Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

399 Kč za hydratační a oxidační ošetření pleti v hodnotě 850 Kč. Jako bonus sonická špachtle a možnost chromoterapie, léčby barevnými paprsky.

3,9 / 5 Energy Care (2 pobočky) Praha - Smíchov  (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Energy Care

Dobrý den, úprava obočí není v ceně, s peelingem se dá samozřejmě vyměnit. Produkty, které jsou při ošetření použity jsou vhodné i pro velmi citlivou pleť, pleťové oleje jsou bez chemických příměsí a vybírají se vždy podle daného typu pleti.
Ošetření provádí pouze čeští muži. Ošetření se značkou Alqvimia navíc provádí převážně tvůrce celého konceptu pan Zach, který má s kosmetickou péčí několikaleté zkušenosti, není tedy třeba se něčeho obávat.

Michaela

Dobrý den, lze místo peelingu zvolit úpravu obočí? Pokud je úprava obočí již v ceně, lze místo peelingu zvolit barvení obočí? Peeling mi nedělá dobře, mám velice citlivou pleť. A ještě dotaz, zda jsou výrobky, kterými bych byla ošetřena pro citlivou pleť? Někde jsem se setkala, že služby poskytují cizinci, kteří nemluví moc česky. Poskytují tyto služby čeští muži? Ženy, jak jsem se dočetla, kosmetiku neprovádějí. Děkuji za odpovědi.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru