Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dětské plenky a kousátka Jaguara

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

LadyPad

Dobrý den,
značka kalhotek je B'O Baby-česká značka, v Čechách se plenky také šijí. Doporučená teplota pro praní je 40°C.
Informace o našem výrobku naleznete na těchto webových stránkách : http://www.primisima.eu/pro-vase-deti/detske-latkove-pleny.html
Co se týká klasických čtvercových plen, tak při troše zručnosti určitě ano =)

Ivana

Dobrý den, o jakou značku kalhotek se prosím jedná? Na jakou teplotu (přesně) se mohou prát? (je uvedeno pouze, ať se vyhneme vysokým teplotám…) Kde se mohu o plenkách dočíst více? Dají se kromě Alzy koupit i někde jinde? Když kliknu na prodejce, abych se dověděla víc, otevře se mi menstruační kalíšek. Když kliknu na BO Baby, je popis velmi stručný a jen ve FR,A,N či I. Na to, že píšete, že jsou české, je to zvláštní… Dají se používat i s klasickými čtvercovými látkovými plenami? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, značka kalhotek je B'O Baby-česká značka, v Čechách se plenky také šijí. Doporučená teplota pro praní je 40°C. Informace o našem výrobku naleznete na těchto webových stránkách : http://www.primisima.eu/pro-vase-deti/detske-latkove-pleny.html Co se týká klasických čtvercových plen, tak při troše zručnosti určitě ano =)

LadyPad

Dobrý den,
plenky mají certifikát od institutu pro testování a certifikaci,a.s. a ještě od společnosti TESTEX AG.,Swiss Textile Testing Institute.

Slávka

Dobrý večer, ráda bych začala látkovat a na zkoušku bych si chtěla pořídit vaši plenku. Mám jen dotaz, zda mají plenky certifikát kvality nebo atest. Děkuji S.

Slevomat.cz

Dobrý den, plenky mají certifikát od institutu pro testování a certifikaci,a.s. a ještě od společnosti TESTEX AG.,Swiss Textile Testing Institute.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru