Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tričko s vlastní fotkou nebo obrázkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Michaela

dobrý den,
ráda bych se ještě zeptala jak je to s platbou. Vouchery se mi vložit nepodařilo, tak sem je vložila do poznámky + napsala na uvedený mail. Měla jsem 2 trička (barevné) a zvolila jsem platbu převodem kvůli ceně poštovného. K platbě se mi zobrazily údaje hned po objednání, nicméně cena je bez uplatnění voucherů. Hned jsem také psala a žádala o nové údaje pro platbu, ale 2 dny se mi stále nikdo neozval. Ráda bych, aby se to někam pohlo, jelikož jsme měla v plánu věnovat tričko jako dárek. Co pro to mohu udělat?
Předem děkuji za radu

HN

Dobrý den, jestli jste paní Michaela Příhodová, objednávka ID506587, tak Vám bylo na e-mail odpovězeno. Vaše objednávka je hotová a připravená k odeslání. Čeká se jen na zaplacení poštovného. Vouchery Vám nebyly uplatněny, protože do jedné objednávky jde zadat jen jeden voucher.

Vendula

Dobrý den,při osobním odběru v Praze třeba třech trik budu za každé platit 39,–Děkuji za odpoved.

HN

Dobrý den, budete platit jen jednou 39 Kč za všechny Vaše objednávky. Hezký den!

Michaela

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jestli mohu na jedno poštovné použít 2 vouchery.
Předem děkuji za odpověď

HN

Dobrý den, ano, můžete. Jedno poštovné platí na dvě trička pak se za každé další tričko platí 50% z poštovného.

J.S.

Dobrý večer,
mne bohužel nejde objednat tričko, pokud zadávám dle Vašich pokynů distributora a kód, tak mi to dává hlášku „Upozornění – Neznámá slevová akce.“ To se mi opravdu nelíbí a pohodlné to také není.
Co mám dělat?
Děkuji,
 J.S.

jh

Dobrý den, chyba je v naší administraci. Pokusíme se odstranit jí v průběhu dnešního dne. Aby jste objednávku mohla dokončit, prosím, zaškrtněte „bez použití slevového kuponu“. Jeho číslo i vydavatele napište do vzkazu pro výrobu. My ho pak sami uplatníme a v ceně zakázky zohledníme. Jen v automatických mailech bude původní (neslevněná) cena. Je to proto, že kupon byl uplatněn mimo naší „pokladnu“. Děkuji za upozornění.

Zuzana Harmincova

Dakujem pekne za odpoved, az na to, ze teraz ked som to vyskusala tak mi po zadani kodu voucheru vyskocilo ze: „Zadaný kód voucheru je neplatný.“
Tak to teda zadam do toho vzkazu pro vyrobu?

jh

napište, prosím, číslo voucheru na mail: info@vyrobsi.to a taky do vzkazu pro výrobu.

Zuzana Harmincova

Dobry den, po zadani vseho se mi u pokladny zobrazuje
Upozornění
Neznámá slevová akce.
Prosim o informaci jak dale pokracovat v tomto pripade.

JH

Dobrý den, chyba je v naší administraci. Pokusíme se odstranit jí v průběhu dnešního dne. Aby jste objednávku mohla dokončit, proosím, zaškrtněte „bez použití slevového kuponu“. Jeho číslo i vydavatele napište do vzkazu pro výrobu. My ho pak sami uplatníme a v ceně zakázky zohledníme. Jen v automatických mailech bude původní (neslevněná) cena. Je to proto, že kupon byl uplatněn mimo naší „pokladnu“. Děkuji za upozornění.

JH

Dobrý den Zuzano, děkuji vám za upozornění na chybičku v naší administraci. Doufám, že jsem jí už odstranil :-). Za upozornění vás čeká malý dárek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru