Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vynikající ručně dělané dorty ze Smetanové cukrárny

4,3 / 5 Smetanová cukrárna (4 pobočky) Praha - Dolní Měcholupy  (mapa) 373 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dáša

Dobrý den,
bohužel až po zakoupení voucheru jsem si přečetla diskusi a docela mě to vyděsilo. Dá se zakoupený voucher vrátit – stornovat, aniž by se to započítalo do refundace voucheru? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Dášo,

to nás samozřejmě mrzí, ale pokud tedy máte zájem o storno voucheru, tak nás neváhejte kontaktovat.

Kontakty naleznete níže.

Hezký den přejeme.

Janinka Čejková

Dobrý den, dorty jsou opravdu krásné a děkuji za informaci o složení, též od nákupu u pustím, nejen palmový tuk je špatně, stabilizátory uvedené a konzervanty jako sorban draselný…

Gabriella

Koupila jsem 3 vouchery na cokoladovou lasku a po shlednuti streamu, bych rada vouchery vratila. Netusila jsem, ze jsou ty dorty az takovy prusvih a jeden dort jsme dnes jiz snedli…Je to mozne vratit? Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Gabriello,

pokud chcete storna voucherů, tak prosím kontaktujte podporu Slevomatu – kontakty jsou uvedeny níže.

Mrzí nás to a přejeme hezký den.

Blánž

Od té doby,co syn odešel z této provozovny,bych si ze Smetanovy cukrárny nic nekoupila a nakonec složení dortů tomu odpovídá.Složení dortů v Ovocném Světozoru je jiné a ze základních surovin.Jsem kuchařka a taky nedávám hotovou jíšku a radši si ji uvařím bez éček.

Slevomat.cz

Dobrý den Blánž,

děkujeme za váš příspěvek a mrzí nás to, že vás tato nabídka neoslovila.

Hezký den přejeme.

Kateřina

Díky Lucie za odkaz, podle loga kočičky je to identická cukrárna :-(

Lucie

Souhlasim s Ivanou a Katerinou. Dorty opticky vypadají pěkně, ale jestli je ta samá Smetanová Cukrárna viz https://www.stream.cz/adost/10001707-chemicke-dorty-a-zakusky tak bych se fakt měla na pozoru.

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie,

jak bylo uvedeno, tak složení dortů je následující:

Dort Čokoládová láska 1100g bal. složení VEJCE, cukr, kakao, rostlinný krém (pitná voda, rostlinný olej palmojádrový plně ztužený, cukr, MLÉČNÁ bílkovina, emulgátory: E472b, SÓJOVÝ LECITIN, E472e; stabilizátory: celulóza, E466, E340; aroma, barvivo beta-karoten), SMETANA zakysaná, PŠENIČNÁ mouka, MÁSLO, poleva cukrářská tmavá (cukr, rostlinné tuky: palmové a palmojádrové plně ztužené v různém poměru; kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor SÓJOVÝ LECITIN, aroma), olej řepkový, moučkový cukr, šupinky čoko tmavé (cukr, rostlinný tuk palmojádrový a kokosový plně ztužený v různém poměru, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor SÓJOVÝ LECITIN, aroma), rostlinný tuk (palmový a palmový částečně ztužený), PŠENIČNÝ škrob, kypřicí látky (E450, E500)
Dort medový speciál 1320g bal. složení: PŠENIČNÁ mouka hladká, cukr, SMETANA zakysaná (škrob, smetanová kultura), VEJCE, MLÉKO slazené (pasterované mléko, cukr), směsný roztíratelný tuk (rostlinný olej řepkový a palmový v různém poměru, MLÉČNÝ tuk, SMETANOVÝ zákys, emulgátor E471, barvivo karoteny), rostlinný roztíratelný tuk (rostlinný olej řepkový, rostlinný tuk palmový; pitná voda, emulgátor E471, jedlá sůl, regulátor kyselosti kyselina citronová, barvivo beta-karoten, aroma), med, moučkový cukr, sodium (kypřící látka E500), VLAŠSKÉ OŘECHY.
Cheesecake 1400g bal. složení :SMETANA (mléko, stabilizátor karagenan), PŠENIČNÁ mouka, SMETANOVÝ SÝR (smetana, jedlá sůl, mléčná kultura, konzervant sorban draselný), TVAROH, VEJCE , rostlinný roztíratelný tuk (rostlinný olej řepkový, rostlinný tuk palmový; pitná voda, emulgátor E471, jedlá sůl, regulátor kyselosti kyselina citronová, barvivo beta-karoten, aroma), pitná voda, moučkový cukr, maliny , cukr vanilínový (cukr, aroma), MÁSLO, cukr, želírující látka želatina, želírující látka agar, barvivo extrakt z červené řepy (regulátor kyselosti kyselina citronová)
Sacher 950g bal. složení: VEJCE , ovocná zavařenina (ovocná dřeň 50%: jablko, malina, rybíz, bezinka; cukr, regulátor kyselosti kyselina citronová, želírující látky: pektin, PŠENIČNÝ škrob; barvivo koncentrát z černé mrkve, konzervanty: sorban draselný, OXID SIŘIČITÝ; aroma), cukr, cukrářská poleva tmavá (cukr, rostlinné tuky: palmové a palmojádrové plně ztužené v různém poměru; kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor SÓJOVÝ LECITIN, aroma), PŠENIČNÁ mouka, olej řepkový, kakao holandské, rostlinný tuk (palmový a palmový částečně ztužený), kypřicí látky (E450, E500).), poleva cukrářská tmavá (cukr, rostlinné tuky: palmové a palmojádrové plně ztužené v různém poměru; kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor SÓJOVÝ LECITIN, aroma), rostlinný tuk (palmový a palmový částečně ztužený).

Hezký den přejeme.

Jana Němečková

chci si koupit medovník a nevím jak?kdy se mi ukáže nějaký woucher? pro mě je nejblíže Butovice Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za zprávu a dovolte nám poděkovat i za váš zájem o naše nabídky. Opravdu si jej ceníme. Pro nákup nabídky stačí postupovat takto:

1. Klikněte na zelené tlačítko „Koupit za“ u vybrané nabídky a zvolte variantu voucheru, je-li k dispozici.

2. V košíku vyplňte svoji e-mailovou adresu, počet voucherů a způsob platby.

3. Objednávku potvrdíte zeleným tlačítkem „Dokončit“. Pokud platíte kartou, zobrazí se vám platební brána, kde zadáte údaje ze své karty a při úspěšném provedení platby voucher ihned najdete na dokončovací stránce.

4. Pokud vyberete možnost platby bankovním převodem nebo vkladem, na stránce se objeví platební instrukce. Tyto platební údaje vám budou zaslány i na e-mail a do vašeho uživatelského účtu. Pro přihlášení do účtu klikněte [zde] (http://www.slevomat.cz/prihlaseni/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=prihlaseni)

5. Pokud platíte bankovním převodem nebo vkladem hotovosti, váš voucher vám dorazí nejpozději následující pracovní den po přijetí platby.

Kdyby bylo ještě cokoliv nejasné, neváhejte se na nás obrátit. :-).

Ivana

Dobrý den, přidávám se k paní Kateřině, dorty krásné, ale ten palmový tuk :-( Zkuste to bez něj :-) i když to bude dražší. Ráda si připlatím za kvalitu a určitě je nás více

Kateřina

Velká škoda, dorty vypadají krásně, ale ve všech je palmový olej a ztužený palmový tuk, celé špatně… Z tohoto důvodu nekupuji, ale děkuji za uvedení složení.

Pavli Pavli

Jaké složení dortů, Jsou tam kvalitní suroviny? děkuji

Smetanová cukrárna

Dobrý den,

v odpovědi paní Evě, je k nahlédnutí složení dortů.

Michala

Dobrý den,
chápu správně, že všichni tazatelé si mají políbit šos ? Ty se tedy jistě o vouchery popereme :o)

Smetanová cukrárna

Dobrý den,

omlouváme se zpoždění odpovědí.

Ina

Chápu dobře,že do Brna jsou dorty dovážené z Prahy? Pokud ano -v jakých dnech? Dá se objednat na kterýkoliv den a to čerstvý nebo prostě zavezete na daný týden všechny určené dorty naráz a lidi si je během týdne vyzvedávají tak jak měly objednány? Díky za info

Smetanová cukrárna

Dobrý den,

dorty vyrábíme v Praze a zavážíme celý týden, po celé ČR.
Dorty, které si objednáte, dostanete vždy čerstvé.

Dana

Jaká je trvanlivost dortů? Medovník má delší trvanlivost? Je možnost vyzvednutí v centru či u metra?
Děkuji.

Smetanová cukrárna

Dobrý den,
níže zasíláme trvanlivosti dortů:
Dort Čokoládová láska 1100g bal. 4
Dort medový speciál 1320g bal. 10
Cheesecake 1400g bal. 4
Sacher 950g bal. 7

Vyzvednout dorty lze pouze na uvedených výdejních místech.

Gabriella

Dobry den, rada bych se zeptala, zda v cokoladove lasce je marmelada, orisky, kandovane ovoce nebo neco takoveho. Deti maji radi jen cisty cokoladovy dort, u Hajka je to Madagaskar. Dekuji moc.

Smetanová cukrárna

Dobrý den,

v čokoládové lásce není ani jedna z Vámi uvedených složek.

Dana

Dobrý den, mohu dort objednat v pondělí 2.11. a vyzvednout v pátek 13.11.? Děkuji.

Smetanová cukrárna

Dobrý den,

pokud má výdejní místo otevřeno, tak určitě ano.

Michala

Dobrý den,
lze se u cheesecake domluvit na výběru ovoce – např. maliny vyměnit za jahody ?
Děkuji moc!

Smetanová cukrárna

Dobrý den,
momentálně lze dorty dodat pouze tak jak jsou uvedeny.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru