Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Semestrální a roční kurzy cizích jazyků v Bohemia Institutu

3,7 / 5 BOHEMIA INSTITUT s.r.o. Praha  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika

Dobrý den, jak zjistím svoji úrověn?
Pokud si zakoupím voucher, jak budu vědět, že mi čas vyhovuje? Máte nějaký bližší rozpis pro AJ- B2 a ŠJ- B1? Bojím se, že si koupím voucher a rozpis kurzů mi nebude vyhovovat.
Předem děkuji.

Eva Mocová, BI

Dobrý den, kurzů angličtiny máme mnoho, proto pokud jsou Vaše časové požadavky standardní (např. do přihlášky uvedete 1 den, kdy určitě nemůžete, časové rozmezí je večerní vždy se zahájením po 18,00 hod. či ráno od 8,00 hod.), pak s jistotou Vám některý kurz budeme moci přidělit (po uzávěrce přihlášek a vytváření rozvrhů právě na základě časových dispozic účastníků). Co se týče španělštiny, tam je zájem okrajový, vytváříme mikroskupiny a v tomto případě se většinou s 3–5 účastníky dohodneme na přijatelné variantě pro všechny. Hezký víkend,

Radka

Dobry den, uci Spanelstinu a a Nemcinu rodily mluvci? (Uroven falesneho zacatecnika)
Dekuji,

Eva Mocová, BI

Dobrý den, jazykové kurzy pro začátečníky/ falešné začátečníky většinou obsazujeme českými nebo bilingvními lektory (vždy však pouze plně kvalifikovanými a profesionálními). Nicméně loni učila španělštináře začátečníky výborná španělská lektorka – rodilá mluvčí a studenti byli velmi spokojeni. Tedy v tomto případě nevylučujeme obsazení touto lektorkou i příští rok. Co se týče němčiny, zde máme bilingvní lektory, nicméně předem lektorsky jednotlivé skupiny neobsazujeme, rozvrhy a jejich lektorské obsazení se realizuje až těsně před zahájením kurzu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru