Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Moderní designové batohy X-OVER

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Michaela

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda se do batohu vejde klasická velikost notebooku. Podle rozměrů netuším, jak moc se výška zúžuje.
Děkuji.

Michal Hausner X-Over

Dobrý den,
batohy X-Over jsou vyráběny ve 3 velikostech( viz www.x-over.cz ),tam jsou všechny velikosti popsány podrobněji.Ve stručnosti tedy,vel.S má objem 6l,vel M 9l a vel L 12l.Klasicky velký notebook se vejde do velikosti L,zmenšené verze notebooků i do velikosti L.
Pokud jste si vybrala tip batohu,objednejte si ho ve velikosti M a do poznámky u objednávky napište „L“ a my vám zašleme velikost L za cenu M.
Pro jistotu uveďte telefoní kontakt.

Monika

Dobrý den, chtěla jsem koupit batoh Joy Ride – velikost M – Woodlands, ale v nabídce je vyprodaný. Tento typ batohu už opravdu nejde koupit?

Michal Hausner

Dobrý den,přidali jsme do akce ještě 3 kusy tohoto tipu,měli by se zde během dneška objevit.Jinak je tento tip opravdu vyprodaný.V nabídce je také velikost S tohoto tipu,která je neméně oblíbená.Pro přesnější popis nás můžete kontaktovat na telefonu,nebo e-mailu uvedeném na našich stránkách,nebo na stránce zde.

Dáša

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak je to s poštovným. Oněch 99 Kč se platí navíc?
Je možný osobní odběr? A kde?
Díky, Dáša

Michal Hausner X-Over

Dobrý den,poštovné 99,– se platí zvlášť při převzetí dobírkou.V ceně je poštovné pouze při objednání zboží za plnou cenu bez slevy. www.x-over.cz
Osobní odběr je možný pouze v Plzni.

YH

Dobrý den, zajímalo by mě, z jakého materiálu je batoh vyrobený – je omyvatelný?Zda má podšívku, nějakou vnitřní kapsu a odrazky na vnější straně?
Ten bílý se zlatým potiskem není v nabídce ve velikosti M?
Děkuji YH

Michal Hausner X-Over

Dobrý den,batohy jsou vyrobeny z polyamidu,jsou dobře omyvatelné a také se mohou prát na 30° bez aviváže.Podšívku nemají,čímž jsou dobře omyvatelné i zevnitř.Materiál je voděodolný a dno je u všech batohů zdvojené a nepropustné.Tip En Vogue(se zlatým potiskem) je pouze ve velikosti S.Tato velikost spíše nahrazuje kabelku,příruční tašku,modní doplněk..Velikost M je už spíše batoh na výlety,sport,ly­že,kolo,motor­ku,in line,turistiku…
Batohy mají dvě kapsy v hlavní části,jednu malou na čele,jednu vnitřní odnímatelnou(klí­čenku) na suchý zip a jednu síťovanou z vnější strany.Tato síťka není u vel S,jinak je vše stejné.
Reflexní je u těchto batohů samotné logo X-over!!
Jedno je umístěné na zadní straně batohu(viz foto) a jedno ze předu na na popruhu ve výšce prsou.
Jste tedy chráněni reflexními prvky s vysokou svítivostí z obou stran.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru