Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenky na show Madagaskar v cirkusu Jo-Joo

4,3 / 5 Cirkus JOO Brno (mapa) 578 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Tomáš

Dobrý den, chtel jsem koupit kupon na sekror A ale pro dite je vyprodany a dospeli neni.nerozumim tomu.kdyz koupim jeden dospeli A a detsky B slo by na miste vymeni na detsky A?dekuji

Cirkus Jo-Joo

Dobrý den, prosím vyčkejte, po domluvě se Slevomatem pár vstupenek pro sektor A na děti přidáme, aby se daly zakoupit. Bohužel měnit A za B nelze.

Petr

Dobrý den, když si zakoupím v této slevové akci 1 vstupenku pro dospělého, bude mi platit poukaz na 50% slevu na dětskou vstupenku, který cirkus nabízí mimo slevomatovou akci? děkuji

Cirkus Jo-Joo

Dobrý den, slevy se nedají sčítat. Máte tedy dvě možnosti: zakoupit vstupenky na Slevomatu nebo zakoupit plnocennou vstupenku pro dospělého a bude Vám uznána sleva 50% na dětskou vstupenku.

Ivana Zoubkova

Dobrý den, když zakoupím 2 vstupenky pro dospělé, mám slevu 50 % na dítě stále, na základě slevovéo kuponu. Lze využít.

Tak za 2 dospělé zaplatím 460 sektor A + 2 děti sektor A 250 = 710,– je tomu tak???

Cirkus Jo-Joo

Dobrý den, slevy se nedají sčítat. Máte tedy dvě možnosti: zakoupit vstupenky na Slevomatu nebo zakoupit plnocennou vstupenku pro dospělého a bude Vám uznána sleva 50% na dětskou vstupenku.

Tereza Hrabálková

Dobrý den, prosím o časy představení ? děkuji

Cirkus Jo-Joo

Dobrý den, vš. dny od 17:30, víkendy a st. sv. od 10 a 15 hod. Pondělky se mimo 28.9. nehraje. Odkaz na podrobnosti: http://www.narodnicirkus.cz/index.php?page=10100&lang=cz

Katka

Dobrý den,
chystáme se na představení. Jak prosím po přestávce dohlížíte na to, že Ti co si zaplatili „pouze“ sektor B sedí v dražším sektoru A?
Kamarádka s dětma byla na show a tohle zažila. Bohužel, dnes jsou lidi různí…
 Díky.

Cirkus Jo-Joo

Dobrý den, livrejovaní pracovníci i dozor, který není vidět jelikož jsou v civilních úborech. Dohled je celkem podrobný, protože na představení dohlíží 24 osob z backstage. I tak však může dojít k nepravosti, která je však hlídána a úspěšnost hovoří o cca. 85%. Tyto pokusy se totiž bohužel dějí.

Katerina Schneider

prijdu se podivat, az nebudete mit exoticka zvirata. nemusi byt nutne tyrana, jeste toho tolik. ale neni to pro ne prirozene ani dustojne. nicmene dekuji za reakci.

Katerina Schneider

Maskoti a lide prevleceni za zvirata – fajn, kostymy jsou hezke. ale ziva zvirata proste do cirkusu nepatri. je mi smutno z toho, ze to navic dostava i podporu na slevovych portalech, a ze si vstupenku koupilo tolik lidi. na slevomatu uz nenakoupim.

Cirkus Jo-Joo

Každý názor je pro nás cenný. Zvířat si velice vážíme, rádi je chováme a daří se nám i jejich množení – přirozenou cestou. Nebudeme Vám nutit naše myšlenky, můžeme Vás jen pozvat a pokusit se Vás přesvědčit, ze zvířata v cirkusu týrána nejsou. Výběhy podléhají normám, cirkus prochází týdenní veterinární kontrolou. Zveme Vás a můžete si třeba upravit názor a třeba ne.

Lucie

Dobry den. A pokud voucher nevytisknu vadi to?? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie,

vytištěný voucher není nutný – stačí pouze jeho kód.

Přeji příjemný zážitek.

Lukáš

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je nutné dávat po zakoupení voucheru rezervaci na konkrétní den, nebo stačí přijít na představení dle vlastního výběru? (mimo víkendy). A taky, jestli je třeba mít s sebou vytisklý voucher? Děkuji za odpovědi.

Cirkus Jo-Joo

Dobrý den, vytištěný voucher podstatně urychlí komunikaci. Představení je dobré rezervovat s poznámkou Slevomat za jménem. Dostanete potvrzení.

Lukas

Dobry den, jaka je presna adresa, kde se cirkus nachazi? dekuji.

Cirkus Jo-Joo

Dobrý den, nároží ulic Sokolova, Hněvkovského, naproti Bamaxu, před baseballovým stadionem Draci Brno, GPS: 49.1670589N, 16.6249997E

Marek

Hezký den, jak dlouho ta show trvá? Kolik minut?

Cirkus Jo-Joo

Dobrý den, program trvá 2 hodiny a 20 minut (může se o 15 min. prodloužit v závislosti na divácích).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru