Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dva Páclovy tataráky s osmi topinkami

4,6 / 5 Restaurace Pácl Plumlov  (mapa) 228 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva

Dobry den, chci se zeptat, zdali chapu dobre, kdyz zakoupim jeden tento voucher: Dva Páclovy tataráky s osmi topinkami, muzou se z toho najist dve osoby? Nebo pritelovy musim prikoupi dalsi voucher veceri? Dekuji za odpoved.

pácl

Dobrý den, jídlo je pro dvě osoby .

Daniel Jun

Dobrý den, pokud voucher zakoupím, do jakého termínu je možné ho uplatnit? Děkuji moc!

pácl

Dobrý den do 30.4.2013

Feri

Dobrý den,
proč již při nabídce na webové stránce nebo při zakoupení voucheru neupozorníte, že „Pro zachování garance poskytnutí služby je nutná rezervace minimálně 7 dní předem a nejpozději 30 dní před koncem platnosti voucheru,“ ale toto je uvedeno až na zakoupeném voucheru?!
Při minulé akci jsem si tak v lednu zakoupil voucher s platností do 28.2.2013, protože jsem byl mimo republiku a s přesvědčením, že je do konce února dost času, voucher jsem si vytiskl až 2.2.2013 a teprve na vytištěném voucheru jsem zjistil, že voucher je vlastně propadlý protože jsem si místa nerezervoval 30 dní před koncem platnosti voucheru.
Tak za takovou nabídku děkuji.

pácl

Dobrý den, vouchery jsme brali pořád stačí nám rezervace 1–2 dny předem podle volnýh míst v restauraci. Pokud máte ještě propadlí voucher z minulé akce kontaktujte slevomat a myslím že nebude problém jej ještě uplatinit .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru