Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě vstupenky na unikátní Neviditelnou výstavu

4,9 / 5 Neviditelná výstava Praha - Nové Město  (mapa) 2 054 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Terezka

Dobrý den,
na internetových stránkách neviditelné výstavy je dvojí vstupné – víkend/všední dny. Dá se voucher využít pro obě varianty – po celý týden – nebo je nutné navštívit výstavu ve všední den?

Neviditelná

Dodrý den, voucher lze využít kterýkoliv den do konce platnosti kuponu.

Dominika

Dobrý den, výstavu jsem dnes navštívila. Rozhodně všem doporučuji. Je možné přikoupit lístky, když kapacitu 2000 zákazníků máte již naplněnou?

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za pozitivní reakci. Dokud vás stránky pustí, můžete nakupovat vouchery dle libosti. Zde je povolen doprodej, jakmile i ten bude prodaný, na stránkách budeme mít uvedeno, že sleva již byla vyprodána. Pěkný den.

Natálie

Už jsem tam byla a je to opravdu super!!!!!!!!

Katerina

Hezký den,
chtěla bych jít na výstavu ve 3 lidech, z nichž jeden má kartičku Press. Z Vašich stránek jsem ne úplně pochopila, že držitelé Press kartičky mají vstup zdarma? Tj. stačil by nám 1 voucher?
Děkuji za odpověď

Neviditelná

Dobrý den, držitelé Press kartičky mají vstup zdarma v případě, že se předem přihlásí na webu uvedeném kontaktu.

Lenka

Dobrý den, chceme jít na výstavu 2 dospělí a 2 děti (12, 14 let). Kolik nás bude vstup na výstavu stát?
Děkuji za odpověď.

Neviditelná

Dobrý den, pro 4 osoby budete potřebovat 2 vouchery.

Veronika Římalová

Dobrý den,


chci se zeptat, zda je možné voucher vyměnit za vstupenky a pak až tam s němi přijít? 


Děkuji
Neviditelná

Dobrý den, výměna voucheru za vstupenky není možné.

Ingrid

Dobry den, je mozny sprievodca aj v anglickom jazyku?
Dakujem.

Neviditelná

Dobrý den, ano prohlídky jsou možné i v angličtině. Kontaktujte prosím recepci Výstavy pro výber termínu.

Ondra

Dobrý den,
do kdy bude tato výstava v provozu?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondro. Konec platnosti voucheru je do 31.8. :-)

Soňa

Dobrý den,
přidávám se k dotazu Veroniky a taktéž by mě zajímalo, zda se tato výstava neplánuje také v Brně?
 Děkuji

Martina

Dobrý den, tuto výstavu jsem absolvovala již v zimě s osmiletým synem. Výstava byla úžasně poučná a syn z ní má zážitek a respekt k nevidomým dodnes. I přesto, že ve škole zlobí, během prohlídky byl úplně v klidu, nikoho nerušil a spolupracoval s průvodcem. Vřele doporučuji. Potom si teprve zdravý člověk uvědomí co má.

Lucie

Dobrý den, stačí u pokladny nadiktovat č. voucheru, nebo ho musím vytisknout? Děkuji.

Neviditelná

Dobrý den, když to není v podmínkách slevy, tak nemusíte vytisknout voucher, ale z hlediska následné kontroly a archivaci je tištěný poukaz určitě lepší :)

Veronika

Dobrý den, neplánujete udělat něco podobného v Brně? :-) velmi mě to zaujalo…

Neviditelná

Dobrý den, další Neviditelná výstava v České republice není v plánu. Pokud byste však uvítali ukázku Výstavy a světa nevidomých na svých akcích v Brně, nejsme proti :) V takovém případě nás neváhejte kontaktovat :)

Hana V.

Dobrý den, chceme jít 2 dospélí a 9letý vnuk. Jakou vstupenku máme koupit, když jsou vstupenky jen na sudý počet lidí? Děkuji za odpověď.

Neviditelná

Dobrý den, pokud dorazíte 2 dospělí + vnuk, tak Vám bude stačit 1 voucher a na místě si můžete zakoupit vstupenku pro vnuka.

Marie

Výstava byla úžasná, byla jsem s dcerou dvakrát, jen podruhé s námi byla malá cca 3letá holčička a musím říct, že bohužel velmi rušila…

Petr

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda se výstava každý rok mění, jde mi hlavně o prostory, které se prochází. Byl jsem před dvěma lety. Jinak mohu vřele doporučit, je to silný zážitek!
 Děkuji

Neviditelná

Dobrý den, menší změny jsou oproti zařízení před 2 lety. Hlavní rozdíl u opakovaných návštěv spočívá v tom, že každý z našich průvodců má prohlídku postavenou trošku jinak, a tak můžete absolvovat skoro 20 různých prohlídek :)

Veronika

Dobrý den,
mohu s těmito vstupenkami navštívit výstavu i o víkendu?
 Děkuji

Neviditelná

Dobrý den, ano, výstavu můžete navštívit i o víkendu.

Eliška Čechová

Dobrý den,
tato výstava je opravdu výborná, mohu doporučit. Byla jsem z ní naprosto unešená. Jen si nemyslím, že je to vhodné pro děti. Pohybujete se hodinu v naprosté tmě, člověk musí naslouchat zvukům. Děti to nevydrží, budou žvatlat, v nejhorším případě začnou panikařit. Zvažte, jestli s sebou děti vezmete a pokud ano, buďte ohleduplní k ostatním, kteří si budou chtít výstavu naplno a v klidu užít.

Neviditelná

Dobrý den. Naši výstavu doporučujeme navštívit s dětmi staršími 7 let. Zvládnou to i mladší děti (naší nejmladší návštěvnici která absolvovala prohlídku na vlastní noze bylo něco přes 2 roky), ale z našich zkušeností víme, že je lepší počkat, až budou děti starší, a pochopí tak smysl naší výstavy. Děti mladší 7 let pouze v doprovodu rodičů. Vztah ke tmě je individuální, můžeme říct, že poměr dospělích a dětí, kteří ve tmě nevydrželi a vrátili se na recepci, je stejný :) Pokud někdo plánuje návštěvu výstavy s malým dítětem, doporučujeme si to oznámit již při rezervaci prohlídky, pokud kapacita dovolí, zablokujeme daný termín jen pro vás :)

Vendula

Dobrý den, pokud bych chtěla vzít na výstavu svá 3 vnoučata ve věku 6,7 a 8 let kolik bych měla zakoupit voucherů. Musím mít dva, nebo mají děti slevu a tudíž by stačil jeden a dětské vstupné dokoupit na místě.
Děkuji

Neviditelná

Dobrý den, deti do 7 let mají vstup zdarma, tudíž stačí jeden voucher a další vstupenku si můžete dokoupit na místě.

Romana

Opravdu je rezervace nutná a ještě k tomu je nutné být na místě půl hodiny předem? Na stránkách výstavy se píše, že je rezervace pro dva doporučená.

Neviditelná

Dobrý den. Prohlídky jsou kapacitně omezeny, takže se může stát, že když dorazíte na Vámi vybraný, ale nezarezervovaný termín, již budou všechny místa obsazená. Obsazenost prohlídek se průběžně mění každou hodinu, takže Vám nejsme schopni zaručit, že když místa byla volná ráno, budou i odpoledne. Pro Vaši jistotu i záruku míst proto doporučujeme rezervaci udělat i když přijdete sami nebo ve dvou (přes náš internetový rezervační systém, telefonicky či emailem).

Lukáš

Neplánujete přidat i možnost zakoupení rodinné vstupenky?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši. Do budoucna se o to pokusíme, u této akce to ale možné nebude. Děkujeme za pochopení a doufáme, že si návštěvu užijete i tak :-)

Slevomat.cz

Lukáši , ještě nás napadá: ta sleva je i tak pro rodinu výhodná: zakoupením 2 voucherů ušetříte až 140 Kč, rodinná je v ceníku 450 Kč na všední dny a 500 Kč na víkendy. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru