Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 rudých růží Madam Red se stonkem v délce 70 cm

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Ivana Gréčová

Dobrý den, Přerov zavážíte prosím který den?!?!

Florea.cz

Dobrý den, Přerov zavážíme každé pondělí, středu a pátek. Přeji příjemný den.

Jakub

Dobrý den,

chtěl bych se dotázat, zdali je u Vás možné si třebas předobědnat i s voucherem platným (tady) do 5.9. na pozdější datum a konkrétní středu v měsíci září (lokalita by podle Vaší mapy rozvozu měla na středu vycházet).

Florea.cz

Dobrý den, důležité je, aby byla objednávka vytvořena a vouchery uplatněny do 5.9. Doporučila bych Vám objednat květiny co nejdříve po tomto datu, abychom Vám je zaslali co nejčerstvější. Pokud by byl dovoz k Vám 9.8., tak je vše v pořádku. Přeji příjemný den.

Jakub

Dobrý den,

chtěl sem se zeptat, jestli byste mi mohli růže dovést v pondělí do Olomouce. Jde mi hlavně o to pondělí. Předem děkuji.

Florea.cz

Dobrý den, Olomouc bohužel zavážíme jen každé úterý a čtvrtek. Přeji příjemný večer

Dana Moravcová

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, potřebovali bychom kytici padesáti růží,moje první otázka je jestli by bylo možné je svázat do jedné kytice dohromady…další dotaz je ten, že bychom je potřebovali až na konci září…je tedy možné vouchery koupit teď, a uvést pozdější datum doručení, než je platnost voucheru (tj. 5. 9.)

Děkuji za odpověď
Hezký den

Florea.cz

Dobrý den,
svázat dohromady 50 ks růží není problém. Pokud je platnost voucheru do 5.9., tak do tohoto data je potřeba vytvořit objednávku a uplatnit vouchery, ale to Vám nedoporučuji, když potřebujete květiny až na konec září. Raději vytvořte objednávku přibližně týden před dodáním. Takto Vám zaručíme opravdu čerstvé květiny. Přeji příjemný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru