Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Den v AquaCity Poprad s novým Fire & Water Wellness & Spa

4,2 / 5 Aquapark Poprad Poprad  (mapa) 704 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Markéta Stachová

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi aqua a vital?

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

ďakujeme za otázku Markéta…vstup Aqua packet zahŕňa komplet všetky bazény aquaparku, vstup Vital packet zahŕňa naviac jednorázový vstup do nového FIRE & WATER Wellness & spa centra, určite sa oplatí vstup Vital packet.

tešíme sa na Vašu návštevu,

Veronika

Dobry den, uz jsem psala hodnoceni na Slevomat. Za 600kc pro dva s ditetem jsme vyuzili max dva bazeny, nikde nic, bary i tobogany zavrene. Za dve hodiny jsme sli domu. Absolutni propadak. V lete mozna super, ale ted to za 299kc na osobu vazne nestoji, a to je za polovicni vstup.

AquaCity Poprad

Dobrý deň Veronika,

mrzí nás, ak ste neboli spokojná, ale v cene ste mali : plavecký bazén, detský bazén Treasure Island, 3 vonklajšie termálne bazény, 2 bazény Blue Diamond s barmi, 2 bazény Blue Sapphire a vonkajší detský bazén s celkovou vodnou plochou 3500 štvorcových metrov. V prevádzke sú momentálne 2 celoročné tobogány. Zavretá bola jedine Mayská pyramída, ktorá sa po sezóne otvára iba v prípade priaznivého počasia.

Je nám ľúto, ak takéto služby s 50 percentnou zľavou pre vás nie sú zaujímavé.

V každom prípade ďakujeme za návštevu a názor.

Iveta Woclawková

Dobrý den, mohu tento voucher zakoupit a uplatnic pro 7 leté dítě, které by jinak platilo 19 €?
Nebo je to možné jen pro dospělou osobu a dětem je nutno koupit vstup za běžnou cenu. Děkuji.

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

tento voucher môžete uplatniť aj pre Vaše dieťa.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Jarka

Může se pobyt v bazenovém komplexu přerušit (oběd – večeře v hotelu) a znovu na stejný voucher přijít?

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

aquapark bohužiaľ nie je možné opustiť a vrátiť sa späť na ten istý čip.

Mgr. John Němeček

PROČ nikdo od vás nijak, žádným způsobem (E-mail, SMS, facebook apod) nereaguje na naše dotazy viz výše, prosím ??? Přeji hezký den. Mgr. John Němeček

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa za omeškanie, odpoveď na vaše otázky už bola pridaná.

Petra L.

Dobrý den, na webových stránkách Aquacity se píše: „Do Vitálneho sveta možno vstúpiť iba raz počas celej platnosti lístka.“
Chtěla bych se zeptat jestli to tak platí i při celodenním vstupu s tímto voucherem.
Předem děkuji za odpověď

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

je to tak, z kapacitných dôvodov je vstup do wellness centra jednorázový, vstup na bazény je neobmedzený.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Richard Baron

Dobrý den, asi před šesti lety jsme vaše asi původní wellness centrum navštívili a bylo to to nejhorší, co jsme zatím kde potkali. Běhali tam malé děti, v saunách se sedělo v plavkách a nebylo se ani kde pořádně osprchovat. Vydrželi jsme tam asi 15 minut. Můj dotaz tedy zní, už máte toto v novém wellness centru ošetřené?

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

tento rok sme otvorili úplne nové wellness centrum na dvoch podlažiach, jedno podlažie je venované čisto saunám, kde je vstup povolený iba v plachtách, určite Vás poteší aj saunová show, ktorá sa koná 3× denne, v dolnom podlaží je relaxačný bazén a jacuzzi , dve veľké oddychové miestnosti, zátoka lásky atď, sme presvedčení, že budete oprosti pôvodnému wellness centru nadšení.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Mgr. John Němeček, Zlín

Dobrý den. Zájem o tento voucher mám, společně s mou rodinou, resp. mými dětmi (dvojčata – 12 let & dcera 15 let). Věk uvádím proto, že milujeme i wellness, sauny, páry, masáže a vše s tím související a i z těchto důvodů máme i doma finskou saunu a jacuzzi. Bohužel jsou i taková zařízení pro veřejnost, kde dětem mladším 15-ti let není dovolen vstup do wellnessů a dokonce v některých zařízeních se nesmí klienti pohybovat v těchto zařízeních nazí a musejí mít přikryta intimní tělová místa – což je sice zcela proti přirozenosti a logice saunování, ale je tomu tak. Jak je tomu u vás, v AQUAPARK Poprad, prosím? Můžeme si užívat wellness centra i s dětmi a nazí, prosím ? Předem děkuji za odpověď.

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

vstup do wellnes centra je deťom do 12 rokov zakázaný, v saunách je povolený vstup iba v plachtách, do relaxačnej časti bazénu a jacuzzi vo wellness centre je odporučený vstup v plavkách, počas saunovej show je odporúčené byť nahý. Tešíme sa na VAšu návštevu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru