Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentky pro dospělé, děti i rodinu do Aqualandu Moravia

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 52 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Aja Akarm

Dobrý den, lze zakoupit permanentku pouze do zóny welnes?

Honza

Dobrý den,
na to, že jste na konkurenčním serveru nabízeli permanentku s 30% slevou na celou sezonu (od 20.6.), aktuální cena není nijak výhodná. Navíc u rodinné permanentky, pokud třeba dítě onemocní, je omezení na 2 dospělé a alespoň 1 dítě dost limitující.
Neplánujete alespoň u rodinné permanentky od omezení zmírnit?

Petr

Dobrý den,při zakoupení pernamentky pro rodinu,může tuto pernamentku využívat i jen jedna osoba?

Tým AQM

Dobrý den Petře, při zakoupení permanentky pro rodinu, je karty psaná na jednoho dospělého. Při návštěvě ale musíte vždy splňovat podmínku rodinného vstupu – 2 dospělé osoby a 1,2 nebo 3 děti do 150 cm. takže rodinnou permanentku nemůžete využít jako jednotlivec. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Pavla

Pokud koupím permanentku pro dospělého do vodního světa, lze navštívit i wellnes za příplatek 100 Kč na 1 vstup?

Tým AQM

Dobrý den Pavlo, ano za přechod do zóny wellness Vám bude účtován doplatek ve výši 100 Kč ze jednorázový časově neomezený vstup. Při případném dalším přechodu do zóny wellness Vám bude opět na čip účtován příplatek ve stejné výši 100 Kč. Těšíme se na Vaši návštěvu

Lucie

Dobrý den, pořád jsem myslela, že rodinná permanentka je pro rodinu...... Ale dle Vašich parametrů, náš syn, kterému je 13 let a stále navštěvuje ZŠ, nemůže být již zařazen do rodinné, jelikož je vyšší než 150cm… Hmmm, trošku ujeté. Hezký den. Lucie

Tým AQM

Dobrý den Lucie, děkujeme za Váš názor v diskuzi. Rodinný vstup do Aqualandu Moravia je nastaven na 2 dospělé osoby a 1,2 nbeo 3 děti do 150 cm. Takhle máme v ceníku od zahájení provozu. Pokud tedy chcete využít nabídku na slevovém portálu, je možné zvolit variantu permanentku díte nad 150 cm. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru