Jak vznikl tatarák? Legenda vypráví o ženě, jež nestihla maso svému muži upéct, a tak mu ho podala za syrova. „To maso je syrové“, řekl muž. „Není, ty vaření nerozumíš, ježiši to je jak s Tatarem“, odvětila žena. A tak vlastně vznikly pojmenování dvě.
Ochutnejte v Restauraci Pácl výtečný tatarák. Namíchají ho z výborného hovězího a nezapomenou k němu přiložit osm krásně křupavých topinek se zdravou dávkou česneku. Přijďte ho ochutnat rovnou ve dvou 100gramových porcích!
Osm topinek je vám málo? Dejte si další za 5 Kč/ kus!
Dejte si tatarák a dostaňte do těla spoustu prospěšných látek. Kvalitní červené maso prospívá nejen vašim chuťovým buňkám, ale podporuje také krvetvorbu.
Česnek je zase plný vitamínů a důležitých stopových prvků. Přece se o takovou dávku dobra nehodláte připravit.
V oblíbeném plumlovském podniku ochutnáte krajové domácí lahůdky, speciality moderní kuchyně, parádní steaky z kvalitního hovězího, vynikající maso z grilu a vždy čerstvou zeleninu i saláty.
V jídelním lístku si vybere každý. Samozřejmostí je i pestrá nabídka alko i nealko nápojů. Točí zde dvanáctku Pilsner Urquell a desítku Gambrinus.
Útulný interiér restaurace je ideální pro pořádání svateb, soukromých a firemních večírků i obyčejného posezení s přáteli.