Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

270 Kč za neomezenou konzumaci formou bufetu PRO DVA v indické restauraci! Orientální speciality a masové i vegetariánské pokrmy v centru Prahy.

3,5 / 5 Indická restaurace KARI BAZAR Praha - Staré Město  (mapa) 1 369 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michaela H.

Dobrý den,
je u varianty a la carte za 399,– v konzumaci zahrnuto pití, prosím?
Děkuji!

Hanka

Dobry vecer Miso, tato varianta nabizi vyber cehokoliv v hodnote 900 Kc z naseho jidelniho listku tedy i vcetne napoju.

Vít Vodička

Tak že, když si zakoupím voucher na Bufet all you can eat pro dva, tak si můžeme dát čehokoliv ze seznamu kolik chceme, včetně neomezeného množství pití (nealko nápoje nebo českého piva 0,3 l)?

Hanka

Pěkné odpoledne Vítku, neomezená konzumace se vztahuje pouze na jídlo – all you can eat – Co se týče nápojů v naší nabídce je zahrnuto 0,3 l nealko nápoje či piva na osobu. Ostatní pití si doplácíte.

Jolly

Myslím tedy na bufet.
Děkuji.

Hanka

Bufet je otevřen každý den od 18 hod., poslední rezervaci lze provést na 21.30 hod..

Jolly

Dobrý den,
ráda bych se zeptala zda by nebylo možné přijít dříve (třeba ve 14:00 hod) nebo v době obědů. Rádi bychom vzali rodiče ale Ti bohužel takhle večer jedí minimálně.
Děkuji.

Hanka

Pěkné odpoledne, vzhledem k tomu, že se bufet připravuje pouze na večeři, tak doporučuji zakoupit poukaz na výběr z jídelního lístku, který lze čerpat kdykoliv během otvírací doby tj. od 11 – 23 h.

Pavlína

Dobrý večer, je celkový počet voucherů nějak limitován? Nemyslím na osobu. Díky

Hanka

Dobre rano Pavlino, samozrejme. Omezili jsme pocet poukazu, tak abychom byli schopni behem pulrocni platnosti pohostit vsechny zajemce.

Romana

Jak je to s nápoji, je také konzumace piva neomezená?

Hanka

Pekny vecer Romano, v cene bufetu je zahrnuta sklenicka (0,3 l) nealko napoje ci piva na osobu.

Robert

Dobry vecer,
prosim chci se zeptat, zda je nutna rezervace i pro levnejsi variantu bufetu. Diky

Hanka

Dobry vecer Roberte, ano, rezervace jsou nutne i na bufet. Restaurace je limitovana poctem mist a radi bychom predesli neprijemne situaci odmitnuti hostu pri prichodu.

Dáša

Dobrý den, takže když koupím jeden tento voucher, tak si oba dva s přítelem můžeme dát, co chceme?z vaší odpovědi vyplývá, že na tento jeden voucher by nás klidně mohlo přijít deset a mohli bysme si dát, co budeme chtít?

Hanka

Milá Dášo, ano, může vás přijít klidně i 10 na jeden tento poukaz. Pak si ovšem každý dá řekněme pouze předkrm. Už jsem výše zmiňovala, že zásadní je hodnota konzumace.

Dáša

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,když si koupím voucher na variantu a la carte, cena 900,– Kč je pro dvě osoby a můžeme si dát s jídelníčku zcela cokoliv?

Hanka

Pěkné odpoledne Dášo, poukaz na výběr z jídelního lístku není omezen počtem osob! Ano, vztahuje se na cokoliv tj. jídlo i nápoje.

Valda

Uz se tesim, jdu si voucher koupit :)

Hanka

Potěšení je na naší straně, rádi Vás brzy přivítáme.

paní Filemóna z Kunštátu

Voucher pro 2 osoby stojí 270kč a doplatek za jednu osobu bude 450kč??? To jsou mi divné počty. V tom případě raději koupím další voucher navíc a potěším nějakého kolemjdoucího,nebo bezdomovce ;)

Hanka

Ano, tak je nastavena nase nabidka. Kdo zakoupi voucher pro 2 usetri 70%. Standardni cena za osobu je 450 Kc. Vzdy se vyplati koupit i pro lichou osobu jeden voucher navic. Ale to si kazdy muze spocitat sam.

Jani

To je tedy zvlastni cena, kdyz pro 16 lete dite davate cenu 70,–Kc a dospela osoba si musi uhradit plnych 450,–Kc…:-(

paní Filemóna z Kunštátu

Dobrý den!
Taktéž by mě zajímala cena liché osoby. Další věc je,jak bude neomezená konzumace probíhat?? Budeme muset odbíhat od stolu si jídlo někam nabírat,nebo je potřeba neustále si ho objednávat u obsluhy?? Je možnost dát si hlavní jídlo 6× na jednu osobu?? A jak dlouho můžu stát u čoko fontány?? Děkuji za vyčerpávající odpovědi :)

Hanka

Příjemné odpoledne, lichá osoba doplácí cenu 450 Kč na místě, není-li to dítě. Bufet je se samoobslužným provozem, tudíž každý si chodí s talířem a vybírá dle svých možností. Bufet se kontinuálně doplňuje. Jestli si dáte pouze hlavní jídla či od všeho trochu, je už na vás. Co se týče času u čokofontány, my neomezujeme. Hosté by sami měli znát hranice a být tolerantní i vůči ostatním návštěvníkům. Všichni si přeci chtějí večer užít.

Veronika

Dobrý den, je vaše restaurace nekuřácká? Pokud ne, máte místa pro nekuřáky? Děkuji

Hanka

Ano, Veroniko, plně nekuřácká.

Iveta

Dobrý den, v nápojovém lístku jsem nenašla, zda máte v nabídce víno, a kolik ev. stojí 2 dcl červeného a bílého vína? Děkuji

Hanka

Pěkné odpoledne Iveto, víno máme pouze rozlévané Merlot/Chardonnay 0,2 dcl = 55 Kč

Jani

A jaka bude prosim cena te pate osoby?
Dekuji JN.

Hanka

Jani, ta by doplacela 450 Kc. Tak zkuste zapremyslet, jestli byste nenasli nekoho do poctu, urcite by se vam to vyplatilo.

Jani

Dobry den,
bylo by mozne, pokud by nas chtelo prijit pet a chteli bychom na akci „all you can eat“? Je mozne patou osobu dokoupit?
Dekuji JN.

Kari Bazar

Dobrý den Jani,
určitě není problém jednu osobu si doplatíte na místě …

Míša

Mně fungují také, sice chvilku trvá než se načtou, ale pak už fungují bez problémů!

Petra

Ráda bych se restaurace Kari Bazar zastala. Mně stránky i jídelní lístek bez problému fungují.

David Hodák

Stranky vam opravdu nefunguji, zajistete si napred aby vse fungovalo a pak nekomu neco nabizejte, tohle opravdu neni profesionalni pristup. Nabidka vypada zajimave, ale bez toho, abych se podival jak to u vas vypada a jake je menu to opravdu nejde..

Hanka

Moc nas to mrzi, ze se na stranky nemuzete dostat. Nam bez problemu funguji. Jsme v kontaktu se spravcem webu. Snad nam poradi. Prejeme dobrou chut a budeme dale odpovidat po poledni pauze.

Bára

Dobrý den, marně se už od rána snažím dostat na stránky restaurace stejně, jako načíst jídelní lístek zde na portálu. Proto bych se chtěla zeptat zda stránky opravdu fungují? Děkuji

Hanka

Pekny den Baro, ja mam stranky stale otevrene, jsou funkcni. Zkuste znovu www.karibazar.eu

Tomáš

Dobrý den, rádi bychom vzali s sebou na 2 vouchery 2 děti 6 let a 16 let. Dítě 6 let má konzumaci zdarma jak jsem se dočetl a může dcera která moc nejí také využít něco z našich menu? Určitě bude jídla dost a zdá se mi zbatečné ji kupovat další voucher. Spíše bude jen ochutnávat.

Hanka

Dobry den Tomasi, rozumim spravne, ze byste byli 2 dospeli + 2 deti (6+16) a chcete si koupit poukaz na bufet? V tom pripade je jeden dostacujici, nebot plati pro 2 osoby. Za velke dite – nejedlika – se lze domluvit na 50% tj. cca 70 Kc s platbou v hotovosti na miste. Pri druhe variante, vyberu z jidelniho listku uz nejste poctem osob limitovan, zde je smerodatna hodnota celkove konzumace. Tak zapremyslejte, co bude pro vas nejlepsi. Tesime se na Vasi navstevu!

Jaja

Dobrý den, indické jídlo mám ráda a akci bych ráda využila. Na netu jsou volně dostupné informace z minulé akce, podle kterých se vyskytovaly nějaké problémy. Můžete mne nějak ujistit, že se situace nebude opakovat. Děkuji

Hanka

Prijemne dopoledne, z minule akce jsme si tez vzali ponauceni. Do teto jdeme s cennymi zkusenostmi, ale hlavne s nadsenim a odhodlanim uspokojit jeste vice zajemcu :-) Vlastni zkusenost je neprenosna, takze jestli jste u nas jeste nebyla, budeme se tesit na osobni navstevu!

Jolly

Dobrý den,
při minulé akci na Slevomatu do této restaurace byli návštěvníci směrováni do restaurace Khajuraho s tím, že restaurace Karibazar je zavřená. V diskuzi na Slevomatu byl v té době dotaz proč nefungují stránky Karibazaru a bylo a jako odpověď bylo uvedeno že jsou přetíženy z důvodu obrovského zájmu nakupujících. Stránky nefungují stále, recenze na Karibazat jsou velice špatné, jak na kvalitu jídla, tak i na ceny, které jsou vyšší, tak by mě zajímalo do jaké restaurace je tento voucher.
Děkuji za odpověď.

Hanka

Dobre dopoledne, restaurace Karibazar byla v dobe predchozi akce nove otevrena. Bohuzel se hned na zacatku provozu vyskytly problemy technickeho charakteru, proto musela byt uzavrena. Jiz od poloviny minuleho roku je opet v provozu. Stranky nam funguji, jen menu se mozna dele nacita. Poukaz plati do restaurace Karibazar a ceny jsou s ohledem na lokalitu i typ kuchyne velice prijemne.

Michal

Pokud si vyberu poukaz na jídlo a pití (z jídelního lístku) v hodnotě 900 korun, můžeme přijít i ČTYŘI, utratit např. 1100 Kč, uplatnit poukaz a pouze doplatit 200 Kč? Nebo celou částku můžou utratit jen dva lidé?

Hanka

Dobry den Michale, pocet osob pri teto variante neni omezen, takze presne jak pisete, kdyz prijdete ve 4 a celkova vyse utraty presahne hodnotu poukazu, tak se zbytek doplaci.

Hanka

Dobry den Michale, pocet osob pri teto variante neni omezen, takze presne jak pisete, kdyz prijdete ve 4 a celkova vyse utraty presahne hodnotu poukazu, tak se zbytek doplaci.

Jitka Tůmová

Dobrý den, musím jen doporučit, využili jme slevu v minulém roce dvakrát a naprostá spokojenost. Velice milá obsluha, moc nám chutnalo!

Hanka

Milá Jitko, děkujeme! Snažíme se i nadále vylepšovat služby a obohacovat jídelníček. S přáním Vás přivítat vždy a znovu:)

Martina

Dobry den, je restaurace s detsky koutkem?
Dekuji

Hanka

Dobré ráno Martino, dětský koutek přímo ne, ale krabice s hračkami a pastelkami je k dispozici. Děti jsou vždy vítány. Do 6 let je pohostíme zadarmo, od 6 – 12 let mají 50% slevu.

Naděžda Charvátová

270 Kč za neomezenou konzumaci formou bufetu PRO DVA v indické restauraci!
co znamená neomezená konzumace,když je v popisu uveden 2× zel.salát, 2× dezert? Neomezená konzumace tedy čeho,když něco je omezeno?Chápu to u pití,to většinou ani v nabídce nebývá, ale u jídla jsem to nepochopila, děkuji za vysvětlení

Partner - Hanka

Dobré ráno Naďo, nebojte, není to omezeno, na dva saláty. Rozumí se tím dva druhy salátu, dva druhy dezertů… vy si můžete nakombinovat co chcete, můžete si libovolně přidávat až do plného nasycení. Těšíme se, že přijdete vyzkoušet!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru