Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svítící LED pásek do interiérů i exteriérů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jirka

Dobrý den, dá se tento pásek nalepit přímo na nábytek (pod kuch. linku), a nebo vydává teplo, které by mohlo nábytek poškodit a měl by být umístěn třeba v liště?

Take-it-shop.cz

Dobrý den, LED pásek se samozřejmě nepatrně zahřívá. Zákazníci jej ovšem (i přímo pod kuch. linku) lepí bez hliníkových lišt a vše je bez problémů. Nábytek by LED pásek určitě poškodit něměl. Pod kuch. linku Vám doporučujeme variantu IP65 (voděodolný) vzhledem ke kondenzaci par apod. Přejeme pěkný den.

Jan Kudělka

Dobrý den, potřebuji 10m RG. Lze spojit 2× 5m aby to fungovalo na jeden ovladač?

Take-it-shop.cz

Dobrý den, zkušenosti s tímto spojením nemáme, ale předpokládáme, že by stačilo použít buď silnější napájecí adaptér, nebo oba LED pásky zapojit tak, aby byly oba IR moduly (příjmače signálu) vedle sebe. Jakmile jsou blízko u sebe, dokáží oba reagovat na jedno dálkové ovládání současně. Děkujeme za Váš zájem.

Miroslava

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda u voděodolný LED pásek IP65 – RGB s dalkovým ovládačem 5m je v součástí balení řídící díl s příjmačem infračervených paprsků? A dále jak je dlouhá šňůra od síťového adaptéru?

Take-it-shop.cz

Dobrý den, součástí varianty RGB pásku je i IR modul a dálkové ovládání. Délka kabelu u adaptéru je 90cm. Přejeme pěkný zbytek dne.

Michal

Dobrý den, prosím jak je dlouhý napájecí kabel? A stmívačem se to i dá vypnout, případně jak je ten dlouhý?

Take-it-shop.cz

Dobrý den, kabel u napájecího adaptéru má délku 90cm. Stmívačem lze pásek i vypnout. Samotný stmívač je dlouhý cca 20cm. Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru