Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fresh juice 500 ml s ciabattou či bez v Be Fresh

4,7 / 5 BeFresh Brno - Střed  (mapa) 399 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kamila Vizentová

Dobrý den,
koupila jsem si voucher na 2× fresh džus. Chtěla jsem se zeptat, zda je musím koupit za ráz nebo si jeden den dojít pro jeden fresh džus a další den pro druhý?

Děkuji Vizentová

Milan Zorník

Dobrý den,

omlouvám se, ale tady bohužel opravdu nejsem schopen nikterak vyjít vstříc. Pokud příjdete s kupónem, tak ho ověřujeme v rozhraní Slevomatu. Platný voucher potom zadáváme do našeho platebního systému a evidujeme jeho výdej. Je mi to líto, ale nebyli bychom schopni udržet kontrolu nad uplatněnými kupóny.
Doufám, že Vás tato skutečnost neodradí od návštěvy Be-Fresh. Děkuji za pochopení. Milan

Petra

Dbrý den,

dnes jsem slevu využila a dala jsem si ten zázrak a když jsem čekala než bude nápoj hotový všimla jsem si, že původní cena je také 49 kč jako voucher a chci se zeptat jestli se cena liší za jiné množství nebo za něco jiného? Děkuji

Milan Zorník

Dobrý den Petro,

drink který jste si koupila na Slevomatu za 49,– Kč byl velikosti 500ml. V běžné nabídce Be-Fresh máme za tuto cenu drink o velikosti 350ml. Takže jste si koupila velký drink za cenu malého.
Děkuji za dotaz a věřím, že Vám džusik chutnal.
Přeji pěkný den.

Kristina Kastnerová

Dobrý den, bylo by možné v rámci této slevove akce dostat i veganskou ciabattu a džus? Určitě by o ní byl velký zájem. S pozdravem, Kristina

Slevomat.cz

Dobrý den Kristino,

je nám líto, ale voucher se vztahuje pouze na uvedený výběr.

Hezký den přejeme.

Milan Zorník

Dobrý den Kristýno,

jen doplním, že s slevomatem máme určitá pravidla, která musíme dodržovat. A jednou z nich je i to, že jsme nastavili v nabídce jídla dle určité cenové úrovně a zajímavosti. Nicméně, pokud příjdete s kupónem a poprosíte obsluhu o výměnu Cibatty s kozím sýrem za Tofu cibattu, tak Vám určitě vyhoví. Pokud Vám nebude vadit, že Tofu cibatta je levnější. Děkuji za pochopení a budu se těšit na případnou návštěvu. Milan (majitel Be-Fresh)

Monika

Dobry den,
neni napoj dolivan prosim dzusem z krabice?
Je mozne si objednat pouze napoj ze zeleniny?
Napriklad pouze cervenou repu a mrkev?

Milan Zorník

Dobrý den,
naše džusy jsou mačkané z ovoce přímo před Vašima očima tedy rozhodně a vžádném případě žádný „krabičák“ nepřidáváme :-). V naší nabídce máme také nápoje přímo ze zeleniny a kombinaci mrkev a řepa také nabízíme, nicméně do akce Slevomatu jsme tuto kombinaci nazařadili. Pokud se nás však rozhodnete navštívit, tak určitě najdeme nějaký způsob, jak vyhovět Vašemu požadvku. děkuji za dotaz těšíme se na Vaši návštěvu. Milan Zorník (majitel)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru