Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online lekce angličtiny s Cambridge Institute!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Daniela Koucká

Dobrý den, ve vyřazovacím testu jsem dosáhla úrovně B I.II. Kolik by mne stál poktačovací roční kurz a jak jej objednat?
Děkuji, Daniela

Cambridge Institute

Dobrý den. Jestli si vyberete 12-měsíční kurz (1849 Kč), realizujete až 3 úrovně (B1.II, B1.III a B2.I). Kurz si můžete objednat kliknutím v pravém horním rohu na „variantu“ a zelené tlačítko „Koupit za..“ Po zakoupení voucheru je nutné vyplnit registrační formulář Cambridge Institute.

Daniela

Dobrý den, zajímalo by mne, jak si vybrat úroveň (nechci absolvovat kurz od začátku, jsem pravděpodobně někde nad úrovní intermediate).
Jak získat rozřazovací test?
Důležité je pro mne právě to, abych si neplatila celý kurz od elementary.

Cambridge Institute

Dobrý den. Zde najdete link na náš rozřazovací test: http://quizlevel.cambridgeinstitute.es/index.php/en/

Petr

Dobrý den, potřeboval bych nějakou možnost si Váš systém výuky vyzkoušet…omlouvám se , ale nechci kupovat zajíce v pytli…potřebuji se co nejdříve posunout na úroveň B1 + následně obchodní angličtina + možnost získání mezinárodního certifikátu…co Vy na to ? :-)…Zlanaříte mě a nabídnete mi řešení které mě nadchne ? :-): Zdraví Petr

Cambridge Institute

Dobrý den,
Nejdříve doporučujeme zjistit vaší aktuální úroveň angličtiny realizovaním nášho rozřacovacího testu zdarma. Pro profesní angličtinu doporučujeme mít úroveň B2.
Výuka Cambridge Institute probíhá přes interaktivní online platformu. Máte možnost učit se kdekoli a kdykoli, potřebujete mít jen počítač
a přístup na internet a mikrofon. Pro mnoho studentů je proto tenhle způsob výuky velice vhodným.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru