Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Měsíční permanentka na hot jógu – zbavte se kalorií a stresu

4,4 / 5 Hot City Yoga Olomouc  (mapa) 90 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva Červenková

Začala jsem nedávno chodit a jsem nadšená. Perfektní a profesionální přístup zaměstnankyň, velmi příjemné prostředí a hlavně, výsledky (větší ohebnost) viditelné už po třech lekcích!:-) Dovolím si odpovědět za p. majitelku – Paní Ivo, nemusíte se bát, že se budete mezi mladými lidmi cítit nepatřičně, každý se soustředí především sám na sebe a o to taky jde, s nikým nesoutěžíte, s nikým se neporovnáváte (což je i v hodinách opakováno:-)) a jde především o Vás a Váš dobrý pocit.

Iva

Na videu vidím samé mladé lidi. Je cvičení vhodné i pro starší ročníky? Nebo bych se mezi mladšími a ohebnějšími cítila nepatřičně?

Andrea Greiner

Dobrý den, ano jóga je vhodná pro každý věk. V našich studiích cvičí i klienti v důchodovém věku. Pomalu a opatrně zvládne lekci každý. Jóga působí výborně na pohybový aparát a prodlužuje život.

Jakub

Dobry den. Chci se zeptat, jestli na lekce chodi i muzi, nebo je hot joga spise pro zeny. Predem dekuji. Jakub

Andrea Greiner

Dobrý den Jakube, ba naopak. Chodí i muži a že jich není málo. Máte k dispozici i krásné zázemí pro pány. Muži jsou od přírody trochu ztuhlejší a proto je pro ně jóga více než přínosná.

Alžběta

Dobrý den. Jak často mohu na hot yogu chodit? Respektive jak moc je to náročné pro tělo. Je fyzicky zvládnutelné chodit na dvě lekce týdně? Momentálně chodím dvakrát týdně na funkční trénink a jednou na pilates, takže moje tělo je na pohyb zvyklé. Děkuji za odpověď.

Andrea Greiner

Dobrý den, čím více hot jógy tím lépe. Nejrychleji dostáhnete výsledků při 3 – 4 návštěvách týdně, alespoň pro začátek.

Eva

Dobrý den, neplánuje se v následujících měsících zavedení hodin brzy ráno, od 7 nebo 8 hodiny? Vím, že po ránu je to parádní probuzení a nastartování na celý den. Děkuji.

Andrea Greiner

Dobrý den, rozvrh samozřejmě reflektuje potřeby klientů. Tudíž jestli se naskytne více návrhů pro ranní lekce, rádi je přidáje.

Antigona

Dobrý den, nabídka hot jógy mne zaujala, tak jsem nahlédla na webové stránky a prohlédla si i oddíl o jógových pozicích. Nerozumím tomu, jak to myslíte s tím, že začátečníci jsou vítáni. Žádnou z těch pozic nejsem schopná udělat, a to nejsem zcela nepohyblivá osoba. Jak se postupuje v lekcích, kde jsou tito začátečníci, kteří pozici neudělají? Díky za odpověď.

Andrea Greiner

Dobrý den, vůbec nemějte obavu z toho, že jste začátečník. Každý den chodí noví klienti. Lekce zvládne každý. Možná se nedostanete do pozic, které jsou na fotkách, ale každá z těch pozic má různé úrovně a v podstatě každý člověk nějakou úroveň zvládně. Proto píšeme na webu, že začátečníci jsou vítáni.

Andrea

Ano, chápete to správně. 15. 10 je poslední datum, kdy můžete proměnit voucher ve studiu a tím Vám začně běžet 30 kalendářních dnů neomezených vstupů na hot jógu.

Barbora C.

Chápu to dobře tak, že když voucher uplatním až 15.10., tak až od tohoto dne se začne počítat 1 měsíc?

Slevomat.cz

Ano, chápete to správně. 15. 10 je poslední datum, kdy můžete proměnit voucher ve studiu a tím Vám začně běžet 30 kalendářních dnů neomezených vstupů na hot jógu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru