Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstup do Aqualandu Moravia a wellness zóny

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 12 735 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jitka

Dobrý den,
je možné voucher pro pátek až neděli použít také pro vstup v týdnu pondělí až čtvrtek?

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, voucher zakoupený na pátek až neděli můžete využít i v týdnu od pondělí do čtvrtka. Bez nároku na vrácení rozdílu. Hezký den

Eva

Dobrý den, mám dotaz: když mám koupené vouchery a vstupy v týdnu a nestihneme je využít, bylo by možné je využít i o víkendu s doplatkem na pokladně? Pokud ano, kolik by doplatek činil? Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, vouchery zakoupeny na vstup v týdnu můžete využít i o víkendu. Na pokladnách Aqualandu Moravia doplatíte rozdíl 80Kč.
Hezký den

Paul Rešman

Dobrý den , poprvé sme si zakoupili vaše vouchery , v říjnu konečně se podíváme do aqualandu moravia bude to naše poprvé a jelikož nemáme auto , využijeme bus a ubytujeme se v hotelu a chci se zeptat vstup do wellnessu je jaká maximální doba ? Aqua je celý den , ale wellness??

Aqualand Moravia

Dobrý den, i přes změnu v návštěvním řádu Aqualandu Moravia, kdy je pobyt ve wellness zóně limitován na 120 minut, platí pro návštěvníky ze strany Slevomatu neomezený vstup do Wellness. Hezký den

Michael

Voucher platí pro jednu osobu a zahrnuje jeden přechod mezi zónami. Pokud chcete mezi vodním světem a wellness přebíhat častěji, zaplatíte pokaždé 100 Kč.

Jako jeden přechod mezi zónami je myšlen z vodního světa do wellness NEBO z vodního světa do wellness a zpět do vodního světa.?

Aqualand Moravia

Dobrý den, jeden přechod mezi zónami je myšlen z vodního světa do wellness a zpět do vodního světa, nebo naopak. Hezký den

Marie Pražáková

Dobrý den, máte tu 2 různé odpovědi na stejný dotaz. Pokud koupím dražší vstupné od pátku do neděle a nakonec přijedu například ve středu, mohu toto dražší vstupné využít na vstup ve všední dny (samozřejmě bez vrácení rozdílu)? Jednou odpovídáte, že ano, podruhé, že to není možné. Jak je to tedy správně?
 Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, dražší variantu platnou od pátku do neděle můžete využít i na vstup ve všední dny, bez nároku na vrácení rozdílu.

Jan Nezval

Přechod mezi zónami
AQM/FRW100 Kč za jednorázový přechod do druhé zóny na maximální dobu 2 hodiny

Za voucher získáte celodenní vstup do vodního světa a wellness zóny Forum Romanum. Voucher platí pro jednu osobu a zahrnuje jeden přechod mezi zónami. Pokud chcete mezi vodním světem a wellness přebíhat častěji, zaplatíte pokaždé 100 Kč.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli i u tohoto voucheru platí doba pobytu v jiné zóně 2 hodiny. V době nákupu voucheru žádné časové omezení nebylo. Děkuji za info.

Aqualand Moravia

Dobrý den, v době spuštění akce na Slevomatu byl přechod do jiné zóny neomezený. V současné době je přechod limitován na dobu 120 minut. Na zakoupené Vouchery z této akce platí neomezený přechod ze zóny Aquaparku do Wellness.

Eva Kolajová

Mám slevový kupon od časopisu Sedmička,jak se mám zaregistrovat(ne­můžu to najít!) ? Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, zaregistrujte se na http://www.aqualand-moravia.cz/sedmicka/. Hezký den

Jitka

Koukam, ze uz tyden to tu nikdo nekomentuje a sleva ma vyprset za 7h. Ja chapu, ze jste urcite zaneprazdneni, ale neni to moc pekna vizitka.

Singer

Dobrý den, zakoupil jsem 2 vouchery od pátka do neděle, je ale možné použít tuto variantu pro vstup v ostatní všední dny? Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, je možné variantu voucheru na víkend využít v pracovní dny.

Vendula

Dobrý den, je sleva platná včetně dne 27.10.? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Vendulo,

voucher je platný včetně 27.10.

Přejeme příjemný zážitek.

sylvie

Dobry den,

Nejak tomu nerozumim na 100 % .
Kolik stoji se slevou vstup na cely den pro jednu osobu od ted do 27.10??

Vladimír Vaněk

Dnešní den je nabídka vstupu do Aqualandu Moravia za 109 Kč ve kterém je parafinový zábal Platí tento voucher i pro koupání?

Karolína

Dobrý den,

budete navyšovat kapacitu slevy na víkend?..vím, že už tak byla kapacita více než velká :-), nicméně jsme se již chystali platit, když se nám platba přerušila a zjistili jsme, že je vyprodáno. Chtěli jsme navštívit Aqualand tento víkend, tudiž se aspoň zkouším zeptat :-).

Jitka

Dobry den, laka me vyzkouset kryokomoru, chtela bych se zeptat, jak to bude fungovat, celedenni listek mam koupeny, je v tom i vstup do saun, ale muzu navstivit sauny a kryokomoru v jeden den nebude to nejak skodlive pro organismus? Velka zima, velke horko. Radeji se ptam. Dekuji moc za odpoved

Aqualand Moravia

Dobry den ,kryokomora se pouští v 11h a je nutné se dopředu objednat. Doporučuje se 2h po proceduře nechodit do sauny.

Radka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat- zakoupila jsem dva vouchery a zřejmě je nestihneme uplatnit ( pracovní vytíženost). Chtěla jsem se zeptat zda by je bylo možné vrátit? Děkuji za odpověď

Misa

jeste jeden dotaz prosim :)
pisete u hammamu: „tento voucher Vás opravňuje pouze k využití dané procedury, je nutné k němu zakoupit voucher na vstup do Aqualandu (varianta 1 nebo 2), jinak ho nelze využít.“ Zde v diskusi ke kryokomore uvadite, ze neni nutne kupovat k ritualu jeste vstup, ze si lze zakoupit vstup az na miste. Prosim o potvrzeni, ze tomu tak skutecne je – tzn. staci mi ted tento voucher (a objednat se na masaz), k nemuz si primo na miste na pokladne dokoupim vstup. Dekuji moc

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda budete mít tento měsíc i akci na rodinné vstupné? Plánujeme s několika rodinami na říjen návštěvu nějakého aquaparku, tak zjišťujeme, které nás vyjdou nejlépe. Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, akce na rodinné vstupné v současné době neplánujeme. Rodinné vstupné jako samotné je již zvýhodněno přímo na Aqualandu Moravia

Misa

Dobry den, pokud bychom chteli prijit v pondeli 7/9, jak moc dopredu je treba rezervovat marockou masaz pro dva? chceme ji oba, tak aby bylo misto, budeme v Pasohlavkach jen v pondeli, ale jeste nevime cas. Dekuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, rezervaci masáže je nejlepší provést co nejdříve. Kontaktujte Wellness Forum Romanum na telefonním čísle +420 515 556 426 (12.00 – 19.00 hod), nebo na emailovou adresu wellness@aqualand-moravia.cz. Hezký den

Jura Kristyn

prosim,kdo vyhral zajezd? dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

jaký zájezd máte na mysli.

Napište nám prosím více na podpora@slevomat.cz

Hezký den.

Racek Zdenek

Bude možné po 6.9. vylézt z letního bazénu ven? Vloni bylo 25.C a nesmělo se vylézt z vody.

Aqualand Moravia

Dobrý den, od 7. 9. 2015 bude v provozu venkovní bazén Riviéra a jeho přilehlé okolí, kde budou vystavena lehátka, které budete moci využít za příznivého počasí. V chladném období, budete moci využít pouze venkovní bazén. Hezký den

Natalia

Dobrý den, keby si pre istotu zakúpim drahsiu variantu na vstup cez vikendy mohla by som ich v pripade potreby vyuzit cez tyzden? Dakujem.

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, Váš víkendový voucher lze využít i v týdnu. Hezký den

Lucka

Dobrý den, jsem sama s dětmi, jedno do 150cm a jedno nad 170cm. Mohu využít rodinné vstupné? Tedy brát staršího syna jako dospělou osobu? Předem děkuji za odpověď.

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, staršího syna můžete brát jako dospělou osobu a tím tak využít pro Vás rodinné vstupné. Hezký den

Monika Červinková

Člověk se až diví, kolik lidí si není schopno přečíst podmínky využití voucheru a respektovat je.

Petra

Dobrý den,
už to tu padlo několikrát, proč je platnost kuponu až od 2.9.2015, nešlo by posunout, chtěli jsme si v týdnu udělat výlet? Navíc, už ani není možné koupit letní permanentku, kterou bych stejně nevyužila ke koupi, protože by se to nevyplatilo, když jsem chtěla pouze na 1–2 dny výlet v okolí? Díky

Aqualand Moravia

Milá Petro, jedná se o akční nabídku mimo hlavní sezonu, proto je vstup možný od 2. 9. 2015. Výhodné permanentky, například už i na dva vstupy, naleznete přímo v našem letním ceníku.

Jani Zkš

dobrý den, pokud bude teplo a pěkné počasí, plánujete prodloužit otevření venkovního areálu např. o týden ? kdy se uzavírá geotermální venkovní bazén , který je spojený průplavem s vnitřkem ?

Aqualand Moravia

Dobrý den, pokud by bylo mimořádně pěkné počasí, je to možné. Venkovního geotermálního bazénu Riviéra, který je spojen průplavem z vnitřní části, se však uzavření letního areálu tentokrát netýká. Zůstává otevřen i po 7. 9. i v podzimním režimu do odvolání. V případě velkého zájmu bazén zůstane otevřen již celoročně.

Lucka Soukopová

Dobry den,

Chtela jsem se zeptat, jestli lze masaz, kterou nabizite vymenit za cokoladovou? A dalsi dotaz, jestli lze v jednom case provest masaz pro dve osoby. Dekuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Lucko, masáž pro dvě osoby zároveň je možné provést. Prosím, uveďte tento požadavek při rezervaci. Vouchery platí na masáže, na které jsou uvedeny.

Martina

Dobrý den,
plánujeme zakoupení voucherů v týdnu a návštěvu do 6. 9. Bude venkovní areál otevřen i od po-čt vždy, tedy i v případě nižšího počtu návštěvníků nebo horšího počasí? A jak s venkovními atrakcemi, budou fungovat bez omezení? Děkuji za informaci.

Aqualand Moravia

Krásný den z Aqualandu Martino, ano, do 6. 9. je venkovní areál otevřen i v případě horšího počasí. Odradí nás jen případná bouřka:-)

Karlos Karlos

Dobry den,budete prodávat i topical island

Slevomat.cz

Dobrý den Karlosi,

tato nabídka se prozatím nechystá, ale případně vás na ni určitě upozorníme :)

Hezký den.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Karlosi, u nás v Pasohlávkách se Vám bude určitě také líbit:-) Těšíme se na Vaši případnou návštěvu!

Tereza D

Dobrý den, je možné zakoupit voucher na vstup ve všední dny a následně ho využít o víkendu a rozdíl v ceně (80 Kč) doplatit na pokladně jako to myslím bylo možné v jedné z předcházejících akcí?
Zatím nejsme rozhodnuti, kdy k vám přijedeme.
Děkuji.

Aqualand Moravia

Zdravíme Terezo, ano, vyjdeme Vám v takovém případě vstříc a voucher s doplatkem bude možné využít. Stejně tak bude možné v období pondělí až čtvrtek využít „víkendový“ voucher, avšak rozdíl v ceně není bohužel možné kompenzovat.

Jana

Dobrý den,chceme s rodinou navštívit Aqualand Moravia ve dnech 26.8. až 29.8.2015 a nemohu najít nějakou aktuální slevu nebo voucher na tyto dny.Máte prosím nějakou slevu? Moc děkuji za odpověď. Jana

Aqualand Moravia

Dobrý den, Jano, uvedená akce platí až od 2. 9. V letním ceníku můžete najít zvýhodnění přímo na stránkách Aqualandu (odpolední vstupy, sleva na návštěvu druhý den atp.).

Stanislav

Co si myslet o této ještě výhodnější akci než je nyní v nabídce na Slevomatu? :-(

Zkopírováno z FCB…
Exkluzivní předprodej vstupenek
Zakupte si při odchodu z areálu Aqualandu Moravia na doplatkových pokladnách ojedinělé vstupné na podzim 2015
s garancí nejnižší ceny.
V termínu do 6. 9. 2015 můžete zakoupit Celodenní vstup do Aqualandu Moravia včetně jednorázového vstupu do Forum Romanum Wellness pouze za 249Kč.
Platnost vstupenek je od 7. 9. 2015 do 18. 12. 2015 včetně.
Maximální množství, které je možné zakoupit, je 5 jednotlivých vstupů na každou odcházející platící osobu.

Slevomat.cz

Dobrý den Stanislave,

děkujeme za upozornění a jednalo se o akci, která neměla být spuštěna – omlouváme se a nejvýhodnější nabídka je nyní pouze na Slevomatu.

Přejeme příjemný zážitek.

Huskice

Pro LenKu – byli jsme loni poslední týden v srpnu na akci s permanentkou a každý den (celkem 9 dní) jsme chodili do Aqualandu (měli jsme to místo dovolené u moře) – venku bylo cca 21°C, zataženo občasný déšť a venkovní aquapark fungoval bez omezení. Když se na jeden den vyčasilo, tak se holt přesunuly animace zevnitř ven a na venkovní tobogány byla řada. ;-).

DK Home

Dobrý den,

kterých voucherů je prosím Vás aktuálně více zakoupeno, „pátek-neděle“ nebo „pondělí-čtvrtek“? Děkuji za rychlou odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,

nyní je více prodáno voucherů varianty „pátek-neděle“.

Hezký den přejeme.

LenKu

Dobrý den,
bude venkovní areál otevřen do 6.9. vždy? I když nebude úplně ideální počasí (nižší teplota, přeháňky, zataženo)?
Je po dobu letní sezony (do 6.9.) od pondělí od čtvrtka nějak omezen provoz tobogánů jako tomu bylo v zimě?
Díky za odpověď. LenKu

Aqualand Moravia

Provoz venkovního areálu a tedy i venkovních tobogánů je do 6. 9. i při chladnějším počasí. Od 7.9. se venkovní areál uzavírá s je Vám tak stále k dispozici hala Adrenalium s celoročními tobogány. V případě velmi pěkného počasí může dojít k prodloužení provozu některých venkovních atrakcí. Děkujeme za dotaz.

Kleveta Zdeněk

Dobrý den, v ceně voucheru je jeden přechod mezi zónou. Jak jsem zde již vyčetl, tak se začíná se vstupem do do Aqualandu Moravia. Pokud pak vstoupím do Forum Romanum Wellness a budu se chtít ještě vrátit zpátky do Aqualandu bude mi účtován poplatek 100,–Kč??. Děkuji za odpověď.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Zdeňku, jednorázový vstup do Wellness Forum Romanum, který máte v ceně voucheru platí pro přechod z bazénové části do wellness. Další poplatek platíte při opětovném vstupu z bazénové části do Wellness. Hezký den

Jitka Králová

Dobrý den,
a jaká je prosím cena rodinného vstupného na celý den od 7. září tak, jak bude uvedena v ceníku Aqualandu Moravia? Aktuálně je to 1290,– do 6.9. Děkuji za tento údaj. Jitka Králová

Aqualand Moravia

Dobrý den, Jitko, ceník na podzimní sezonu bude zveřejněn v průběhu příštího týdne.

Žaneta

Dobrý den,

na slevomatu máte cenu vstupenky při vstupu od pondělí do čtvrtka za 319 Kč/osoba. Zarazilo mne však, že tam dále píšete o platnosti voucheru, která je od 2. 9. do 27. 10. 2015. Kolik by mě tedy stála vstupenka teď (pondělí-čtvrtek)? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Žaneto,

mimo platnost voucheru můžete Aqualand Moravia navštívit za běžné ceny, viz ceník http://www.aqualand-moravia.cz/cenik/aqualand-moravia-a-forum-romanum-wellness-leto-2015/

Přejeme fajn den.

Simona

Dobrý den,
a jaký bude ceník od září? Zajímá mě, jestli to bude taky tak výhodná nabídka…

Slevomat.cz

Dobrý den Simono,

cena od 7.9. bude 490Kč. Samozřejmě jakmile bude cena platná, tak ji aktualizujeme.

Děkujeme za Váš zájem a přejeme hezký zbytek dne :-)

Jirka

Chápu to správně, že je jedno kde člověk začne (wellness nebo Aqualand) a v ceně je jeden přechod do druhé zóny a zpět? Děkuji.

Aqualand Moravia

Pěkný den, Jirko, jedná se o vstup do Aqualandu Moravia (v této zóně začínáte) s možností jednorázového vstupu do Forum Romanum Wellness.

STANISLAV

kOLIK JE MOŽNÉ OBJEDNAT NAJEDNOU VOUCHRŮ?
PLATÍ JEŠTĚ V SRPNU?

Slevomat.cz

Dobrý den Stanislave,

najednou můžete objednat maximálně 10 voucherů a platnost této nabídky je od 2.9.2015.

Přejeme krásný den. :)

Michal

Klára, Staňka, Bára, Veronika…omlouvám se, že rozšiřuji zdejší místo pro dotazy o další text – nedotaz, ale lidi, pokud se Vám nelíbí, nekupujte a zbytečně nekritizujte. KAŽDÁ AKCE má nějaké podmínky a ne vždy je pro všechny výhodná!!! :/

Slevomat.cz

Dobrý den Michale,

děkujeme :-)

Veronika

Jen tu oblbujou a dělají ze sebe svatý jak je všechno vyhodne

Slevomat.cz

Dobrý den Veroniko,

děkujeme za Váš příspěvek, ale jistě nikoho nechceme „oblbovat“. Naše akce jsou výhodné, o tom se můžete přesvědčit i v kalkulaci ceny.

Děkujeme a přejeme fajn den :-)

Martina Knapová

Dobrý den,

rádi bychom koupili pouze voucher do kryokomory. Je možné na místě koupit vstup? Nebo je cena voucheru kryokomory podmíněná koupí voucheru na vstup. Jsme studenti a vychází pro nás lépe koupě na místě, když tam nechceme být celý den. Děkuji.

Aqualand Moravia

Pěkný den, Martino, ano, voucher do kryokomory můžete koupit i zvlášť a vstup na místě. Vezměte prosím na vědomí, že po kryokomoře se následně doporučuje klidový režim.

Staňka Rybáková

Proč je cena základního vstupu brána jako 590 Kč, když tato cena je platná pouze do 6.9.2015? Jaká bude tedy realná sleva v době platnosti voucheru?. Odpověď, že voucher lze uplatnit i v době 2.-6.9. neberu jako adekvátní.

Slevomat.cz

Dobrý den Staňko,

děkujeme za Váš dotaz. V současné době musíme uvádět cenu, která je v aktuálně platném ceníku a to je 590,– za celodenní vstup.
(viz. http://www.aqualand-moravia.cz/cenik/aqualand-moravia-a-forum-romanum-wellness-leto-2015/)
Cena od 7.9. bude 490Kč. Samozřejmě jakmile bude cena platná, tak ji aktualizujeme.

Děkujeme za upozornění a pro jistotu tuto informaci doplníme i do naší nabídky.

Věříme, že akce pro Vás bude zajímavá a že jí ráda využijete! Přejeme fajn pátek.

Barča

Dobrý den,
proč je platnost voucheru až od 2. 9. ?

Slevomat.cz

Dobrý den Barčo,

je to z důvodu, že na prázdniny máme nyní v prodeji tuto akci https://www.slevomat.cz/sleva/934595-permanentka-do-aqualandu-moravia

Děkujeme za Váš zájem a přejeme krásný den :-)

Oldřiška

Dobrý den, pokud zakoupím voucher od pátku do neděle vč. st. svátků a z časových důvodů by nám to pak vyhovovalo navštívit aquapark v během prac. týdne, je možné tento voucher uplatnit? Nebo je striktně dáno uplatnění přes víkend?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Oldřiško,

podmínky akce jsou dané a to voucher platí na vstup od pondělí do čtvrtka. Neplatí pro státní svátek 28.9.

Děkujeme za Váš zájem a přejeme hezký den :-)

Klára

Proč davate platnost až od září a prodavate to už teď když v zaři začina škola a je po dovolenych ?

Slevomat.cz

Dobrý den Kláro,

platnost voucheru je daná a to od 2. 9. do 27. 10. 2015. Na prázdniny máme nyní v prodeji tuto akci https://www.slevomat.cz/sleva/934595-permanentka-do-aqualandu-moravia pokud tedy chcete využít na období prázdnin, máte na výběr :-)

Děkujeme za Váš zájem.

Petra Jandovská

Dobrý den,

toto není vůbec výhodné!!! Když půjdeme jako rodina ve čtyřech, tak za vouchery zaplatíme 1596 kč, ale za rodinou vstupenku přímo v aquaparku zaplatíme 1290 kč. :-(

Slevomat.cz

Dobrý den,
rodinné vstupné se vztahuje pouze pro děti do 150 cm. Pokud tuto podmínku Vaše děti splňují, je pro Vás opravdu výhodnější zakoupit tento typ vstupného až na místě.

Nicméně při zakoupení vstupného na Slevomatu máte navíc jeden přechod mezi vodním světem a wellness zónou již v ceně voucheru a akční ceny na wellness procedury.

Přejeme krásně strávený den v Aqualandu Moravia! :)

Ondřej Hanuliak

Dobrý den chci se zeptat když si koupím tento voucher mohu uplatnit i venkovní areál nebo ten se na to nevztahuje? Je tam psáno,že první návštěvníci mohou využit celý letní areál jak je to myšleno?

Slevomat.cz

Dobrý den, první návštěvníci, kteří využijí voucher do 6.9. mohou využít celý letní areál, jelikož od 7.9. se letní areál Aqualandu Moravia uzavře.
I tak Vám vodní svět a wellness zóna Forum Romanum nabídne dostatek zábavy i odpočinku.

Přejeme krásně strávený den v Aqualandu Moravia! :)

Pavlína

Dobrý den,
pro rodinu 2 dospělý a 3 děti –17,15, a 6 let potřebuji 5 voucherů nebo je nějaké dětské vstupné?Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
pro děti 17 a 15 platí stejné vstupné jako pro dospělé. Pro dítě 6 let můžete zakoupit buď variantu pro dospělé z naší nabídky (v týdnu vychází levněji) nebo až na místě zakoupit dětské vstupné pro dítě do 150 cm za 350 Kč, viz http://www.aqualand-moravia.cz/cenik/aqualand-moravia-a-forum-romanum-wellness-leto-2015/
Přejeme krásně strávený den v Aqualandu Moravia! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru