
Termín
Platnost do 30. 11. 2015.
V ceně
Tříchodové menu pro 2 osoby
2× Předkrm
- Vepřová terina z uzeného kolene a šunky, s celozrnnou hořčicí, marinovanou cibulkou a ovocnou redukcí
- NEBO
- Salát s pečenou dýní Hokkaidó, rukolou a sýrem fetaki
2× Hlavní chod:
- 190g Grilovaný steak z kuřecího prsa s bylinkami, máslová brokolice, mačkané brambory s jarní cibulkou a omáčka z modrého sýra
- NEBO
- 150g Filátko z Anninského pstruha s restovanou mladou kapustou, bramborovou kaší a citrusový dresinkem
- NEBO
- 210g „České vepřové DUO“ – restovaná panenka na jablečno-mrkvovém pyré a pozvolna tažený bůček s kroupami
- NEBO
- 180g Hovězí pečeně se svíčkovou omáčkou, karlovarský knedlík, brusinky
2× Dezert:
- Tradiční domácí lívance se zakysanou smetanou a borůvkovou omáčkou
Můžete využít do 30. 11. 2015
- Rezervace: Nutná předem na mailu reception@greenyachthotel.com nebo tel. 270 004 150.
- Jídlo s sebou: Nelze, nabídka je určena pro konzumaci v restauraci.
- Podnik je nekuřácký.
Lze min. 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Hledáte místo, kde si vedle výborného jídla vychutnáte také pěkný interiér a báječný výhled na vodní hladinu?
Vydejte se ve dvou na tříchodovou romantickou večeři do designového GreenYacht hotelu & restaurantu.
3chodové menu si sestavíte z těchto pokrmů:
Předkrm:
- Vepřová terina z uzeného kolene a šunky, s celozrnnou hořčicí, marinovanou cibulkou a ovocnou redukcí
NEBO
- Salát s pečenou dýní Hokkaidó, rukolou a sýrem fetaki
Hlavní chod:
- Grilovaný steak z kuřecího prsa s bylinkami, máslová brokolice, mačkané brambory s jarní cibulkou a omáčka z modrého sýru
NEBO
- Filátko z Anninského pstruha s restovanou mladou kapustou, bramborovou kaší a citrusový dresinkem
NEBO
- „České vepřové DUO“ restovaná panenka na jablečno-mrkvovém pyré a pozvolna tažený bůček s kroupami
NEBO
- Hovězí pečeně se svíčkovou omáčkou, karlovarský knedlík, brusinky
Dezert: Tradiční domácí lívance se zakysanou smetanou a borůvkovou omáčkou