme tedy že v průměru trvá jedno okno 30 minut. Samozřejmě malé okno trvá méně. Účtujeme jen realný čas úklidu. Minimálne 3 hodiny.

Minimum 3 hodiny je kvůli dámám na úklid. Nemůžou cestovat po 2 hodinových, či hodinových úklidech jelikož by si nevydělali dost peněz. Jsme fér pro zákazníky i pro dámy:)

Markéta

Dobrý den, co kdybych za ty tři hodiny chtěla uklidit koupelnu, záchod včetně kachliček a k tomu umytí oken?

Robert

Využijte kalkulačku na LidskaSila.cz a uvidíte. Nezapomeňte zadat počet oken:)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru