Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čistá kokosová voda – osvěžení a zdraví v každém doušku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Karel Majer

No právě nadnárodní myslím že by sme se všeci divily jak super je to 100%

Jakub - Naturalcoco.cz

Nespekulujte prosím na toto téma. Vzhledem k tomu, že se jedná pouze o Váš subjektivní názor, který není ničím podložen, tak není nutné o tom neustále diskutovat. Je to Váš názor na věc, který respektujeme a tímto bych tuto debatu ukončil. Abyste měl jistotu, tak nejlepší pro Vás bude, když budete nakupovat pouze produkty u kterých máte vlastní chemickou analýzu, abyste měl 100% jistotu, že je všechno v pořádku.

Děkujeme za Vaši zprávu

Karel Majer

Když chcete garantovat 100% přírodního a bez jakékoliv chemie tak si udělejte vlastní rozbor v české laboratoři a pak garance bude mít smysl ale to že nějaká firma bude tvrdit a mávat papírem že to je 100% podívejte jak dopadli v d.testu 100% džusy – marmelády – kečupy atd… všeci garantují 100% a skutečný výsledek je katastrofa.

Jakub - Naturalcoco.cz

Ještě jednou dobrý den Karle,

vyhotovení vlastního chemického rozboru nepovažujeme za nutné. Náš dodavatel (výrobce) je nadnárodní společnost, která dodává své produkty po celém světe v ohromném množství a zakládá si na vysoké kvalitě a pokud nám oni dodají chemický rozbor, který dávají k dispozici všem odběratelům po celém světě a ve kterém garantují námi uvedené skutečnosti, tak opravdu nemáme důvod jim nevěřit. S ohledem na další skutečnosti o kterých dále píšete ve Vašem příspěvku se již dostáváme do jiné oblasti a do jiného sortimentu než nabízíme. Pokud o námi nabízený produkt nemáte zájem, tak potom není nic jednoduššího než naši nabídku ignorovat.

Děkujeme za Vaši zprávu

Jitka M.

Dobrý den,
jak mám tedy postupovat, když si zakoupím voucher, ale chci ho uplatnit až v září a zboží chci zaslat na uloženku?

Jakub - Naturalcoco.cz

Dobrý den Jitko,

pokud z nějakého důvodu, nemůžete zakoupený voucher využít nyní a plechovky si někde uložit, tak se nabízí možnost, že si voucher koupíte a na email info@naturalcoco.cz mi napíšete k jakému datu chcete zboží doručit a my Vám ho v požadovaném termínu doručíme. Pokud máte zájem o doručení uloženkou, tak stačí tuto možnost, vybrat při objednávce.

Děkujeme za Vaši zprávu

Jitka M.

Dobrý den,
jaká je platnost voucheru?

Jakub - Naturalcoco.cz

Dobrý den Jitko,

platnost voucheru je do 21. 9. 2015. Vzhledem k tomu, že nakupujete přes slevomat eshop, tak je zboží expedováno hned po zaplacení na Vámi uvedenou adresu.

Děkujeme za Vaši zprávu

Karel Majer

100% čistý a přírodní bez chemický látek a konzervantů – 2 roky trvanlivost – hi vtip dne

Jakub - Naturalcoco.cz

Dobrý den Karle,
naše slova jsou opřena o chemickou analýzu produktu, která nám byla výrobcem dodána a současně byla předložena pro celní řízení.

Děkujeme za zprávu a přejeme hezký večer

Blanka

Dobrý den,

nerozumím odpovědím na dva dotazy níže – pokud by byla voda pouze plněna přímo z kokosů, tedy raw kvalita, pak by vydržela maximálně dva dny a zkvasila by, ne dva roky. Jedná se tedy o pasterizovaný výrobek či UHT nebo o chemicky konzervovaný?

Jakub - Naturalcoco.cz

Dobrý den Blanko,
dle chemické analýzy a podkladů, které byly ze strany dodavatele dodány k celnímu řízení se skutečně jedná o produkt, který je 100% čistý a přírodní bez chemický látek a konzervantů. Nemám osobní zkušenost se zpracováním kokosových ořechů a následným plněním do plechovek, tak nemohu potvrdit ani vyvrátit Vaši informaci o zkvašení za 2dny.

Děkuji za zprávu a přeji hezký večer

Lida

Dobrý den, do kdy je, prosím, spotřeba, děkuji,krásný den,

Jakub - Naturalcoco.cz

Dobrý den Lído,

spotřeba je až do 05/2017.

Děkujeme za zprávu a přejeme hezký den

Martinka

Pěkný den, ráda bych se zeptala, jak je kokosová voda ošetřena při balení do plechovek? Je v raw kvalitě nebo je pasterizována nebo nějakým jiným způsobem ošetřena?? Děkuji…

Jakub - Naturalcoco.cz

Dobrý den Martinko,

kokosová voda není ošetřena žádným způsobem. Jedná se pouze o 100% čistou přírodní kokosovou vodu v raw kvalitě.

Děkujeme za Váš zájem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru