Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezbolestná operace očí metodou Z-LASIK 6D Crystal Plus

4,6 / 5 Oftum Praha - Nusle  (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Hana

Dobrý den, jak dlouhá je doba rekonvalescence, tj. pracovní neschopnost? Doplatek 5 000 Kč za doživotní záruku je za 1 nebo obě oči?
Děkuji, Hana

OFTUM Prague

Dobrý den Hanko, hned následujícího dne po zákroku můžete jít do práce, rekonvalescence je velmi rychlá. Příplatek je jednorázový a pro obě oči zároveň. Děkuji.

Linda Lu

Dobrý den, je zákrok vhodný pokud nosím brýle na dálku? Na vyšetření očí jsem dlouho nebyla, nevím, zda mám ustálený zrak.

OFTUM Prague

Dobrý den Lindo, ano, zákrok je určený ke korekci dioptrií na dálku. Na vyšetření se můžete objednat na bezplatné lince 800 888 956. Budeme se těšit!

Verča

Dobrý den, je nutné mít před zákrokem určitou dobu ustálenou hodnotu dioptrií? Pokud ano, jak dlouho musí být hodnota ustálená? Děkuji za odpověď.

OFTUM Prague

Dobrý den Verčo, hodnota Vašich dioptrií by měla být rok před zákrokem stabilní. Děkujeme za Váš zájem, těšíme se, že se v případě zájmu ozvete na bezplatné lince 800 888 956.

Karel

Dobrý den. Jestli jsem dobře pochopil, tak jde touto technikou operovat i krátkozrakost stárnutím? Je mi 55 let a mám brýle na čtení o síle 1,5.

OFTUM Prague

Dobrý den Karle, bohužel ve Vašem případě korekce laserem není možná. Jedná se o tzv. vetchozrakost. S přáním pěkného dne, tým Oftum

Leona

Dobrý den, prosím je možné touto operací odstranit i astigmatismus? Je mi 23 let. Děkuji za odpověď.

OFTUM Prague

Dobrý den, Leono, děkujeme za dotaz, metoda Z-lasik 6 D Crystal Plus je na korekci astigmatizmu velmi vhodná, Váš věk ideální. Rozhodující bude předoperační vyšetření. Pěkné odpoledne!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru