Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svítící LED pásek do interiérů i exteriérů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Pavel Pavel

Dobrý den, vybral jsem si interiérový 5m pásek, k tomu adaptér a poštovné – 219 + 149 + 99 = 468, pak se podíval na web obchodu a vidím akci „LED pásky – poštovné zdarma“ a tam vychází za totéž 249 + 99 + 0 = 348. Je skutečně Slevomat dražší nebo jsem něco přehlédl?

Take-it-shop.cz

Dobrý den, akce, kterou připomínáte, platila na našich stránkách do konce sprna na posledních pár kusů, jednalo se o letní výprodej. Momentálně již není aktivní a nejnižší cenu LED pásků najdete zde na Slevomatu :-) Přejeme pěkný den.

Milena Stratilová

Dobrý den, chci se zeptat, chtěla bych led diody napojit kolem domu jako svícení na vánoce, kolik metru je možné připojit na jedno trafo?

Take-it-shop.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Na jedno trafo, které zde nabízíme, je možné napojit max. 5 metrů těchto LED pásků. Silnější trafa aktuálně nenabízíme, jelikož po nich není velká poptávka. Můžeme Vám ovšem silnější trafo dodat. Kontaktujte nás prosím na emailové adrese obchod@take-it-shop.cz a domluvíme se :-) Přejeme pěkný den.

Lucia Koutunová

Dobry den,
je normalne ze niektore ledky su pri svieteni tak horuce ze nie je mozne ich udrzat v ruke? Drzala som ich zo spodnej strany a skutocne to palilo. Tak trochu sa obavam ze ked ich nalepim na nejaky horlavy material tak do tyzdna a do dna vyhorim.
Dakujem za odpoved.

Take-it-shop.cz

Dobrý večer, v první řadě Vám neradíme LED pásky lepit na jakékoliv hořlavé materiály. LED pásky doporučujeme lepit na hlinikové chladicí podklady (lišty). Nicméně by LED diody neměly vydávat tolik tepla, že by je bylo nemožné udržet v ruce. Přejeme pěkný večer.

Dominik

Dobrý den,

měl bych ještě jeden dotaz, lze dálkovým ovladačem přiloženým k RGB páskům měnit i intenzitu světla (stmívání nastavených barev) a je možnost tyto barvy nastavit i tak, že svítí např. oranžová, fialová nebo žlutá barva (jiné než tři základní barvy)

Děkuji.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, na ovladači je možno nastavit cca 20 barev, které vznikají smísením 3 základních barev RGB spektra. Intenzitu svitu lze na ovladači regulovat. Přejeme pěkný den.

Dominik

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda-li bude zdroj napětí, co nabízíte k LED páskům, stačit i v případě, že budu chtít zapojit celých 5 metrů v jedné délce.

Děkuji za odpověď.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, ano, každy 12V/2A zdroj je možné připojit k max. 5 metrům LED pásku. Pěkný den.

Veronika

Dobrý den,

je možné objednat led pásek bílé světlo s dálkovým ovládáním na volbu intenzity světla?

Děkuji.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, k jednobarevným (bílým) LED páskům je v nabídce stmívač, kterým lze regulovat intenzitu svitu. Dálkový ovladač s IR modulem je pouze k RGB páskům, kde je jeho využití díky množství funkcí, opodstatněné. Děkujeme.

Martina

Dobrý den,
bohužel si neumím představit intenzitu světla :-(
Děti mají pod patrem na spaní psací stůl, když to nalepím na patro (jeho spodní část), je intenzita tak silná, že nahradí např. klasickou lampičku?

Děkuj moc.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, LED pásky mají primárně sloužit k dekorativním účelům, nicméně záleží na tom, kolik LED pásku a jakou barvu byste zde použila. Kontaktuje nás prosím na emailu obchod@take-it-shop.cz. Děkujeme.

Marta Češková

Dobrý den, jaký je prosím světelný tok u 5m studená bílá? Děkuji

Take-it-shop.cz

Dobrý den, u LED diody typu SMD 3528 je světelný tok 240 lm/m. Přejeme pěkný den.

Jakub Pejsar



Dobrý den,potřebuji 15 metru led pasku do restaurace chci se zeptat zda-li se dají pásky spojit v jeden a jestli k tomu máte potřebně silný adaptér. Děkuji za odpověď

Take-it-shop.cz

Dobrý den, lze provést, kontaktujte nás prosím na emailu obchod@take-it-shop.cz. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru