Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní letní menu s krevetami či steakem i lahví vína pro dva

4,6 / 5 Vila Kajetánka Praha - Břevnov  (mapa) 330 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Bára

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné nabídku využít i jako oběd. Děkuji předem za odpověd.

Vila Kajetánka

Dobrý den, voucher můžete využít kdykoliv, otevřeno máme 11–23 hodin.

Veronika

Dobrý den,dá se u Vás uspořádat kompletní svatební den,tj.včetně zajištění obřadu?

 Děkuji

Vila Kajetánka

Dobrý den, svatba i s obřadem se u nás již několikrát konala, tak že možné to je… Pokud budete mít zájem, doporučuji vám kontaktovat manažera pana Fejtka na čísle 734254388.

dormidera

Dobrý den, jak dlouho předem je potřebná rezervace? Už jsem jednou voucher koupila a když jsem si chtěla udělat rezervaci, byla jsem dost nemile překvapena. Paní mi totiž sdělila, že na nejbližších 7 dní není žádné volno. A to ani nebylo ke konci platnosti voucheru. Možná to bylo tím, že jsem řekla, že mám voucher. Návštěva restaurace mě láká, ale minulý zážitek, kdy jsem voucher nakonec ani nepoužila, mě trochu odrazuje.

Vila Kajetánka

Dobrý den,pokud je volno,stačí rezervace den předem nebo i v den, kdy chcete přijít… Pokud volno nemáme, tak bohužel nemohu nic dělat. Ale nevím proč si myslíte, že je to kvůli tomu,že máte voucher. Při rezervaci to ani nemusíte říkat…

Eva

Dobrý den, to jste mi ale moc neodpověděli. Plánujete tedy nějakou alternativní akci obsahující krevety? Nebo se vám taková akce, kde není součástí nějaké drahé víno, nevyplatí? Děkuji

Víka Kajetánka

Já myslím,že jsem vám odpověděl… Jestli tedy budete spokojenější, tak o tom uvažujeme…

Vladˇka Horváthová

Dobrý den, již jsme u vás byli, vše bylo výborné hlavně španělské víno rioja, kterou jste bohužel přestali nabízet. Chci se zeptat, jestli by (třeba v příští nabídce) nemohl být jeden chod bezmasý. Manžel je vegetarián a ráda mu voucher koupila jako dárek. Jinak se nám i našim přátelům u vás moc líbilo. Děkuji.

Vila Kajetánka

Dobrý den, jsem moc rád,že se vám u nás líbilo. Příště zkusím vymyslet i alternativu pro vašeho manžela :-).
Hezký den a děkuji za nápad k zamyšlení :-)
Milan Ouřada

Eva

Dobrý den, škoda, že dva ze čtyř chodů je alkohol, což samozřejmě ovlivnilo cenu. Já ani přítel alkohol nepijeme. Neuvažujete o podobné nabídce bez alkoholu? Krevety na špízu vypadají lákavě…

Vila Kajetánka

Dobrý den, mrzí mne,že jsme se tentokrát netrefili do vaši chutě,příště to určitě bude naopak :-(

Pavel Tesař

Dobrý den. Jak jste došli k kalkulaci ceny, když nabídku nemáte v jídelním lístků?

Vila Kajetánka

Dobrý den,to co nemáme z tohoto menu ve stálém jídelním lístku,je losos na salátu a krevety,tedy jídla,které jsou v letní nabídce ,vložené do stálého jidelniho lístku.

Martina

Dobrý den, než jsem zakoupila voucher, navštívila jsem vaše webové stránky, kde máte uvedeno, že 28. 8. máte z důvodu konání svatby zavřeno. Myslela jsem si proto, že tuto sobotu 22. 8. je restaurace otevřena, avšak mýlila jsem se a váš zaměstnanec mi sdělil, že restaurace je opět celý den uzavřena. Byla to moje chyba, že jsem se informovala až po zakoupení voucheru, ale čekala bych, že budete informovat o nejbližším termínu, ve kterém je restaurace zavřena, zvlášť, když se jedná o sobotu. Hezký zbytek dne.

Vila Kajetánka

Dobrý den, na našich stránkách bylo opravdu omylem napsáno,že máme z důvodu svatby 28.8. zavřeno… Správně mělo být 22.8. a 28. je normálně otevřeno. Omlouvám se vám za tuto chybu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru