Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Last minute letní dovolená na horské boudě v Krkonoších

4,0 / 5 Dvorská Bouda Krkonoše (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Yveta

Dobrý den.

Prosím jaké máte volné termíny na víkendy v září, nejlépe začátkem, pro 4 osoby jeden pokoj?

 Děkuji

Dvorská Bouda

Dobrý den
v měsíci Září máme prozatím volné 4 lůžkové pokoje na všechny víkendy, rezervaci prosím na email info@dvorska-bouda.cz. S přáním hezkého dne

David Nedvěd

Dobrý den,

dnes jsme spolu mluvili po telefonu. Jsme 2 dospělí a 2 děti (8,10). Měli bychom zájem o ubytování v termínu od pondělí 17.8.2015 do pátku 21.8.2015. Za­koupili bychom tedy 4 vouchery. Říkala jste, že děti mohu platit až na místě, protože to vychází levněji. Ale asi bychom využili i možnosti půjčení kol (koloběžek) v rámci voucheru a to by už asi výhodněji nevycházelo. Ale pokud dáváte přednost placení za děti na místě (nabídka v rozsahu jako je voucher – cena a služby), tak mi prosím napište a já koupím jen vouchery dva a děti zaplatím na místě.
Také jsem se chtěl zeptat na možnost zaparkování auta přímo u chaty. Bylo by tam volno? A asi budeme muset mít kartu na vjezd. Jak to prosím funguje?
Předem moc děkuji za odpovědi a budeme se těšit.
S pozdravem

David Nedvěd

Dvorská Bouda

Dobrý den
v tomto případě je nejjednodušší varianta zakoupit 4 vouchery a následně provést rezervaci pobytu zasláním emailu na info@dvorska-bouda.cz. V daný termín prozatím volné pokoje jsou, rezervace je tedy možná. Co se týká povolenky ke vjezdu, ta Vám bude vystavena na základě rezervace. Cena za vystavení povolenky a parkovného na vozidlo a pobyt je 250,–Kč.

Josef Novák

Dobrý den, jsme skupina tří dospělých. Z nabídky jsem pochopil, že lze zakoupit jeden voucher + přistýlku (320,– Kč / noc s polopenzí). Je tomu skutečně tak? Pokud ano, jak mám v takovém případě postupovat při objednávce? Děkuji.

Dvorská Bouda

Dobrý den
je to skutečně tak. Voucher platí pro dvě osoby, přistýlka se hradí v hotovosti nebo kartou až na místě. Pokud máte tedy zájem o pobyt pro tři osoby na dvě noci, zakupte jeden voucher a zašlete emailem objednávku pobytu s tím že žádáte o pobyt pro tři osoby, třetí osobu následně uhradíte po ukončení pobytu na místě.

Lucie Dvořáková

Dobrý den, je možné si zapůjčit dětská kola?Děkuji?

Dvorská Bouda

Dobrý den
dětská kola bohužel nejsou k dispozici, k zapůjčení jsou pouze horská kola různých velikostí, ale dětská kola jako taková ne.

Týna V.

Dobrý den,
máte prosím ještě volno v termínu pá-ne 7.8. – 9.8.2015 pro dvě osoby?

Předem děkuji.

Dvorská Bouda

Dobrý den, na tento víkend se nám právě uvolnil poslední 2 lůžkový pokoj, rezervace je tedy možná, ale musíme upozornit na fakt že na Dvorské Boudě právě probíhá kouzelnický tábor Pavla Kožíška a v sobotu 8.8 2015 mají závěrečný večer s kouzelnickou show, která bude zhruba do 22:00 a restaurace bude tedy od 19:00 do 22:00 uzavřena pro tuto akci.

Lenka Š.

Dobrý den měli byste volný termín od pondělí do středy 10. – 12. srpna?

Dvorská Bouda

Dobrý den
v termínu 10–12 8 2015 máme prozatím volný pokoj, pro případnou rezervaci nás prosím kontaktujte na emailu info@dvorska-bouda.cz.

Šárka N.

Dobrý den, jaké máte prosim volné terminy po 10. září? Jsme 2 dospělí a 2 děti ( 2 a 5 let)

Dvorská Bouda

Dobrý den
kromě víkendu 3–4.10 2015 máme prozatím volný 4 lůžkový pokoj na všechny termíny září a říjen 2015.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru