Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Podzim s rodinou na Klínovci v luxusních apartmánech

4,6 / 5 Klínovec apartmány Krušné hory (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Světlana

Ano prosím, prosím o rezervaci do 13.9., poté bych Vám sdělila konečné rozhodnutí. Děkuji

Panorama Bohemia s.r.o.

Hezký den, provedli jsme předrezervaci na jméno Světlana ale prosíme rezervaci potvrďtě na emailu rezervace@klinovecapartmany.cz a nebo na tel. 604894745 osobně. Tyto stránky nejsou určeny k rezervaci pronájmu horských apartmánů.
Děkujeme za pochopení

Světlana

Dobrý den, máte prosím volný termín 25.-28.9.2015 pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 6 let
Děkuji za odpověď.
Světlana

Kateřina

Dobrý den Světlano, děkujeme za Váš dotaz a zájem o ubytování v apartmánech na Klínovci. Ve Vámi požadovaném termínu máme v tuto chvíli volnou kapacitu. Budete si přát jej rezervovat?

Kateřina

Dobrý den Romane, děkujeme za Váš dotaz a zájem o ubytování v apartmánech na Klínovci. V uvedeném termínu evidujeme předběžné rezervace, nemusí však dojít k jejich potvrzení. Kontaktujte mne prosím na 411191109 pro předrezervaci.

Roman

Dobrý den, prosím o info, zda máte volný termín 25.9.- 28.9. 2015, 2* dospělí, 1* dítě 11let a 5let.
Děkuji.

Kateřina

Dobrý den Romane, děkujeme za Váš dotaz a zájem o ubytování v apartmánech na Klínovci. V uvedeném termínu evidujeme předběžné rezervace, nemusí však dojít k jejich potvrzení. Kontaktujte mne prosím na 411191109 pro předrezervaci.

Pavla

Dobrý den, prosím o info, zda je volný termín st 28.10– so 31.10. 2015
1× dospělá osoba, 1× ditě 14 let, +1 x dítě 11 let, 1× dítě 6 let a jaká varianta voucher + doplatek by byla pro nás nejlepší.
Děkuji Vám!
Pavla

Kateřina

Dobrý den Pavlo, děkujeme za Váš dotaz a zájem o ubytování v apartmánech na Klínovci. V uvedeném termínu evidujeme předběžné rezervace, nemusí dojít k jejich potvrzení. Kontaktujte mne, prosím, na e-mail rezervace@klinovecapartmany.cz.

Nikola

Dobrý den, máte volný pokoj pro 2 osoby na víkend 11 – 13/9?

Děkuji,
 Nikola

Kateřina

Dobrý den Nikolo, děkujeme za Váš dotaz. Termín je předběžně rezervován, dohoda, viz náš. tel rozhovor.

Lenka Charvátová

Dobrý den, měli byste volno v termínu 25. – 28. 9.?Jsme 2 dospělí a 2 děti (6, 9), tedy nejlepší varianta by byla voucher pro 2 dosp. + 1 dítě a druhé dokoupit na místě?
Děkuji.

Kateřina

Dobrý den Lenko, děkujeme za Váš dotaz a zájem o apartmány na Klínovci. V daném termínu máme v tuto chvíli volný jeden poslední apartmán. Ano, pro Vaši rodinu potřebujete voucher pro 2+1 s doplatkem za druhé dítě. S pozdravem Kateřina

Marie

Dobrý den, kolik stoji polopenze? A kde se stravuje? Díky Marie

Kateřina

Dobrý den Marie, děkujeme za Váš dotaz a zájem o apartmány na Klínovci. Cena polopenze je 300–430 Kč/dospělá osoba a 180–215Kč/dítě v závislosti na typu restaurace, kde stravování probíhá tj. buď restaurace přímo v apartmánovém domě nebo blízký hotel. Budete mít zájem o konkrétní termín?

Kubelková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je u Vás možné ubytování i se psem velkého plemene? A pokud bychom se chtěli ubytovat ve složení 2 dospělý a 2 děti (12 a 5 let)- zda koupit poukaz pro 3 osoby+doplatit jedno dítě nebo poukaz pro 2 osoby + doplatit 2 děti (a myslím, si správně, že počet osob říká počet pevných lůžek v apartmá – připlacené dítě by bylo na přistýlce?). Předem děkuji

Kateřina

Dobrý den paní Kubelková, děkujeme za Váš dotaz. Ano, v některých apartmánech (po souhlasu jejich majitele) je možný i pobyt se psem. Pro Vaši rodinu potřebujete voucher pro 2+1 a druhé dítě doplatíte á 200 Kč/noc. Apartmán, kde je možný pobyt se psem má 4+2 lůžka, takže i druhé dítě by mělo standardní lůžko.

štěpánka

Dobrý den, máme 5 měsíční mimčo, kam všude se budeme moci dostat s kočárkem? V Krušných horách jsme nikdy nebyli a chtěli bychom poznat co nejvíce přírodu. Děkuji za odpověď

Kateřina

Dobrý den Štěpánko, děkujeme za Váš dotaz. Možností výletů je opravdu mnoho, dovoluji si tedy doporučit Vám jak naše internetové stránky, tak i např. webové stránky Božího Daru, kde naleznete spoustu užitečných informací a tipů, např. Ježíškova cesta je příjemnou procházkou, výlet parní lokomotivou, s kočárkem se dostanete i lanovkou na Klínovec atd.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru