Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální vyvolání fotek – 50 nebo 100 kusů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Tereza Bušová

Dobrý den,
vaše recenze nevyznívají moc dobře a fotky nelze reklamovat. Jak mám tedy zajistit, aby budou fotky dobře vytištěny (bez roztažení, bílých pruhů či příliš tmavých barev)? Za jak dlouho jste schopní fotografie vyvolat (někteří zákazníci na ně čekají až 14 dní) a kontaktuje mne někdo, že jsou fotografie připravené k vyzvednutí?
Děkuji předem za odpověď.

Bláha

Dobrý den,
1.fotografie lze reklamovat ovšem když jsou dodana nekvalitní data…
2. zvolíte ořez nebo bez ořezu
3.fotografie zpracujeme do pěti pracovních dnů
a čeká se na uhrazení poštovného.

Jozef Horal

Dobrý den, paní Terezo,
reklamovat můžete i fotografie, jen na tento typ výrobku se vztahuje výjimka z OZ. Podrobně je to vysvětleno na našich stránkách v „Záruka“ a „Obchodní podmínky“. Aby fotografie byly bez bílých pruhů (to je nejčastější požadavek zákazníků), musíte je mít ve formátu 2:3. V případě, že máte fotografie v jiném poměru, buď uděláme výřez z obrázku nebo formát papíru se doplní bílými pruhy. Objednávky na voucher zpravidla zpracujeme do pěti pracovních dní. Prodloužení doby na 14 dní bylo před několika lety v předvánočním shonu.
I když vaši zakázku rádi zpracujeme (nepamatuji se například na reklamaci kvůli barevnému podání), možná byste jí měla dát někomu jinému, ke komu máte alepoň elementární důvěru.

Barbora Kafková

Dobrý den mám voucher na 50ks fotografií 13×18 kodak standard. ve voucheru je ale jiné číslo účtu na to poštovné, než v tom formuláři u nich na efotosběrna. ráda bych předešla tomu, že to pošlu na špatný účet děkuji.

Bláha

Poštovné lze platit na naše dva účty:
Číslo účtu: 2500378156
Kód banky: 2010
nebo

253737625/0300

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru