Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Křupavé bramboráky s masem či tvarůžky pro 2 osoby

4,0 / 5 Areál Ferdinand Ostrava - Krásné Pole  (mapa) 353 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Mandoš

Dobrý den, je možno v hospůdce udělat cyklozastávku na bramborák a něco pěnivého studeného při cyklovýletě? Je možno někde uložit kola na zahrádce? Děkuji

Ferdinand

Srdečně zdravíme,

určitě můžete zavítat k nám na kolech, kdy na naší venkovní terase je přímo určeno místo k ustavění kol ve vašem přímém dohledu.
Z pěnivých moků😊 na výčepní linii máme Plzeň a Radegast 10.
Nealkoholické varianty pak ve sklech i v ovocných variantách.
Doporučujeme návštěvníkům příjezd spíše přes týden, o víkendech probíhající oslavy či jiné akce mohou způsobit , že i přes předchozí rezervaci se čas objednávky prodlouží.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu

S pozdravem

Areál Ferdinand

Soňa Černíková

Dnes jsme navštívili s přítelem restauraci a byli jsme opravdu spokojeni. Bramboráky poctivé (400 g rozhodně měly), chutné a doba čekání byla asi tak 20–30 minut, což je úplně v normě. Obsluha byla milá a vzorně dohlížela na naše blaho. Určitě se sem ještě vrátíme.

Jarka

Musím souhlasit s paní Lucii.
Dnes jsme navštívili restauraci a byli jsme opravdu spokojení… jak s domácími bramborovými placky ( které byly opravdu domácí ) tak s milou obsluhou. S manželem jsme byli obslouženi ihned. Nemám co vytknout.
Naopak chválím a určitě máme v plánu další návštěvu…

Lucie

Včerejší návštěva vaší restaurace byla skvělá! S plným žaludkem jsme odešli s klobouky na hlavě po medovém Jim Beamu. Musím reagovat na předchozí negativní komentáře. Cena za dva bramboráky je bezkonkurenční. Pokud se někdo podíval na ceny masa, které je ve směsi na bramboráky, např. pan starosta – kuřecí a vepřová krkovice, pak ostatní přísady na bramborák apod. tak je logické, že z pěti brambor, což je 1kg, moc bramboráků neuděláte, pokud tam nenavalíte půl kg mouky.. :D S manželem jsme byli nadmíru spokojeni, fajn venkovní posezení i pro děti, které si daly palačinky a na nic jsme nečekali.. Těšíme se na další návštěvu!

Ivana

Zazitek z dnesni navstevy? Bylo to otresne, na listku zadna gramaz nebyla uvedena, cekali jsme vice nez hodinu. Zde zminovana gramaz? To ani nahodou. V nabidce pro voucher jsou 3 bramboraky s oficialni cenou 59, 69 a 99. Takze voucher 1+1 je tak pulka plus pulka bramboraku, ktery by jste asi dostali v jine restauraci, kdyz si ovsem date ten za tech 99. Sedeli jsme na zahradce, ktera nebyla plna. Objednany cas byl 12.30, cekani pres hodinu i u ostatnich stolu byli ostatni hoste s rychlosti vyrizeni objednavky nespokojeni. Nevim jak chteji s touhle rychlosti zvladnout tech 300 prodanych voucheru. Zkratka tuto restauraci jiz NIKDY vice.

Pavel

Dobrý den musím reagovat na předchozí příspěvek My jsme měli to štěstí že jsme dlouho nečekali ale musím souhlasit s gramáží placek neměl určitě 300g +100g směs okraje suché takže celkově nic moc

Erika Kadrliaková

Dobrý den.Nerada píši nějakou negativní připomínku,ale dnes jsme byli využít 2 vouchery.Zážitek to byl,ale ne gastronomický.Měla jsem rezervaci na dnešní 13h.Byli jsme tam ve 12:40 a jídlo!jsme dostali až po 14 hod.Neuvěřitelné čekání nejen u našeho stolu.Jaké bylo rozčarování,když nám bramboráky donesli.Rozhodně neměli 400 g.jak bylo uvedené v předchozích dotazech,to tak 2 dohromady.Okraje byly tak suché,že se daly lámat a to doslova.Bohužel velké zklamání.|Nikdo se ani neomluvil za čekání,bylo řečeno,že nestíhají.Byly tam obsazené asi 4 stoly na bramboráky a všichni čekali přes hodinu,na co pak je předchozí rezervace.Opravdu nikdy jsem nepsala negativní reakci,ale to mě donutilo.

Eva

dobrý den,
chtěla bych 1 poukaz ale potřebovala bych to přivézt do bydliště (jsem z Ostravy-Poruby), jsem invalidní na inv.vozíku po amputaci obou dolních končetin a nevycházím ven,jen když mě vynesou nebo vyvezou..lze si to objednat a doručit mi to tady

Ferdinand

Srdečně zdravím Evo,

bohužel rozvoz neděláme.
Voucher lze uplatnit pouze v restauraci.

Přeji pěkný den.

Eliška Radková

Dne 16.8.2015 jsem si objednala 3 poukazy na neděli 23.8.2015. Do dnešního dne mi ještě nepřišla potvrzena objednávka.

Slevomat.cz

Dobrý den Eliško,

vaše platba bohužel nedorazila a z tohoto důvodu jsme vám nemohli zaslat vouchery.

V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na níže uvedených kontaktech.

Hezký den.

Pavlína Grichová

Dobrý den, bezlepkové bramboráky asi neděláte, že…:-(…??

Ferdinand

Dobrý den,

je možné na přání udělat i bezlepkový bramborák.

Přejeme pěkný den

Lucie

To si vážně musím udělat na 2 bramboráky a pivo rezervaci?

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie,

ano, tak jak to je uvedeno v nabídce.

Hezký zážitek přejeme.

Ferdinand

Dobrý den,
určitě se nic nestane pokud příjdete bez rezervace, ale pro velký zájem by to bylo lepší.

Eva

Dobrý den, jaká je gramáž bramboráků? Je možné zabalení bramboráků sebou? děkuji

Areál Ferdinand

Dobrý den,

bramboráky mají 150g a určitě by nebyl problém je zabalit a vzít s sebou.

Pěkný den

Ferdinand

Malá oprava. Gramáž bramboráku je na 300g se směsí 400g.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru