Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní dárková vstupenka do Duhového parku u Prahy

4,2 / 5 Duhový park Třebovle  (mapa) 792 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Ifča

Mam jeste jeden dotaz, dnes jsem si zakoupila voucher ale co kdyz mi neprijde do pondelka 31.8? Pujde pak stale udelat rezervace?

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, nebojte, všechny zakoupené vouchery půjdou zarezervovat.

Renata

Dobrý den, proč není u této již opakované akce uvedeno hodnocení ze slevomatu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Renato,

hodnocení naleznete přímo na profilu Duhového parku na tomto odkazu https://www.slevomat.cz/podnik/100215-duhovy-park

Hezký den přeji.

Ifča

Dobry den, prosim mam dotaz mam dvojcata 3roky jim byli v cervenci a jeden z nich je ZTP ,chtela bych s nima jet do duhoveho parku.. jake vstupenky potrebuji???
 dekuji

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, postačí vám jeden voucher pro vás, Dvojčata budou mít vstup zdarma. Těšíme se na vaši návštěvu

Marie Plíhová

U Vás je to tak složité, kdy Vás navštívit. Děláte z toho pěkné psycho, ještě že jsou lepší a dostupné BĚŽNĚ a LOGICKY jiné parky (MIRÁKULUM, LOUČEŇ apod.) Protože u Vás by jednom u vytekli nervy kdy a jak koupit vouchery a s klidem Vás navštívit. Plíhová

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, otevřeno je od května do září každou sobotu a neděli, o prázdninách také ve čtvrtek a v pátek. Vždy 9–18 hodin…Děkujeme za dotaz.

Lucie

Dobrý den, zakoupila jsem 2 vouchery a zarezervovala termín. Musím s sebou mít vouchery v papírové podobě? Nebo mi stačí mít kódy v telefonu? Děkuji.

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, je lepší mít vouchery vytištěné, neboť je na místě odbavujeme čtečkou QR kódů. Těšíme se na vaši návštěvu.

Gabriella

Mam porad stejny dotaz. Hodnoceni na akci Duhovy park proste nefunguji. Proc tomu tak je? Sama jsem hodnoceni psala, nezobrazuje se. Kdyz kliknu na vsechna hodnoceni, ukaze se jedno, pritom nez na vsechna hodnoceni kliknu, je jich tam videt vice. To je zamer nebo to je technicka chyba? Co si o tom mame myslet? Znovu opakuji, ze papousci show trvala presne 7 minut a zakaznici by na toto meli byt pripraveni. Avizovali 20 minut show. Prosim Slevomat o odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den,

veškerá hodnocení a i to vaše naleznete na tomto odkazu https://www.slevomat.cz/podnik/97199-duhovy-park/hodnoceni/5

Slevomat nikdy nic neskrýval a pokud chcete voucher reklamovat, tak nás prosím kontaktujte na níže uvedených kontaktech, jak je uvedeno v informacích o diskuzi.

Stejná odpověď je na váš příspěvek pod jménem Robert.

Hezký den přejeme.

Silvie Šteffelová

Dobrý den, chtěla bych jí já jako jeden dospělí a dvě děti 4 roky a 13 let,kolik voucherů potřebuji? Děkuji

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, potřebujete 3 vouchery. Těšíme se na vaši návštěvu

Denisa

Může se do parku s malým pejskem?

DUHOVÝ PARK

Dobry den, bohuzel to neni mozne, nebot se v parku nachazeji zviratka a male deti. Dekujeme za pochopeni

Petra Šimáková

Dobrý den, budeme 2 dospělí a 2 děti 1mesic a 9 let. Máme zakoupit 2 vouchery a 1 doprovod na místě, chápu to správně? Děkuji.

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, ano přesně tak jak píšete. Těšíme se na vaši návštěvu

Lucka

Dobrý den, jsme 2 dospělý a děti 2 roky a 2 měsíce. Je možno váš park navštívit i s kočárkem? A když koupím pro dítě vstupenku na místě jako doprovod, mohu se zůčastnit atrakcí a show? Nebo musím koupit dvě vstupenky? Děkuji.

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, v tomto případě vám stačí zakoupit 1 voucher, děti budou mít vstup zdarma a to větší se může se účastnit na váš pas. Druhý dospělý si zakoupí doprovod na pokladně za 90 Kč. Těšíme se na vaši návštěvu

Petra Hermanová

Dobrý den, máme zakoupené vouchery a zarezervovaný termín. Půjdeme 2 dospělí a dvě děti – 5 let a 1 rok. Koupila jsem tedy 2 vouchery (jeden dospělý a dítě 5 let) s tím, že roční půjde zdarma a já jen jako doprovod. Nicméně teď čtu, že součástí programu jsou i nějaké show, je možné se jich zůčastnit bez duhového pasu jen jako doprovod a dítě do 3 let? Aby pak na show nemohl jen muž se starším a my někde nečekali sami? Děkuji!

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, vstupenky máte zakoupené správně, všude se budete pohybovat spolu a půjdete společně i na show

Martina

Dobrý den, pokud jsme 2 dospělí a 3 děti ve věku 1,5 let, 7 a 9 let, kolik máme zakoupit voucherů, aby se i to nejmenší mohlo účastnit atrakcí? Děkuji.

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, v tomto případě vám stačí zakoupit 3 vouchery, dítě 1,5 let bude mít vstup zdarma a může se účastnit na váš pas. Druhý dospělý si zakoupí doprovod na pokladně za 90 Kč. Těšíme se na vaši návštěvu

Hana

Dobrý den, jsme 2 dospělí a dítě 2 roky. Vím, že je park určen hlavně pro děti 4+, ale zajímalo by mě, zda se mladší děti také můžou plnohodnotně zapojit u atrakcí nebo to ještě nemá smysl (příp. to není bezpečné) a jsou tam spíš jako doprovod staršímu sourozenci. Příp. jaké vstupenky koupit. Děkuji

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, v tomto případě vám stačí zakoupit jeden voucher, dítě 2 roky bude mít vstup zdarma a druhý dospělý si zakoupí doprovod na pokladně za 90 Kč. Těšíme se na vaši návštěvu

Gabriella

Dobry den, po leve strane jsou vzdy hodnoceni, ale ve vasem pripade tu zadne hodnoceni zakazniku nejsou. Proc tomu tak je?

Slevomat.cz

Dobrý den,

jedná se o první nabídku a proto není k dispozici hodnocení.

Ale určitě neváhejte voucher zakoupit a následně nám vy můžete poslat hodnocení.

Hezký den.

Martina

Dobrý den,rádi bychom navštivili váš park,sme dva dospělí a dvě děti,5 let a 1 rok,mám tedy zakopit 2 vstupenky a na místě dokoupíme jeden vstup za 90.-,děkuji?

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz, ano, stačí koupit dvě vstupenky a na pokladně doprovod. Těšíme se na vaši návštěvu

Daniela Spiesová

Mám podobná dotaz co paní předemnou. Mám 3,5 leté dvě děti, rády bych, aby šli na atrakce, kolik tedy mám za ně zaplatit, když tam píšete až od čtyř a zda jsem jako doprovod za 90 Kč, nebo normální osoba za 190kč.Díky za odpověď.

DUHOVÝ PARK

2 dospěli si koupí normální vstupenky, diky tomu budete mit 2 hrací pasy. Malé děti pod 4roky půjdou zdarma s vami a budou hrát, sbírat samolepky a odměny na vaše hrací pasy:)

Jana Kučerová

Dobrý den,
chtěla bych se vypravit s dětmi do duhového parku. Jedno 6 let a jedno 2 roky. Ráda bych, aby i mladší mohl na atrakce – je to možné? A kolik mám zakoupit vstupenek? Dvě pro děti? a my jako doprovod koupíme vstupenky na místě? Nebo musíme mít vstupenky také? Předem děkuji za odpověď J. Kučerová

DUHOVÝ PARK

budete potřebovat 2 vstupenky, jeden doprovod k malému dítěti si zakoupíte na místě. Dítě, kterému ještě nejsou 4, neplatí nic… a atrakcemi půjdete společně všichni:)

Martina Jungrová

Dobrý den,má pani právdu,že je možné na vouchery navštívit váš park jen o víkendech? Děkuji Martina

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz, přehled hracích dnů naleznete zde: http://www.duhovypark.cz/terminy/ Otevřeno je opravdu pátek, sobota, neděle, tak jak je uvedeno zde na Slevomatu v postraním sloupci, kde jsou inforamce o uplatnění voucheru. Tento týden je navíc otevřeno i ve čtvrtek. Těšíme se na vaši návštěvu

Vladimíra Lebedová

Píšete, že vouchry platí od 29.7. do 31.8..Po zaplacení 780 Kč jsem tam chtěla jet s vnoučaty hned 29.7.Když jsem si chtěla 29.7.zareservovat, tak jsem zjistila, že to nelze a do konce prázdnin jen pátek až neděle. To snad nemyslíte vážně.To v nabídce na Slevomatu jste neuvedli.Napište co mám dělat, vnoučata o víkendu nemohou.

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, děkujeme za dotaz, tento týden je navíc otevřeno i ve čtvrtek, ale jinak je otevřeno opravdu jen pátek, sobota, neděle, tak jak je uvedeno zde na Slevomatu v postraním sloupci, kde jsou inforamce o uplatnění voucheru. přehled hracích dnů naleznete zde: http://www.duhovypark.cz/terminy/ Těšíme se na vaši návštěvu

Gabriella

Byli jsme u vas o vikendu, moc se nam libilo, ale vouchery jste nam neuplatnili, porad je mam v objednavce jako neuplatnene, bez toho vam nemuzeme dat hodnoceni, my nemuzeme priradit fotku z akce a prijdeme o 20 kreditu. Tak prosime napravit:-)

DUHOVÝ PARK

Dobrý den, vouchery z víkendu budou u Slevomatu uplatněny dnes. Hezký den a jsme rádi, že se vám u nás líbilo :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru