Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Měsíční taneční permanentka pro jednotlivce i pro pár

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zdeňka

Děkuji za odpověď,

a máte pravdu systém opravdu není dokonalý. Doporučuji pro přehlednost z rozvrhové tabulky u úterní salsy odstranit čas 18:30, protože v tabulce to opravdu vypadá tak že končí v 18:30 a další lekce začíná od 19:00. Až teď sem si všimla, že když najedete myší na vybranou hodinu, vyskočí Vám délka lekce, alespoň tedy tak vidím správně délku:)

Monika Beranovic

Děkuji za doporučení, systém je bohužel již takto hotový a nelze jej upravovat. Věřím, že se všichni dokáží orientovat dle informací, které jsou uvedené v popisu akce a jsou si schopní zapamatovat, že lekce se konají vždy v úterý od 18:00 – 21:00, vždy po 60 minutách :-) Rozvrh slouží k potřebám naším pravidelným účastníkům kurzů, kvůli orientaci, výpomocím na kurzech, atd. Hezký den.

Monika Beranovic

Dobrý den, když se „lépe“ podíváte na rozvrh, tak zjistíte, že intervaly jsou skutečně hodinové. musíte sledovat začátky lekcí :-) beru, že systém na první pohled není dokonalý :-) hezký den.

Zdeňka

Dobrý den,

ráda bych si ujasnila délku jedné taneční hodiny. V popisu uvádíte délku 60 minut, ale na stránkách http://www.guanabara.cz/kurzy/ jsou hodiny rozvrženy na půl hodinové kurzy, tak bych ráda věděla, jak to tedy bude. Půlhodinové kurzy mi opravdu připadají hodně krátké.
Díky za odpověď

Monika Beranovic

Dobrý den, když se „lépe“ podíváte na rozvrh, tak zjistíte, že intervaly jsou skutečně hodinové. musíte sledovat začátky lekcí :-) beru, že systém na první pohled není dokonalý :-) hezký den.

Monika Beranovic

Dobrý den, ano, je tam parkování zdarma.

Laďka .

Děkuji za milou odpověď. Jen ještě malý dotaz, je před budovou možnost parkování? Nejsem z Prahy. Děkuji. Laďka

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, je tam parkování zdarma.

Laďka .

Dobrý den, lekce je možné navštěvovat bez tanečního partnera? Má smysl se učit tanec samostatně? Děkuji.

Monika

Dobrý den, partnera mít nemusíte. V kurzu páry stridame a chodí nám vypomahat zkušenější tanečníci. Učíme se tančit sami pro sebe, ne pro ostatní. Pokud to chcete někam tanecne dotáhnout, záleží pouze na Vaší píli, chuti a ochotě se učit :-) příležitosti pro zlepšování se je spousta.. s pozdravem MB

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru